Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Σλοβένοι δημοσιογράφοι στην Αλόννησο

Σλοβένοι δημοσιογράφοι στην Αλόννησο Στο μεταξύ τη Δευτέρα αναμένεται το συνεργείο Ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής
Πολυμελής ομάδα δημοσιογράφων από την Σλοβενία βρίσκονται στην Αλόννησο, όπου θα παραμείνουν έως και αύριο, προκειμένου να γνωρίσουν το νησί και να το καταστήσουν ευρύτερα γνωστό στην πατρίδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σύνδεση της Σλοβενίας με την Σκιάθο, ενώ η φιλοξενία Σλοβένων δημοσιογράφων πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αλόννησο, προκειμένου να προβληθεί το νησί στη συγκεκριμένη αγορά και να προσελκύσει επισκέπτες που ενδιαφέρονται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

 Οπως αναφέρει στο σημείο αυτό η Ζαφειρούλα Αναγνώστου,  πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου: «εργαστήκαμε σε διαρκή βάση με τον Σλοβένο tour operator για την προσέλκυση δημοσιογράφων υψηλής ποιοτικής στάθμης, ενώ το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει,  έχει ως στόχο να προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλοννήσου, δίνοντας έμφαση στο καταδυτικό τουρισμό και το Θαλάσσιο Πάρκο.
Η τουριστική προβολή του νησιού, προσθέτει η ίδια, θα ενισχυθεί με επίσκεψη στο Μουσείο Μαυρίκη, περιήγηση στη Χώρα Αλοννήσου και γνωριμία με τον πολιτισμό και την γαστρονομία του νησιού».

Ιδού το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ παρέλαβε η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Ευτυχία-Γαϊτάνα Αποστολάκη και σύμφωνα με τα όσα… διέρρευσαν το νέο «σπίτι» της Ένωσης θα είναι ένα πραγματικό στολίδι χωρητικότητας 32.000 θέσεων.

Στον φάκελο που παρέδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με το προσχέδιο του νέου γηπέδου, αναγράφονται τα εξής: «Δημιουργία Νέου Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ με παράλληλη Αστική Ανάπλαση της Περιοχής», ενώ υπάρχει και η αναγραφή Ιούνιος 2013, μαζί με το σήμα του Δικεφάλου και την εταιρεία ΔΙΚΕΦΑΛΟC Α.Ε., καθώς επίσης τη σφραγίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ 5%

samaras-venizelos
Συνταγματολόγοι της πολιτικής λαμογιάς: ο Παυλόπουλος με το μπόνους των 50 βουλευτών κρατάει τα διεφθαρμένα κόμματα στην εξουσία!
Ας συσκεφτούν οι μεγάλοι πολιτικοί ολετήρες να φτιάξουν νέο νόμο ώστε να αυξήσουν το μπόνους από τους 50ν στους 100 βουλευτές ώστε να μην χάσουν ποτέ τη διακυβέρνηση της χώρας.
Αυτό είναι το πολιτικό σύστημα. Όταν έβγαινε ο Παπανδρέου και διέσυρε τη χώρα λέγοντς ότι κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα, έπρεπε ο άθλιος να λέει ότι το πολιτικό σύστημα είναι βοηυτηγμένο μέσα στη λάσπη της διαφθοράς. Και αυτό το βδελυρό πολιτικό σύστημα έχει φτιάξει τους νόμους στα μέτρα του ώστε να δίνει το δικαίωμα στον Βενιζέλο του 5% (ή και του 3% που μπορεί να βρίσκεται τώρα) να κυβερνά τον τόπο και να παίρνει υπουργεία.

Γράμμα από τη Βραζιλία

απο το El Sobrero
maracana_favelas
Μπέλο Οριζοντε, Δευτέρα 17.06.2013
Αγαπητέ φίλε,
ναι μιλάω σε εσένα που ακους Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια, υπερμεγέθεις κώλους και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Η μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. Εδώ εξάγουμε, αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε σάμπα εκτός των ορίων του Ρίο ντε Ζανέιρο ή μάλλον χορεύουμε σπάνια έτσι κι αλλιώς. Μέχρι και στην μπάλα εξάγουμε πλέον αμυντικά χαφ και στόπερ. Τα στερεότυπα μας τελείωσαν όπως και η υπομονή.
Τελείωσε η υπομονή. Την τελευταία εβδομάδα πήραμε τους δρόμους. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν για την αύξηση 7 λεπτών του ευρώ στις συγκοινωνίες αλλά πλέον διαμαρτυρόμαστε για όλη τη σαπίλα πίσω από αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι τα επτά λεπτά αλλά τα βασικά δικαιώματα.  Η στρατονομία, κατάλοιπο της δικτατορίας, μοιράζει αφειδώς λαστιχένιες σφαίρες και ληγμένα δακρυγόνα. Αλλά είναι πλέον αργά. Ο κόσμος επιτέλους ξύπνησε και ζητά επίπεδο ζωής ανάλογο με την θέση της χώρας στο οικονομικό χάρτη. Βαρέθηκε να βλέπει τους λίγους να γεμίζουν τις τσέπες και να επανεκλέγονται εδώ και δεκαετίες. Βαρέθηκε ο φτωχός αλλά, επιτέλους βαρέθηκε και ο πλούσιος, και θα στο εξηγήσω.

Σκόπελος Έγιναν τα εγκαίνια της πεζοδρόμησης στην περιοχή -Αγίου Ρηγινάκη

 Σκόπελος Έγιναν τα εγκαίνια της πεζοδρόμησης  στην περιοχή -Αγίου Ρηγινάκη ,παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και  Αντι-περιφερειάρχη κ. Καλτσογιάννη μαζί τους η βουλευτής κ. Ζέτα Μακρή και ο μοναδικός Περιφεριακός σύμβουλος Β. Σποράδων και εντεταλμένος σύμβουλος Β. Σποράδων Φίλιππος  Δ. Χήρας.καθώς και μεγάλο πλήθος από Σκοπελίτες.
Σήμερα ώρα 11:00 π.μ στην περιοχή πλατανάκια (Άγιο Ρηγίνο ) στο Νέο Κλήμα –Έλιος θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Ασφαλτόστρωσης  της οδού Έλιος –Τζιλαλή –Χυτά.
*Στις 13:00 μ.μ. το μεσημέρι  θα γίνει  δημοτικό συμβούλιο παρουσίας του Περιφερειάρχη με συζήτηση τα προβλήματα του νησιού .

Αναβίωσε τον εσμό και τη βρομιά που μας κυβερνούν από το 1974

Μην αφουγκράζεσαι τόσο πολύ! 
Ο Βενιζέλος από σήμερα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία, όπως είπε ο ίδιος, "αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας, των εργαζομένων, των ανέργων, της αγοράς και των επιχειρήσεων". Γι' αυτό άλλωστε συμμετέχει σε αυτήν. Αν δεν αφουγκραζόταν η κυβέρνηση όλα αυτά, ο Βενιζέλος, μας είπε, ότι θα είχε αποσύρει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Αφού μας τα ζάλισε με...
την "πίεση" που άσκησε στον Σα(χλα)μαρά, ώστε αυτός να δεχθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Οι εμετικοί... Υπηρεσιών!

ΣΚΑΣΤΕ ΚΤΗΝΑΡΕΣ...

Tεράστια επιτυχία του Ε. Βενιζέλου! Ξαναγυρνά ο Μπίστης στο ΠΑΣΟΚ... εμπρός για νέους αγώνες και νίκες! Χιλιάδες θαυμαστές του Νίκου Μπίστη συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του αριστερού διανοητή... Δυστυχώς η νέα μεταπήδηση του κ Μπίστη δεν αποτελεί ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ όπως πολλοί μπορεί να νόμιζαν...

Τριγμοί στο πολιτικό σύστημα της χώρας:
Ξαναγυρνά ο Μπίστης στο ΠΑΣΟΚ!!!
Τα τραγικά νέα της αποχώρησής του από την ΔΗΜΑ.ΑΡ. ανακοίνωσε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook, ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Ε. Βενιζέλο ως “τη μόνη λογική φωνή στην κυβέρνηση”, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ, για άλλη μία φορά.
Μόλις το νέο της... αποχώρησης έγινε γνωστό, χιλιάδες θαυμαστές του Νίκου Μπίστη συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του αριστερού διανοητή, όπου τραγουδώντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας συνθήματα, ζητούσαν από τον κ Μπίστη να το ξανασκεφτεί και να ξαναγυρίσει στην ΔΗΜ.ΑΡ.
Δυστυχώς η νέα μεταπήδηση του κ Μπίστη δεν αποτελεί ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ όπως πολλοί μπορεί να νόμιζαν.

Για να... ευθυμίσουμε


Παρακαλούμε την προσοχή σας:
  • «Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων, των πολυτεκνικών επιδομάτων, καθώς και των εποχικών επιδομάτων στα επίπεδα που ήταν το 2009. Επίσης, αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία».
Αυτό που έγινε ήταν νέα μείωση των συντάξεων, νέο «τσεκούρωμα» των πολυτεκνικών επιδομάτων, περαιτέρω διάλυση των Ταμείων.
  • «Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια».
Αυτό που έγινε ήταν επέκταση των... ανέργων και ουχί του επιδόματος.
  • «Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα».
Αυτό που έγινε ήταν νέα μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, με το βασικό μισθό να κατρακυλάει στα 400 ευρώ καθαρά.

«Το μήνυμα της Βραζιλίας»«Το μήνυμα της Βραζιλίας στον ελληνικό λαό, το μήνυμα μιας χώρας που απελευθερώθηκε από το ΔΝΤ και στάθηκε στα πόδια της και σήμερα είναι μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη είναι ένα: Η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να γίνει με μνημόνια λιτότητας παρά μονάχα με πολιτικές κοινωνικής συνοχής, ανάπτυξης και αναδιανομής».
*
«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον πρόεδρο και την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος της Βραζιλίας και κυρίως να μας δώσουν την εμπειρία τους για το πώς κατάφεραν πριν δέκα χρόνια να παραλάβουν μια χώρα στα πρόθυρα μιας μεγάλης κοινωνικής κρίσης, που είχε οδηγηθεί από την εφαρμογή ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, και να την οδηγήσουν σε μια συντεταγμένη κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση με αναδιανομή του πλούτου, αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας και μια προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης με επιμονή σε αναπτυξιακές πολιτικές».

Από ΔΗΜΑΡχος κλητήρας...


Φέρνουν νέα Μνημόνια!
Οταν επί συγκυβέρνησης Παπαδήμου ήρθε η ώρα του νέου Μνημονίου, το τότε δεκανίκι των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ., στην (απονενοημένη) προσπάθειά του να διασωθεί, την «έκανε με ελαφρά πηδηματάκια».
Τώρα, επί συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, το έργο επαναλαμβάνεται.
Το συμπέρασμα που προκύπτει δεν εξαντλείται στο ρόλο της ΔΗΜΑΡ ως δεκανικιού «αριστερής ευθύνης», που έφτασε η στιγμή να αναζητήσει τη δική της διάσωση, στο πλαίσιο μιας πολιτικής που και με τη δική της συμβολή εξανδραποδίζει το λαό. Ο ρόλος της ΔΗΜΑΡ είναι πασιφανής.
*
Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πολύ ευρύτερης διάστασης από τις επιφανειακές αναλύσεις γύρω από τις αφορμές που έφεραν τις αναταράξεις στο συγκυβερνητικό «τριώδιο». Οι αιτίες αυτών των αναταράξεων έχουν μεγάλη σημασία, διότι αν και ανομολόγητες ακόμα, προδιαγράφουν εξελίξεις εξαιρετικά δυσοίωνες για το λαό.
Το συμπέρασμα, με άλλα λόγια, δεν είναι άλλο από το ότι ο Γολγοθάς του λαού βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η ενδοκυβερνητική κρίση εκδηλώθηκε και τα σενάρια διενέργειας πρόωρων εκλογών αναπτύσσονται πάνω ακριβώς στον προπαγανδιστικό κολοφώνα του «succes story» της κυβέρνησης.

Η ΠΣΟ στηρίζει τους αγώνες του λαού της Βραζιλίας

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στους αγώνες του λαού της Βραζιλίας. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που διαδήλωσαν σε παραπάνω από 100 πόλεις της Βραζιλίας ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων στις δημόσιες συγκοινωνίες και για άλλες σημαντικές διεκδικήσεις. Η ΠΣΟ, επιπλέον, καταδικάζει την κρατική καταστολή την οποία αντιμετώπησαν οι διαδηλωτές σε αρκετές πόλεις.
Μόνο μέσα από τους αγώνες τους και τη διεκδίκηση οι εργαζόμενοι και ο λαός θα μπορέσουν να πετύχουν κατακτήσεις. Η ΠΣΟ στηρίζει τους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος και τους εργαζόμενου λαού της Βραζιλίας ενάντια στην ακρίβεια και την κρατική καταστολή, για υπηρεσίες μεταφορών, υγείας, παιδείας και κοινωνικής ασφάλισης που θα είναι δημόσιες και ποιοτικές, στο ύψος των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Η συμμετοχή των εργαζόμενων στους δρόμους του αγώνα είναι βασική προϋπόθεση για να μπορέσει το λαϊκό κίνημα να πετύχει τους στόχους του, για να μπορέσει ο λαός να καλυτερέψει τη ζωή του.

Να δυναμώσει ο αγώνας

Οι όποιες διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν αφορούν την κατεύθυνση της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά το πλασάρισμά της στο λαό. Αλλωστε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν ψηφίσει δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα και υπερασπίζονται φανατικά, όπως και η ΝΔ, τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις, δηλαδή τις ιδιωτικοποιήσεις, τις απολύσεις, τη φοροληστεία, τα μέτρα που οδηγούν το λαό στη χρεοκοπία για να σωθεί το κεφάλαιο. Η επίκληση της «νομιμότητας» και της «δημοκρατίας» στην υλοποίηση των μέτρων, που γίνεται κυρίως από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, είναι το φύλλο συκής στην αντιλαϊκή πολιτική. Στο όνομα του δόγματος «νόμος και τάξη» η σημερινή συγκυβέρνηση προχώρησε σε διώξεις, επιστρατεύσεις, κατασυκοφάντηση των λαϊκών αγώνων. Ο αυταρχισμός είναι απαραίτητο συνοδευτικό της πολιτικής που τσακίζει τα λαϊκά

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ Προγραμματική τους συμφωνία το ξεπάτωμα του λαού

Στα σκαριά το «νέο» κυβερνητικό σχήμα, μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, που διαφώνησε με τον τρόπο που πλασάρεται η αντιλαϊκή πολιτική
Το... μακιγιάρισμα της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος, γίνεται για να ελιχθούν απέναντι στη λαϊκή δυσαρέσκεια
Με κεντρικό στόχο να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη εφαρμογή των αναδιαρθρώσεων που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να ανακάμψει από την κρίση και να κλιμακώσουν την επίθεση στο λαό, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προχωρούν στο σχηματισμό δικομματικού κυβερνητικού σχήματος, μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τη συγκυβέρνηση.
«Δεν θα πέσουμε σε ακυβερνησία, δεν θα πέσουμε σε στασιμότητα» δήλωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, την ώρα που ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος ετοιμάζουν τη «νέα προγραμματική συμφωνία», που θα περιλαμβάνει το σύνολο των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων σε ορίζοντα τριετίας. Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχαν χτες τηλεφωνική επικοινωνία για το χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων. Σύμφωνα με τα επιτελεία των δύο κομμάτων, πρώτα θα οριστικοποιήσουν τη «νέα προγραμματική συμφωνία» και στη συνέχεια θα καθορίσουν τη σύνθεση της κυβέρνησης.
Ο ανασχηματισμός αναμένεται να γίνει άμεσα, μετά τη χτεσινή αποχώρηση των υπουργών και υφυπουργών της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα υπουργοποιηθούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ σίγουρος θεωρείται ο ενεργότερος ρόλος του Ευ. Βενιζέλου, πιθανά σε θέση αντιπροέδρου.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, δεν τίθεται προς το παρόν ζήτημα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, αφού η κοινοβουλευτική δύναμη των δυο κομμάτων ανέρχεται αθροιστικά στους 153 (ΝΔ 125 - ΠΑΣΟΚ 28). Οι ίδιες πηγές σημείωναν χτες ότι οι βουλευτές που πιθανά θα στηρίξουν μια κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι 155, ή ακόμα και 157, αθροίζοντας στις δυο κοινοβουλευτικές ομάδες ορισμένους από τους 14 ανεξάρτητους βουλευτές, που έχουν αποχωρήσει από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ.
Στο παιχνίδι και οι «ανεξάρτητοι»

Κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΕΕ Βόλου από την ΟΕΒΕΜ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, στ πλαίσιο απόφασης της ΓΣΒΕΕΕ για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και καταλήψεων στα περιφερειακά υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ σε όλη Ελλάδα για την ερχόμενη Τετάρτη 26/6/2013, αποφάσισε και θα πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Ε στην οδό Ροζού 74 την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ, τα αιτήματα είναι πάγωμα όλων των οφειλών προς Ο.Α.Ε.Ε. για τουλάχιστον 2 χρόνια, ήπιες ρυθμίσεις οφειλών χωρίς προκαταβολή και εξόφληση σε 120 μηνιαίες δόσεις, ή ήπια ρύθμιση με ελάχιστη καταβολή δόσης 100 € το δίμηνο, μετά τα δυο χρόνια, θεώρηση εδώ και τώρα όλων των βιβλιαρίων του ΟΑΕΕ για διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Η ΟΕΒΕΜ ζητά ασφαλιστική ενημερότητα σε όλους τους ασφαλισμένους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, να σταματήσει η κοροϊδία του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων της διαδοχικής ασφάλισης, από την ώρα που ο Ο.Α.Ε.Ε. δεν παρέχει λόγω οφειλών ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πρέπει να αφαιρεθεί το ποσό του 25% έως 27% της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης που κράτησε το Ταμείο παράνομα.

"...και ξανά προς τη λόξα τραβά! "

Μπροσούρα ενάντια στην Πατρίδα, το Λαό και τα λοιπά τοτέμ των μικρομεσαίων

Για να κατεβάσετε το έντυπο www.diskordia.squat.gr

Βραζιλία: Full scale εξέγερση


Υπ.Οικονομικών: Αδειάστε άμεσα το κτήριο της ΕΡΤ Σε επιφυλακή στην ΕΡΤ μετά το τελεσίγραφο

«Μολών λαβέ» απαντούν οι εργαζόμενοι
Τελευταία ενημέρωση:
Οι εργαζόμενοι καλούν συνδικάτα και κοινωνικούς φορείς να προσέλθουν στην Αγία Παρασκευή για επιφυλακή μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών-το μεσημέρι της Παρασκευής- σύμφωνα με την οποία "η κυβέρνηση καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας”. Σε αντάλλαγμα προσφέρεται η δέσμευση για καταβολή 1-2 μισθών.
Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου ΕΡΤ 12/6/2013 Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου ΕΡΤ 12/6/2013 Όλη η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρει:
“Σε συνέχεια της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών για την προσωρινή λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η κυβέρνηση προχωρά στον προσδιορισμό των 2.000 αναγκαίων θέσεων για την λειτουργία του μεταβατικού φορέα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου