Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινή μέθεξη..... Μην σε πιάσουν οι ντροπές επειδή θα φασώνεσαι με το κορίτσι του κολλητού σου. Από το να φιστικωθεί με κάναν ξένο, καλύτερα μαζί σου.

Ο φίλος από την Αθήνα μου μαύρισε την καρδιά στο τηλέφωνο: «Φίλε, είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν έχω χρήματα να πάω ούτε ένα τριήμερο διακοπές» «Έλα, ρε φίλος, κι εγώ άφραγκος είμαι και λείπω από την Αθήνα δυόμισι μήνες, τώρα ετοιμάζομαι να κάνω δεύτερο γύρο των νησιών» «Πώς το κάνεις;» «Με φιλοξενούν φίλοι και άγνωστοι» «Εμένα δεν με έχει καλέσει κανείς» «Κακώς, αλλά μην περιμένεις να σε καλέσουν, πήγαινε μόνος σου. Τι θα κάνουν, θα σε διώξουν;».
Δεν τους καταλαβαίνω τους Έλληνες. Έχεις ένα εξοχικό στο νησί. Μπορεί και να μην πατήσεις καθόλου το πόδι σου φέτος, γιατί έχεις δουλειές και χρέη. Δώσε τα κλειδιά σε έναν φίλο σου, να πάει με την γκόμενά του να κάνει δέκα μπάνια. Μην είσαι μαλάκας. Γίνε λίγο large.
Κι εσύ που θα πας στο εξοχικό στο νησί, κάλεσε και πέντε φίλους σου που είναι φτωχαδάκια και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε την εισφορά αλληλεγγύης.
Τάισέ τους, πότισέ τους, και θα σου το γυρίσει η ζωή πίσω. Στην κηδεία σου θα γίνεται της πουτάνας από κόσμο, με τόσους που θα έχεις φιλοξενήσει.
Άσε που, αν πτωχεύσεις και σου πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια, θα πας να εγκατασταθείς στο σπίτι κάποιου που φιλοξένησες. Διαλέγεις αυτόν που έχει το πιο μπάνικο σπίτι και πας και του χτυπάς την πόρτα. «Θυμάσαι που σε φιλοξενούσα στις Σπέτσες; Η σειρά σου τώρα».
Η κρίση πρέπει να μας φέρει πιο κοντά. Γιατί, όταν γίνουμε πάλι ζάπλουτοι όλοι και θα δένουμε ξανά τα σκυλιά με τα λουκάνικα, θα απομακρυνθούμε μεταξύ μας.

Νομιμοποιεί την μαριχουάνα ο Σαμαράς


Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μιμηθεί την Ουρουγουάη και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα είναι νόμιμη η καλλιέργεια και η εμπορική διάθεση της μαριχουάνας. Για να μην υπάρξουν προβλήματα στη Βουλή, η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Η απόφαση για την νομιμοποίηση της καλλιέργειας και της εμπορίας μαριχουάνας πάρθηκε μετά από την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως τα έσοδα είναι εκτός στόχου και το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας δεν λειτουργεί, οπότε είναι θέμα εβδομάδων η χώρα να βαρέσει κανόνι.

Πώς θα αντιμετωπίσω την ηλίαση;


Τώρα το καλοκαίρι, η ηλίαση είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ξεχνάμε να φορέσουμε καπέλο την ώρα που πάμε στη παραλία. Παρακάτω θα μάθουμε τι είναι η ηλίαση και πως να την αντιμετωπίσουμε

Τι είναι η ηλίαση
Η ηλίαση συμβαίνει, όταν το άτομο αφήνει το κεφάλι του ή τμήμα του λαιμού του εκτεθειμένο στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με τα ηλιακά εγκαύματα, τα οποία προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου, η ηλίαση είναι το προϊόν της θερμικής ακτινοβολίας από τα κύματα του ήλιου στην εκτεθειμένη περιοχή. Στην ηλίαση, ο οργανισμός αδυνατεί να ρυθμίσει τη θερμότητα του σώματος  και αυτό  τις περισσότερες φορές οδηγεί σε υψηλή θερμοκρασία σώματος και πυρετό.

ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

altΕΚΘΕΣΗ ΔΝΤ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Τη λίστα ντροπής της διαθεσιμότητας, προθάλαμου απολύσεων καταρτίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς μέχρι χθες τα μεσάνυχτα συγκέντρωνε στοιχεία από τα υπουργεία για περισσότερες από 6.800 θέσεις, που θα καταργηθούν τους επόμενους μήνες.
Με τα στοιχεία για το πλεονάζον προσωπικό των υπουργείων θα συμπληρωθεί ο στόχος των 12.500 διαθεσίμων έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, μαζί με τους εκπαιδευτικούς των τεχνικών λυκείων, των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών για τους οποίους ήδη έχει προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση για υπαγωγή τους σε διαθεσιμότητα.
Χθες 31/7 ο Υπουργός Παιδείας υπέγραψε τη διαπιστωτική πράξη κατάργησης θέσεων- ειδικοτήτων και διαθεσιμότητας, δηλαδή απόλυσης 2.122 εκπαιδευτικών, υπακούοντας στις εντολές της τρόικας και του ντόπιου κατεστημένου.
Η πράξη αυτή έχει ως πρώτο στόχο να στείλει στον προθάλαμο της απόλυσης 2122 εκπαιδευτικούς, αλλά έχει επίσης ως κυρίαρχους στόχους να διογκώσει την ταξική ανισότητα των μαθητών -το 33% των μαθητών (πάνω από 20.000 ανά έτος) στα ΕΠΑΛ και στις ΕΠΑΣ δεν θα βρίσκουν τις ειδικότητες που θα ήθελαν να σπουδάσουν στο δημόσιο σχολείο- να ενισχύσει την ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση και τελικά να πλήξει την ίδια την δημόσια εκπαίδευση.
ΕΔΩ όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς για τους πλεονάζοντες από τα υπουργεία, που πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα και για τους οποίους έπρεπε να σταλούν χθες τα σχετικά στοιχεία, η πλειονότητα θα προέλθει από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας στα οποία αναλογούν από 1.500 διαθέσιμοι.
Νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό αλλά και 280 γιατροί των νοσοκομείων του πρώην ΙΚΑ περιλαμβάνονται στη λίστα με τους 1.618 εργαζομένους στο ΕΣΥ, οι οποίοι σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να μετακινηθούν σε όμορα νοσοκομεία.
Το διοικητικό προσωπικό των ανώτατων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα αποτελέσει τη βασική δεξαμενή για την κάλυψη των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας. Οδηγοί και καθαρίστριες θα αποτελέσουν αντιστοίχως τους πλεονάζοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι έχουν εκτιμηθεί σε 400 υπαλλήλους, ενώ οι περισσότεροι από τους 600 εργαζομένους προς διαθεσιμότητα του υπουργείου Εργασίας θα προέλθουν από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αντιδρώντας στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας η ΑΔΕΔΥ και η Ομοσπονδία εργαζομένων σε ασφαλιστικά ταμεία προχωρούν από σήμερα σε διήμερο κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας και απεργίες.
Πραγματοποίηση Παναττικής Στάσης Εργασίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.00 το μεσημέρι και πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών.
Πραγματοποίηση 24ωρης Παναττικής Απεργίας την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, με συγκέντρωση στις 10.30 στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).

Τα υδροπλάνα βάζουν... πλώρη ..ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Στις αρχές του επόμενου έτους αναμένεται να εγκαινιαστούν οι πτήσεις με υδροπλάνα για Κρήτη, Κυκλάδες, Σποράδες(Σκιάθος, Σκόπελος,Αλόννησος) και νησιά του Ιονίου. Ηδη δίνεται μάχη με τον χρόνο για την εξασφάλιση αεροσκαφών και το στήσιμο των δικτύων έως τις αρχές του 2014.
Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των Νέων «η απογείωση των υδροπλάνων μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τα υδατοδρόμια είναι πλέον γεγονός και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να εγκαινιαστούν οι πτήσεις τους στις αρχές του επόμενου χρόνου. Για τον λόγο αυτό ιδρύονται τα πρώτα επιχειρηματικά σχήματα και δίνεται η μάχη με τον χρόνο για την εξασφάλιση των αεροσκαφών και το στήσιμο των δικτύων υδατοδρομίων.
ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τα υδροπλάνα είναι και η χθεσινή παρέμβαση - μέσω Skype - στην ημερίδα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στυλιανού Σταυρίδη ο οποίος ανέφερε ότι το Ταμείο θα βοηθήσει στο στήσιμο των υδατοδρομίων.

Πώς εξαφανίστηκαν 502 παιδιά των φαναριών

http://www.efsyn.gr/?p=83683
Του Κώστα Ζαφειρόπουλου

Για τον Αλβανό δραπέτη των φυλακών έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για την περιγραφή της «γιγαντιαίας» αστυνομικής επιχείρησης σύλληψης. Για την Αλκέτα, τον Μάριο, τον Ναΐμ δεν έγινε καμία έρευνα. Ηταν παιδιά των φαναριών. Ρομά από την Αλβανία.

502 παιδιά εξαφανίστηκαν υπό άγνωστες συνθήκες την τριετία 1999-2002 από το ίδρυμα «Αγία Βαρβάρα». Κανείς δεν ξέρει σήμερα αν ζουν. Για την υπόθεση (πιθανής εμπορίας παιδιών) που έχει την κωδική ονομασία «Αgia Varvara», ο ΟΗΕ απεύθυνε πρόσφατα επείγουσες συστάσεις σε Ελλάδα και Αλβανία να ασχοληθούν επιτέλους με το θέμα.

Λιάγκας για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1: «Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν»

Λιάγκας για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1: «Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν»Ως κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το μεσημέρι της Πέμπτης η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ANT1, κάνοντας όλους να μιλάνε για τη μεγάλη μεταγραφή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
Τι και μέσα από τα δημοσιεύματα φαινόταν ότι το «Πρωινό μου» θα συνεχίσει να προβάλλεται στο Mega για ακόμη μια χρονιά, το κανάλι του Αμαρουσίου με δελτίο Τύπου κοινοποίησε την αποκλειστική τους συνεργασία.
Μιλώντας στο tvshow.gr, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την είδηση: «Ήταν και για μας ένα σοκ. Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν».

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ *ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ

«Εγκλωβισμένοι» 200.000 οφειλέτες του ΟΑΕΕ

* Αποκαλυπτικά στοιχεία της ΟΕΣΘ και του Εμπορικού συλλόγου Λάρισας

Ούτε ολόκληρο το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων για τη διετία 2013-2014, άνω των 5 δισ. ευρώ δεν φτάνει για να καλυφθεί το έλλειμμα από τα χρωστούμενα των ασφαλισμένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΟΕΣΘ και ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, στο τέλος του 2012, το σύνολο των οφειλών, από τους ασφαλισμένους προς τον Οργανισμό, ανερχόταν σε 7,42 δισ. ευρώ. Πλέον, τρεις στους τέσσερις ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ έχουν κάποια οφειλή, με την τάση να είναι αυξητική.
Σε σύνολο περίπου 770.000 ασφαλισμένων, οι περίπου 575.000 –ποσοστό της τάξης του 75%- εμφανίζεται να έχει οφειλές, που μπορεί να κυμαίνονται από την καθυστέρηση καταβολής ενός διμήνου μέχρι και οριστική «στάση πληρωμών», αρκετών χιλιάδων ευρώ. Το συνολικό ύψος των οφειλών από όλες τις ασφαλιστικές κατηγορίες ανέρχεται σε 7.414.612,07 ευρώ (στοιχεία στο τέλος του 2012).
Από τους 575.434 οφειλέτες, οι 379.786 είναι ενεργοί ασφαλισμένοι, που δεν πλήρωσαν εισφορές και οι οφειλές τους είχαν ανέλθει στα 5,9 δισ. ευρώ.

Από πού θα προέλθουν οι 9.820 «διαθέσιμοι» του Σεπτεμβρίου

Εστάλησαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι λίστες με τους κλάδους, τις υπηρεσίες και το εκπαιδευτικό επίπεδο του προσωπικού που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα - Πόσοι φεύγουν ανά υπουργείο.

Από πού θα προέλθουν οι 9.820 «διαθέσιμοι» του Σεπτεμβρίου
Τελευταία ενημέρωση 02/08/2013, 10:03
Οι λίστες των υπουργείων με τους 9.820 εργαζόμενους που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα εστάλησαν από τους υπουργούς της κυβέρνησης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που έχει και την επιτελική ευθύνη για την προώθηση του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο.

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα πρέπει να έχουν εξειδικευθεί οι θέσεις, κλάδοι ή διευθύνσεις που καταργούνται ανά υπουργείο και, στη συνέχεια, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να έχουν, πλέον, προσωποποιηθεί οι χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων που θα υπαχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

To γερμανοτσογλάνι έδωσε την Ολυμπιακή, χάρισε την Εγνατία... τώρα δίνει και το σπίτι του Έλληνα! Νομίζουν ότι εύκολα θα μας πάρουν τα σπίτια; Το Κούγκι το γνωρίζει; Οι δικαστές το γνωρίζουν; Μολών λαβέ... κι ας μας πει το γερμανοτσογλάνι τι επώνυμο είχε πριν πάρει αυτό το επώνυμο...

Κι όμως, η τρόικα δεν πρότεινε ποτέ την έναρξη πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Αντιθέτως, η πρωτοβουλία ανήκει ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, αρμόδια κυβερνητικά στελέχη θεωρούν, εδώ και καιρό, ότι το πάγωμα των πλειστηριασμών, σε αυτό το μέτωπο, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο απόθεμα κατοικιών, το οποίο κάποια στιγμή θα βγει μαζικά στην αγορά.
Και τότε, η ζημία που θα γίνει στην...

ΣΕ 25 ΝΗΣΙΑ ΤΟ ''ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΟ''...

Με την επέκταση των δράσεων για την εξοικονόμηση νερού και την προστασία υγροτόπων σε επιπλέον νησιά του Αιγαίου συνεχίζεται και φέτος το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Αποστολή Νερό», που υλοποιούν η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas από το 2006...

Συγκεκριμένα, μετά από τη σημαντική συμβολή που προσφέρει σε 19 νησιά των Κυκλάδων, το «Αποστολή Νερό» φέτος υλοποιεί τις δράσεις του και σε τέσσερα νησιά των Δωδεκανήσων (Ρόδος, Χάλκη, Σύμη και Καστελλόριζο), στα οποία τοποθετεί και συντηρεί συστήματα συλλογής όμβριων υδάτων, με στόχο την εξοικονόμηση νερού και την ουσιαστική συμβολή στην αντιμετώπιση του  προβλήματος της λειψυδρίας.
Επιπλέον, το 2013, το «Αποστολή Νερό», σε συνεργασία με τη WWF Hellas, ξεκίνησε την υλοποίηση δράσεων για την προστασία των υγροτόπων της Πάρου και της Λέσβου, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος «Προστασίας των Υγροτόπων της Κρήτης» από το 2011. Στόχος των

Είσαι πολύ ωραίος...

Περπατήσαμε...

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΔΕΔΥ


Εικοσιτετράωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας «στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων που υλοποιεί η...
Κυβέρνηση».
Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

"Οι Ευρωπαίοι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα"

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde, δήλωσε πως είναι αισιόδοξη για τη δέσμευση των Ευρωπαίων να παράσχουν περαιτέρω ανακούφιση χρέους στην Ελλάδα εάν η χρεωμένη χώρα της ευρωζώνης συμμορφώνεται με τους όρους της διάσωσης.

«Δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους έναντι της Ελλάδας και το αντίθετο», δήλωσε σε δημοσιογράφους σήμερα.

Χαμός από γκάφα του BBC με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!Χαμός από γκάφα του BBC με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ!

Χαμό προκάλεσε στη Βρετανία γκάφα ολκής του BBC που πρόβαλε φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ που τον παρουσιάζει να έχει ζωγραφισμένο ένα πέος στο μέτωπό του! Το BBC ζήτησε επίσημα συγγνώμη για την γκάφα!
Τα γεγονότα:
Η φωτογραφία του πρίγιπα Ουίλιαμ προβλήθηκε σε διαφημιστικό τρέιλερ για πρωϊνή εκπομπή του BBC. Κάποιος ζωγράφισε ένα πέος στο μέτωπό του πρίγκιπα και του έφτιαξε γυαλιά και μούσι. Οι παραγωγοί φαίνεται πως δεν πρόσεξαν τα σκίτσα αλλά τα πρόσεξαν αρκετοί τηλεθεατές παρά το γεγονός ότι η προβολή διήρκεσε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου!

«Φρένο» στους επίδοξους κυνηγούς ενός θησαυρού έβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης!!!

Το αίτημα είχε υποβάλει μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη


«Φρένο» στους επίδοξους κυνηγούς ενός θησαυρού έβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης, καθώς αποφάσισε αρνητικά σε αίτημα για την διενέργεια εκσκαφής σε δημοτική έκταση στην τοποθεσία «Πέντε Πηγάδια» της Τοπικής Κοινότητας Τερόβου.Το αίτημα είχε υποβάλει μία γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε ζητήσει από τις 20 Μαΐου την άδεια εκσκαφής για την ανεύρεση δημόσιου θησαυρού, έχοντας υποβάλει ανάλογο αίτημα και στην Κτηματική Υπηρεσία Ιωαννίνων.Το θέμα δίχασε το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης, καθώς η πλειοψηφία αποφάσισε να συνταχθεί με την αρνητική γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου Τερόβου, ενώ αντίθετα τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, οι Χρήστος Ντακαλέτσης, Χρήστος Γούσης, Σωτήρης Ανδρούτσος και Κωνσταντίνος Λιόντος, τάχθηκαν υπέρ της έγκρισης διενέργειας εκσκαφής με την προϋπόθεση να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου.Το ότι δεν υπάρχει εξασφαλισμένο όφελος του Δήμου ήταν ένα από τα επιχειρήματα που οδήγησαν στη μη έγκριση του αιτήματος, ωστόσο το βασικότερο, όπως εξήγησε και ο Δήμαρχος Δωδώνης Κώστας

Η ΑΕΚ απέκτησε Πεταυράκη και Θαναηλάκη

Φωτογραφία για Η ΑΕΚ απέκτησε Πεταυράκη και Θαναηλάκη
O Τραϊανός Δέλλας έδωσε τη συγκατάθεσή του για να αποκτηθούν από την ΑΕΚ οι Πεταυράκης και ο ΘαναηλάκηςΣε δύο μεταγραφές προχώρησε η ΑΕΚ. Η Ένωση απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη και τον 21χρονο αμυντικό Σταύρο Πεταυράκη.

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης δοκιμάστηκε το χειμώνα στη Βαλένθια, ανήκε στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη το πρωί θα ξεκινήσει προπονήσεις στο γκολφ της Γλυφάδας με τη νέα ομάδα του. Υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για 1 συν 4 χρόνια και αμέσως μετά δήλωσε στο σαιτ της ΑΕΚ: «Μου δίνεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου να δουλέψω και να προσπαθήσω να πετύχω στην ΑΕΚ. Η προοπτική της νέας μου ομάδας είναι η καλύτερη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρεθεί γρήγορα εκεί που πρέπει να είναι, να πρωταγωνιστεί. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να το πετύχουμε».

Για να γλυτώσουν το τομάρι τους…Του Θανάση Νικολαΐδη
ΜΕ το δίκαιο, στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, συντελείται μια αδικία και εξηγούμεθα.
ΕΙΧΕ τους φίλους του ο κ. Τσοχατζόπουλος. Φίλοι στην παντοδυναμία του στις μαλακές πολυθρόνες, εχθροί του στο σκληρό του(ς) εδώλιο. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρέθηκε απέναντι στους συνεργάτες του. Καθένας το τομάρι του και η «φιλία» πάει περίπατο. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω κι όποιον πάρει ο…χάρος.
ΟΙ συνεργάτες και «εν αμαρτίαις» τσιράκια του έπιναν νερό στο όνομά του. Ορκίζονταν για την εντιμότητα και τινάζονταν για στάση προσοχής στο τηλεφώνημά του. Και, βέβαια, το’ χαν καμάρι. Άνθρωπος του Τσοχατζόπουλου «τω καιρώ εκείνω»…Να του διεκπεραιώνεις υποθέσεις και να σου ζητάει τη γνώμη, να σου δίνει εντολές κι εσύ να «εκτελείς» και να «παρουσιάζεσαι»…Το’ χες ζήσει στο στρατό, απ’ την ανάποδη, όλο άγχος και φόβο. Εδώ το πράμα είχε συμφέρον και αυθορμητισμό, κάτι από «δόξα» και ισχύ μπολιασμένη απ’ την ισχύ του Άκη.

Watch Liverpool vs Olympiakos ΔΕΙΤΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Liverpool-Olympiakos Live Streaming Link

liverpool live stream

 Σε αγγλικούς ρυθμούς ζει ο Ολυμπιακός ενόψει του φιλικού αγώνα με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» σήμερα  3/8, ( 14:45, novasports1 )
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση, θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

Here is the Liverpool vs Olympiacos Streaming Links

Ψήφισμα των εργαζομένων στον ΣΚΑΪ για τις απολύσεις

Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, του ραδιόφωνου και του Internet του ΣΚΑΙ με ψήφισμά τους δηλώνουν την αντίθεσή τους στις απολύσεις που έγιναν χθες.
Διαβάστε το ψήφισμά τους, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ):
"Οι Δημοσιογράφοι της Τηλεόρασης, του Ραδιοφώνου και του Internet του ΣΚΑΪ δηλώνουμε την αντίθεσή μας στις νέες απολύσεις που ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου. Στο Ραδιόφωνο απολύθηκαν 10 δημοσιογράφοι από το μισθολόγιο, ενώ παράλληλα δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις σε 2 δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονταν με μπλοκάκι για περισσότερα από 5 χρόνια, οπότε απομακρύνθηκαν χωρίς αποζημίωση και δεν έχουν ούτε δικαίωμα υπαγωγής στο Ταμείο Ανεργίας. Στην Τηλεόραση καταγράφηκαν 3 απολύσεις.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στους 15 απολυμένους του Ομίλου, υπάρχουν 3 απολυμένες μητέρες μονογονεϊκής οικογένειας, ένας απολυμένος παντρεμένος με παιδιά -όπου η σύζυγός του έχασε επίσης πρόσφατα τη δουλειά της από το κλείσιμο της ΕΡΤ- ενώ για 10 εξ αυτών ο όμιλος θα καταβάλλει μισθούς μέχρι το τέλος του 2013 σύμφωνα με την ατομική σύμβαση που είχαν υπογράψει! Δηλαδή η διοίκηση αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να πληρώνει εργαζόμενους που δεν θα δουλεύουν στην επιχείρηση!

Στη Σκιάθο Μάρτιν Σουλτς και Ευάγγ. Βενιζέλος Για την εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Δημ. Θ. Τσάτσου

Εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και πολιτικού Δημήτρη Θ. Τσάτσου οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «η Σκιάθος», την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στις 7μ.μ., στον προαύλιο χώρο της Μονής Ευαγγελίστριας Σκιάθου.

Επειδή, όπως έλεγε ο ίδιος ο Δ.Θ. Τσάτσος, «Μετά θάνατον ζωή υπάρχει μόνον και εφόσον ο άνθρωπος που έφυγε έμεινε μέσα μας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘η Σκιάθος’ αποφάσισε να οργανώσει την εκδήλωση αυτή γιατί πιστεύει πως η πνευματική κληρονομιά του ανδρός, τρεισήμισι χρόνια μετά το θάνατό του, παραμένει επίκαιρα ζωντανή και λειτουργεί ως έμπνευση την οποία, ιδιαίτερα σήμερα, έχουμε απόλυτη ανάγκη στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές πνευματικοί συνοδοιπόροι του Δ.Θ.Τσάτσου στην ευρωπαϊκή και ελληνική πολιτική σκηνή ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κος Μάρτιν Σούλτς, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κος Δημήτρης Κούρκουλας, η Μόνιμη Αντιπρόσωπός μας στην UNESCO, κα Κατερίνα Δασκαλάκη και η επί δεκαετία συνεργάτης του Δ.Θ.Τσάτσου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κα Μαρία Παναγιώτου.

Καταγγελία για παράνομες απονομές σήματος

Δελτίο Τύπου

«Καταγγελία για παράνομες απονομές σήματος  »

Διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα την Πέμπτη 1 Αυγούστου ότι ο κ. Ιωάννης  Γρηγορίου φερόμενος ως πρόεδρος  ενός συλλόγου που δραστηριοποιείτε στην πόλη του Βόλου να έχει προμηθευτεί 200 έντυπά, και να χορηγεί σήματα για την μείωση των τιμών του ΦΠΑ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΠΟΕΣΕ που έχει την αποκλειστική ευθύνη του προγράμματος και της απονομής σημάτων, ανακοινώνουμε ότι ουδέποτε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων χορήγησε σήματα στον εν λόγω κύριο ή στον σύλλογο που αντιπροσωπεύει.

Επισημαίνουμε στους συναδέλφους ότι τα εν λόγω σήματα τα χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ στον Βόλο αποκλειστικά ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κάθε Είδους Κέντρων Εστίασης & Διασκέδασης Ν. Μαγνησίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τίμησε τα 40 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη Η ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πολιτικό μνημόσυνο χτες, στο Α' Νεκροταφείο, όπου βρίσκεται ο τάφος του
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Τον Νίκο Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (1931 - 1956), την αταλάντευτη στάση και αφοσίωσή του στην υπόθεση της εργατικής τάξης, στον προλεταριακό διεθνισμό, στην πάλη για την κοινωνική απελευθέρωση, το σοσιαλισμό, τίμησε χτες, στα 40 χρόνια απ' το θάνατό του (1/8/1973), η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με πολιτικό μνημόσυνο στο Α' Νεκροταφείο, όπου βρίσκεται ο τάφος του.Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Παραβρέθηκε ακόμα ο γιος του, Σήφης Ζαχαριάδης, με μέλη της οικογένειάς του. Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με κόκκινα λάβαρα, πορεύτηκαν σιωπηλά από την είσοδο του Α' Νεκροταφείου, μέχρι το σημείο που τάφηκε ο Νίκος Ζαχαριάδης στις 28/12/1991, με ευθύνη της ΚΕ του ΚΚΕ, που μετέφερε τη σορό του από τη Ρωσία.
Μετά τη σύντομη ομιλία απ' τον Γ. Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ, αναγνώστηκε το ποίημα του Γ. Ρίτσου «Ο σύντροφός μας Νίκος Ζαχαριάδης». Ακολούθησε η κατάθεση λουλουδιών στον τάφο του Ν. Ζαχαριάδη απ' τον Δ. Κουτσούμπα, εκ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μονόδρομος η εξουθένωση των μικρών ΕΒΕ

Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ
Μονόδρομο εμφάνισε την εξουθένωση των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων ο Γ. Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια χτεσινής συνάντησης με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Αναγνώρισε ότι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, επιφέρονται πλήγματα στην εσωτερική αγορά, αλλά ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Παράλληλα, επανέλαβε τα όσα λέει αυτή την περίοδο περί κάλυψης των 2/3 της «δημοσιονομικής προσαρμογής», ευαγγελιζόμενος την οριακή ανάκαμψη του παραγόμενου ΑΕΠ από το 2014. Αναπάντητα άφησε ο υπουργός Οικονομικών, τα επανειλημμένα ερωτήματα του εκλεγμένου με την ΠΑΣΕΒΕ, μέλους του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, σχετικά με τους κλάδους από τους οποίους θα προέλθει η «ανάπτυξη».
Ο Μπ. Μαυροθαλασσίτης, μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, εκλεγμένος με την ΠΑΣΕΒΕ, έθεσε στον υπουργό Οικονομικών μεταξύ άλλων τα ζητήματα της εξοντωτικής φορολογίας, των

ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΜΙΚΡΟΙ ΕΒΕ Σήμερα η συγκέντρωση στα γραφεία του ΟΑΕΕ

Κινητοποίηση ενάντια στους εκβιασμούς για κατασχέσεις

Μία πρώτη αγωνιστική απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης και ΟΑΕΕ να ποινικοποιήσουν τα ασφαλιστικά χρέη χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων της χώρας, δίνουν σήμερα το πρωί οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού (Ακαδημίας 22) στις 9 το πρωί. Με τη συγκέντρωση που διοργανώνουν στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να δεχτούν την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να προχωρήσει σε πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Υπενθυμίζουμε, όπως αποκάλυψε πρώτος ο «Ριζοσπάστης», το τελευταίο διάστημα αποστέλλονται μαζικά από τα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ ειδοποιητήρια, με τα οποία καλούνται όσοι ασφαλισμένοι έχουν χρέη προς τον Οργανισμό να προσέλθουν για ρύθμιση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι οφειλές τους θα βεβαιωθούν στις εφορίες και θα κινηθούν οι προβλεπόμενες κατά το νόμο διαδικασίες. Οπως αποκαλύπτεται, τις τελευταίες ημέρες, η διαδικασία αυτή «αγγίζει» ακόμη και όσους ασφαλισμένους του Οργανισμού έχουν οφειλές ακόμη και ενός διμήνου, ποσά δηλαδή της τάξης των 700 ευρώ! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μέχρι στιγμής οι οφειλέτες στον ΟΑΕΕ φθάνουν τους 575.434, οι 379.844 θεωρούνται «ενεργοί», ασκούν ακόμη δηλαδή οικονομική δραστηριότητα και τα χρέη τους δεν ξεπερνούν το ενάμισι έτος ενώ οι 80.626 χρωστούν μόνο τις εισφορές του τελευταίου διμήνου.

Ρε άντε από 'δω πέρα που μου θέλετε και 35ωρο -δουλέψτε σαν τους Κινέζους,αλλιώς άντε γεια

http://ciaoant1.blogspot.gr/2013/08/35.html
Το πανό της φωτογραφίας είναι 100 χρονών, από την εποχή που οι εργάτες διεκδικούσαν -και τελικά κατέκτησαν- το 8ωρο.

Σήμερα, 100 χρόνια μετά, ξηλώνονται και τα τελευταία υπολείμματα όλων αυτών των κατακτήσεων, παρά το ότι η τεχνολογική πρόοδος έχει επιτρέψει στην ανθρωπότητα να παράγει πολύ περισσότερο πλούτο από ποτέ άλλοτε στην ιστορία της. Τι να κάνουμε όμως, τα κέρδη 'πρέπει' να τα τσεπώσουν οι "λίγοι κι εκλεκτοί", την ίδια ώρα που οι εργάτες βυθίζονται ξανά στη φτώχεια και τη μιζέρια άλλων, σκοτινότερων εποχών.

Στη Γαλλία, είχαν κατακτήσει πριν κάποια χρόνια το 35ωρο σε κάποιους κλάδους, δηλαδή 7ωρη εργασία/μέρα.

Αυτά πλέον ξηλώνονται με ταχύτητα αστραπής, παρότι στην πραγματικότητα μόνο με μείωση του ωραρίου μπορεί να υπάρξει δουλειά για όλους.

Το λαμπρό μέλλον στο δικαστικό σώμα. Έτσι ξεπληρώνονται οι υπηρεσίες στο κράτος δικαίου ..

Η κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται Εισαγγελέας Αρείου Πάγου...

Η κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, μετά την παραίτηση του κ. Ιωάννη Τέντε ανέλαβε εθνικός συντονιστής για τη διαφθορά.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα είναι εισαγγελέας γυναίκα. Πρόκειται για τη σημερινή αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ευτέρπη Κουτζαμάνη η οποία θα παραμείνει στη θέση αυτή για 3 χρόνια, δηλαδή έως το 2016. Η κυρία Κουτζαμάνη, ως εισαγγελέας Πρωτοδικών, υπηρέτησε για χρόνια στην ποινική δίωξη και χειρίστηκε σοβαρότατες υποθέσεις της εποχής εκείνης.

4η Δίκη ΣΠΦ – 15η συνεδρίαση, Πέμπτη 1.8.13

4η Δίκη ΣΠΦ – 15η συνεδρίαση, Πέμπτη 1.8.13
Την καθιερωμένη ανάγνωση του απουσιολογίου ακολούθησε μια σειρά αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης, σχετικά με την απόρριψη του εισαγγελέα Γρ. Βαβέτση του συνόλου των ενστάσεων και αιτημάτων που υποβλήθηκαν.

Πρώτος ξεκίνησε ο Φρ. Ραγκούσης αναλύοντας διεξοδικά την ένσταση περί ασάφειας των υπό ανάγνωση εγγράφων, αναφέροντας ότι «η αποσαφήνιση και ο συγκεκριμένος προσδιορισμός της ταυτότητας του υπό ανάγνωση εγγράφου σε κάθε στάδιο της ποινικής διαδικασίας είναι αναγκαίος και επιβεβλημένος» και ότι «εάν το έγγραφο δεν προσδιορίζεται ως προς την ταυτότητά του και δεν συγκεκριμενοποιείται ως προς την οντότητά του, δεν είναι δυνατή εκ των πραγμάτων και η γνώση του περιεχομένου του, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να μη δύναται να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, από την κλήτευσή του μέχρι την ημέρα της δίκης». Στη συνέχεια με πλούσια επιχειρηματολογία ανέπτυξε την ένσταση που υπέβαλε σχετικά με την αναρμοδιότητα του δικαστηρίου, κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στον ορισμό του πολιτικού εγκλήματος.

H… επέλαση του ΤΕΒΕ

Ανησυχία επικρατεί στα χωριά της ελληνικής υπαίθρου έπειτα από την πρόταση που έχει τεθεί επί τάπητος για την υποχρεωτική ένταξη στον ΟΑΕΕ των επαγγελματιών που έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων, στο «βωμό» της σωτηρίας των ασφαλιστικών ταμείων.

Ήδη πολλοί επαγγελματίες που έλαβαν τις σχετικές ειδοποιήσεις απευθύνθηκαν στον ΟΑΕΕ, όπου ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους ότι το μέτρο δεν θα ισχύσει έως το τέλος του 2013, ωστόσο, αν τελικά η πρόταση υλοποιηθεί, θα αποτελέσει τη χαριστική βολή για μικρά μαγαζιά και επιχειρήσεις των οποίων τα λειτουργικά έξοδα έχουν αυξηθεί και τα έσοδα έχουν μειωθεί λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Φοβούνται χτύπημα οι ΑμερικανοίΜε μια ανακοίνωση η οποία δημιουργεί πολλά και ποικίλα ερωτηματικά, το State Department και δια της εκπροσώπου της Marie Harf, ανακοίνωσε πως, πολλές ανά τον κόσμο αμερικανικές πρεσβείες και προξενεία θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 4 Αυγούστου, για λόγους ασφαλείας.

Το μέτρο χαρακτηρίζεται ως προληπτικού χαρακτήρα, ενώ το ίδιο το State Department παρά τα πιεστικά ερωτήματα των δημοσιογράφων, αρνείται -μέχρι στιγμής- να γνωστοποιήσει, τόσο τους λόγους που τους οδήγησαν σε μια τόσο ακραία απόφαση όσο και την ακριβή λίστα των χωρών και των πόλεων οι οποίες κατά τις ΗΠΑ αποτελούν δυνητικό στόχο επικίνδυνων επιθετικών ενεργειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 4η Αυγούστου είναι η ημερομηνία κατά την οποία λήγει το Ραμαζάνι, κάτι που κάνει πέραν του προφανούς πως οι φόβοι της Αμερικανικής Κυβέρνησης έχουν ταυτότητα, αν όχι και απολύτως συγκεκριμένα «ονοματεπώνυμα»...

Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης!

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή


Ισόπαλος 1-1 ο Αστέρας με Ραπίντ

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης και θα παλέψει για την πρόκρισή της μέσα στην Αυστρία.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη, που θα μπορούσαν να έχουν φτάσει και στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν και πλέον καλούνται να τα δώσουν όλα στην "καυτή" έδρα της Ραπίντ, που πέρυσι νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου