Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΠΛΗΡΗΣ Κατάρρευση εσωτερικού τουρισμού ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ- ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ !!!

Το φετινό καλοκαίρι μάλλον δεν μοιάζει με τα προηγούμενα για κανέναν στην τουριστική αλυσίδα. Πιο πολλοί ξένοι τουρίστες, λίγοι Έλληνες, τα μικρά ξενοδοχεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και τα κάμπινγκ σε υπερπληρότητα....
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Ελλήνων Τουριστικών Επιχειρήσεων, ΣΕΤΕ, οι εισπράξεις των ξενοδοχείων σημείωσαν τον Μάιο αύξηση της τάξης του 38%, ξεπερνώντας το 1 δισ. ευρώ. Η εικόνα αυτή δείχνει να αναστρέφει την προηγούμενη της κατάρρευσης του κλάδου, αφού σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ξενοδόχων Ελλάδας ο τζίρος των 3 δισ. του 2008 είχε πέσει στο μισό του 2012.

Όμορφα κορίτσια me μπικίνι (52 pics)Hot girls in bikini.

0
1 Beautiful Bikini Girls (52 pics)

ΔΕΙΤΕ 102 ΤΡΕΛΕΣ ΦΩΤΟ.....


1 Acid Picdump (102 pics)


1
2 Acid Picdump (102 pics)Μηχανική βλάβη για επιβατικό πλοίο στη Σκιάθο

Μηχανική βλάβη για επιβατικό πλοίο στη Σκιάθο
Το επιβατικό/οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Γλώσσα Σκοπέλου για Σκιάθο με τελικό προορισμό τον Βόλο, με 85 επιβάτες (9 για Σκιάθο και 76 για Βόλο), μισό ναυτικό μίλι έξω από τον λιμένα Σκιάθου παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς και αυτοδύναμα στο λιμένα της Σκιάθου.
Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Πρωτεύς» μέχρι

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 25 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’’ Καμαρώστε τα έργα σας ! ’’
25 Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας υπέβαλλαν σήμερα την παραίτησή τους . Η συγκυβέρνηση αρχίζει να δρέπει τους καρπούς από το έργο του πολυνομοσχεδίου. Κύριε Σαμαρά και λοιποί συνεργάτες, καμαρώστε τα έργα σας!

Καραφλός:Ο εισαγγελέας που έβαλε στο αρχείο το σκάνδαλο Siemens-ΟΣE

Από το "Στοχασμός-Πολιτική"

ΜΑΡΤΥΣ (Ανδρέας Καραφλός): Επειδή είπαμε για την υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ επαναλαμβάνω σαν εισαγγελέας πρωτοδικών που υπηρετούσα στο ανακριτικό τμήμα, ότι δεν με ενόχλησε κανένας για υποθέσεις μου ποτέ. Ενεργούσα μόνος μου και υπεύθυνα. Είμαι γρήγορος εισαγγελέας και προωθώ τις υποθέσεις. Έχω κάνει πολλές αρχειοθετήσεις και αυτό είναι υπέρ. Και αυτό γιατί με τον καινούριο νόμο ο εισαγγελέας έχει γίνει δικαστής και είναι υποχρεωμένος να αρχειοθετεί τις...
υποθέσεις και να βγάζει ένα προβούλευμα εφόσον δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής.  
Παλιά εθεωρείτο πειθαρχικό παράπτωμα για τον εισαγγελέα να αρχειοθετήσει την υπόθεση.
Τώρα είναι τίτλος τιμής, εφόσον δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής.
Τώρα εκδίδει απόφαση νόμιμα και συνταγματικώς ανεκτά.

Ένα σκάνδαλο που κόστισε εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό και όμως βρέθηκε στο αρχείο, όταν ο Χριστοφοράκος μεσουρανούσε.
Ήταν η εποχή που ο βαλιτσοφόρος της Siemens, ο άνθρωπος που κρατούσε δέσμιο το πολιτικό σύστημα, έπινε ακόμα το καφεδάκι του ανενόχλητος στην Μεγάλη Βρετάνια. Την ίδια στιγμή, οι δικαστικές αρχές της Αμερικής έφερναν στο φως το κολοσσιαίο σκάνδαλο της Siemens στην Ελλάδα. Ένα κομμάτι του, αφορούσε την προμήθεια «30 ηλεκτρικών μηχανών και 100 βαγονιών της SIEMENS, αξίας 235 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ο.Σ.Ε.» που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και σάπιζαν στα αμαξοστάσια, όπως κατήγγειλαν δημοσιεύματα της εποχής.
Τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν με την ίδια ένταση από το προφανές σκάνδαλο, φέρνοντας καινούρια στοιχεία στην δημοσιότητα: «Σκανδαλώδη σύμβαση υπέγραψε ο Ο.Σ.Ε., νοίκιασαν τρένα στην τιμή που θα τα αγόραζαν». Αναφέρεται σε οκτώ δίδυμες ντιζελοκίνητες αυτοκινητάμαξες τύπου «Desiro Classic»

Επιχορήγηση-οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου «Κεραυνός» Ν. Κλήματος- Σκοπέλου»

Μπλακ άουτ στην απονομή δικαιοσύνης Τεράστιος όγκος υποθέσεων στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Μπλακ άουτ στην απονομή δικαιοσύνης  Τεράστιος όγκος υποθέσεων στο Ειρηνοδικείο Βόλου, δυσλειτουργία στο Πρωτοδικείο από την κατάργηση θέσεων δικαστών
Την απονομή δικαιοσύνης στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου είναι δυνατή να μπλοκάρει η εφαρμογή των νόμων, οι οποίοι πρόσφατα ψηφίστηκαν, προειδοποιεί με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαρ. Αθανασίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Αν. Βολιώτης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή
Χωρίς την επάρκεια δικαστικών μεγάρων, χωρίς την επάρκεια της υλικοτεχνικής υποδομής, χωρίς την πλήρη μηχανοργάνωση, χωρίς την κατάλληλη τεχνογνωσία στα χέρια των δικαστικών υπαλλήλων, χωρίς την επάνδρωση των δικαστηρίων με τον ανάλογο αριθμό δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων και χωρίς την αποβολή της κρατούσας νοοτροπίας, «θα οδηγηθούμε σε τέλμα και συσσώρευση προβλημάτων, που θα επιβαρύνουν περαιτέρω το ήδη βεβαρημένο έργο της Δικαιοσύνης και θα δημιουργηθούν συνθήκες ικανές να επιτείνουν την κοινωνική αναστάτωση και τα αδιέξοδα στην ήδη δοκιμαζόμενη Ελληνική Κοινωνία εξαιτίας της συνεχιζόμενης βαθιάς οικονομικής κρίσης», τονίζει ο πρόεδρος του Δ.Σ.Β.

Ομοψυχία για αντίσταση στην αποδόμηση του Νοσοκομείου Βόλου

Γιατρών, εργαζομένων, φορέων και κομμάτων που έκαναν συγκέντρωση
Την ομοψυχία τους για αντίσταση στην αποδόμηση του δημόσιους συστήματος υγείας, έδειξαν, γιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, φορείς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, με πολίτες, που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, που λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Πολυμέρη, για να δείξουν στους διερχόμενους ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Έξω από το Νοσοκομείο συγκεντρώθηκε ικανός αριθμός γιατρών και εργαζομένων (αν και τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία ήταν μικρά), εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέλη λαϊκών επιτροπών συνοικιών, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων και απλοί πολίτες.

Όταν ένας άνδρας αυτοϊκανοποιείται...

Η κλινική θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών κ.Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει

Όταν ένας άνδρας αυτοϊκανοποιείται...

Όταν ένας άνδρας αυτοϊκανοποιείται, ποιες σκέψεις περνούν από το μυαλό της συντρόφου του; Η αυτοϊκανοποίηση μέσα σε μια σχέση είναι απαγορευτική και τι μπορεί να σημαίνει για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού; Η κλινική θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών κ. Ελεάνα Ελευθερίου αναλύει.

Lady Gaga: Είναι η πιο πλούσια νεαρή σταρ στον κόσμο!

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τις πλουσιότερες διασημότητες κάτω των 30 ετών

Lady Gaga:  Είναι η πιο πλούσια νεαρή σταρ στον κόσμο!
Πριν λίγο καιρό, είχε ανακηρυχθεί η βασίλισσα της μουσικής, κατακτώντας για πολλοστή φορά την κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ισχυρούς σταρ της μουσικής βιομηχανίας.
Τώρα, η Lady Gaga βρέθηκε στην πρώτη θέση του περιοδικού με τις πλουσιότερες διασημότητες κάτω των 30 ετών.

Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με το μπικίνι της στα Σύβοτα

Η νεαρή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media το καλλίγραμμο κορμί της

Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με το μπικίνι της στα Σύβοτα
Ολιγοήμερες διακοπές στις παραλίες της Θεσπρωτίας απολαμβάνει η Λάουρα Νάργες.
Η νεαρή παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Σύβοτα, όπου κάνει τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες με τους φίλου της στα social media.

Τρομακτικό – Γιατροί άνοιξαν το στομάχι 19χρονης και βρήκαν….

Τρομακτικό  –  Γιατροί άνοιξαν το στομάχι  19χρονης  και  βρήκαν….

Μια 19χρονη από την Ινδία παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι, ενώ δεν μπορούσε ούτε να φάει αλλά ούτε και να πιει το οτιδήποτε…

Η κρίση των γαϊδάρων (κάθε τύπου)

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα.
Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε...
την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ Watch live on your PC in Live Streaming FRIENDLY MATCH BARCELONA = BAYERN MUNICH BAYERN-BARCELONA LIVE STREAMING | ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE STREAMING

Σκιάθος: Άνοιξε τα σφραγισμένο από το Δήμο μπαρ


Σκιάθος: Άνοιξε τα σφραγισμένο από το Δήμο μπαρ  Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-07-2013) στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «κέντρο διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ», ιδιοκτησίας εταιρείας την οποία εκπροσωπεί, παραβιάζοντας σφραγίδα που είχε θέσει η

Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Απ΄εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός.

24 Ιούλη 1974... 39 (τριάντα εννέα ) χρόνια, πέρασαν... Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Απ΄εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός!

Σχόλιο του Στάθη Παναγούλη για την 39η επέτειο από την πτώση της δικτατορίας του Παπαδόπουλου
39 (τριάντα εννέα ) χρόνια, πέρασαν από το γκρέμισμα της χούντας του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο Λαός μας, είχε ελπίσει ότι μέσα από τα συντρίμμια της Δικτατορίας, θα γεννιόταν μια καινούργια Ελλάδα, η οποία θα βασιζόταν πάνω στις Αρχές της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Δυστυχώς όμως οι αγώνες και οι θυσίες του Λαού μας κατά την...
περίοδο 1967-1974, προδόθηκαν από υποτελείς πολιτικούς, οι οποίοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα και έχουν μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ, έχοντας οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση και την απόγνωση. Εργατικά και Δημοκρατικά Δικαιώματα έχουν καταργηθεί. Αυτή την στιγμή στην χώρα έχουμε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ. Απ΄εδώ και πέρα το Λόγο έχει ο Λαός.

«Πόλος έλξης» επενδυτών τα Yδατοδρόμια


Έναν δυνατό «πόλο έλξης» ξένων και Eλλήνων επενδυτών, δημιουργεί ο νέος Nόμος του υπουργείου Aνάπτυξης, ο οποίος ανοίγει το δρόμο για πρώτη συντεταγμένα επενδυτική δραστηριοποίηση για τη δημιουργία Yδατοδρομίων.

Oι προσδοκίες από τις Tοπικές Aυτοδιοικήσεις, από τους ίδιους τους επενδυτές, αλλά ακόμη και από τις εταιρίες κρουαζιέρας είναι μεγάλες, με το βάρος να πέφτει στο υπουργείο για το κατά πόσον γρήγορα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παραπάνω, προκειμένου αυτή τη φορά η προσπάθεια να τελεσφορήσει και τα υδροπλάνα να καθιερωθούν στη χώρα μας.

Tο 2004, όταν και για πρώτη φορά δημιουργήθηκαν Yδατοδρόμια και έγιναν πτήσεις με υδροπλάνα, λόγω της προχειρότητας του τότε αρμόδιου υπουργείου- στηρίχθηκε σε πιλοτικό πρόγραμμα, χωρίς ολοκληρωμένο νομοθετικό πλαίσιο- , η προσπάθεια ναυάγησε έπειτα από 5 χρόνια. Tώρα όμως όπως εξηγούν και στη Deal παράγοντες της αγοράς, το νέο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει σχεδόν όλα τα «κενά» και τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν.

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24 Ιουλίου 2013)

Στους Λαχανόκηπους για το «Γίνε Παραγωγός» ο Κ. Αγοραστός

Στις εγκαταστάσεις που υλοποιείται η πρακτική άσκηση των καταρτιζόμενων του προγράμματος «Γίνε Παραγωγός», στο χώρο του λαχανόκηπου του Δήμου Λαρισαίων βρέθηκε χθές, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, στα πλαίσια του προγράμματος «Παραγωγή και προώθηση γεωργικών προϊόντων (οπωροκηπευτικά & αρωματικά φυτά) ολοκληρωμένης διαχείρισης – «Γίνε Παραγωγός».
Ο κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους των φορέων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Γίνε Παραγωγός», στην οποία εταίρος είναι και η Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την μέχρι τώρα πορεία του προγράμματος. Δήλωσε δε πως η γεωργία αποτελεί την βαριά βιομηχανία της χώρας μας που μπορεί να δημιουργήσει σήμερα εν μέσω κρίσης πραγματικές νέες θέσεις εργασίας.  Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τόσο τους καταρτιζόμενους για την σημαντική προσπάθειά τους όσο και τους εμπλεκόμενους φορείς της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και τα στελέχη του ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και της  πρακτικής άσκησης.

ΓΙΑ ΕΑΣ Ή ΓΙΑ "PART TIME" ΣΤΕΛΕΧΗ; Ξαφνικά η Φ.Γεννηματά στο Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου κλήθηκε η αναληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας Φώφη Γεννηματά, αιφνιδιαστικά και εικάζεται ότι η κλήση της έχει σχέση με τα ΕΑΣ, αλλά και την πρόσφατη απόφαση που υπέγραψε για άδειες άνευ αποδοχών από 1 έως 3 χρόνια στο μονιμο προσωπικό των ΕΔ.
Aπόφαση που "σηκώνει" πολύ συζήτηση.

Εφοπλιστές-ΜΜΕ-Χρυσή Αυγή Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Συνελήφθη για υπεξαίρεση ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, είναι ο ίδιος που είχε δηλώσει παλιότερα μετά την πρόταση της αριστεράς  στο να φορολογηθούν οι εφοπλιστές το "ελάτε να με πιάσετε". Συγκεκριμένα κατηγορείται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εκατομμυρίων ευρώ από παράνομη δραστηριότητα. Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις κατηγορίες, εφόσον ξέρουμε καλά το αφορολόγητο των εφοπλιστών και πως το κράτος τους έχει στα ώπα ώπα, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί πολύ πιθανόν και από την εξέλιξη των γεγονότων, είναι το ποιος είναι ο Βίκτωρας Ρέστης και ποια η σχέση του με τα ΜΜΕ (Mega, Πρώτο Θέμα) και τους ναζιστές της Χ.Α. 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου