Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Η ΝΥΧΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ… ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

alt ΤΟ ΟΓΚΟΥΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ
Οξυδερκείς παρατηρητές τόνιζαν στην Iskra ότι από τη Δευτέρα (17/6), που θα γίνει η συνάντηση (6μ.μ) Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, πολλές εκδοχές εξελίξεων είναι ανοιχτές και δεν μπορούν να γίνουν εύκολα προβλέψεις.
Το διαρκώς αναπτυσσόμενο εργατικό λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα στο Ραδιομέγαρο και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της περιόδου και είναι αυτό το οποίο πυροδοτεί τις εξελίξεις.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Αυτό το «ανέλπιστα» μεγάλο, πρωτότυπο και πολύμορφο κίνημα έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην πολιτική ζωή.
Είναι αυτό το κίνημα που χάλασε τα σχέδια Σαμαρά για ένα λίγο-πολύ εύκολο «περίπατο», έχει κάνει άνω κάτω τους τρείς κυβερνητικούς εταίρους και τον καθένα χωριστά και έχει βάλει την κυβέρνηση σε βαθύτατη κρίση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί και αξεπέραστη.
Το ίδιο αυτό λαϊκό κίνημα, με επίκεντρο το Ραδιομέγαρο, ταρακούνησε και έθεσε σε «κίνηση» και την Αριστερά, με διαφορετικό τρόπο την κάθε δύναμη της, ενώ φέρνει μπροστά της νέες μεγάλες προκλήσεις, και τροφοδοτεί ζυμώσεις και διεργασίες στο εσωτερικό της.
Αυτήν την ώρα είναι πολύ αμφίβολο να ισχυριστεί κάποιος ότι οι τρείς κυβερνητικοί εταίροι έχουν πάρει τιε τελικές αποφάσεις τους και έχουν πει την τελευταία λέξη τους.
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ
Κάποιοι πολιτικοί παρατηρητές τόνιζαν στην Iskra ότι, αν και θεωρούν ότι το κυβερνητικό ποτήρι μάλλον έχει ραγίσει και ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκλογών, είναι αρκετά δύσκολο να μην προκύψει μια φόρμουλα συμβιβασμού ανάμεσα στους τρείς συνεταίρους σε σχέση με την ΕΡΤ, προκειμένου να αποφευχθεί η άμεση προσφυγή στις κάλπες, όσο και αν αυτή η «φόρμουλα» θα καταστήσει και τους τρείς καταγέλαστους!
Άλλοι πολιτικοί κύκλοι δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ή «φόρμουλα» αυτή να μην εξευρεθεί και να αναζητηθεί η αποφυγή της προσφυγής στις κάλπες μέσω νέου κυβερνητικού σχήματος με άλλον πρωθυπουργό και όχι τον Α.Σαμαρά.
Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν ότι προς τα εκεί αποβλέπει και η δήλωση – παρέμβαση του Δ. Αβραμόπουλου, την οποία χαρακτήριζαν ως «άδειασμα» του Α.Σαμαρά αναφορικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

902 -> Μόλις η Digea ρίξει μπάρες στη μετάδοση του «902» εμείς ανταποδίδουμε βάζοντας Καραγκιόζη.


Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του «902» μόλις εμφανιστεί εικόνα από τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε, προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22-25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες. Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε...
δικό μας πρόγραμμα, η Digea αφαιρεί τις μπάρες.
Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση:

Κράξιμο, αυγά, πέτρες και μετά;

Άρης Βελουχιώτης: κάπου στη Ρούμελη λένε πως ζει ακόμα...

  Στις 15 Ιουνίου 1945, ο Άρης Βελουχιώτης (κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας), στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του, αποφασίζει να ζήσει ανίκητος για πάντα. Οι ανθρώπινοι μύθοι και τα κατασκευασμένα τέρατα για τον ίδιο είναι ατέλειωτα.

Ο Άρης Βελουχιώτης είναι από τις (ελάχιστες) προσωπικότητες στην παγκόσμια ιστορία, που δεν θα σου πει κανείς «τι ήταν» και «τί δεν ήταν». Αν θες να το μάθεις αυτό, χρειάζεται να ακούσεις, να διαβάσεις, να αναλογιστείς και θα το Αισθανθείς...

Ακολουθούν: - Οι εξαιρετικά εύστοχοι και περιγραφικοί στίχοι της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας των Social Waste στο τραγούδι τους με τίτλο «Του Άρη».


- Το καλύτερο ίσως ντοκυμαντέρ-ταινία για τον Α. Βελουχιώτη και τις τελευταίες κρίσιμες επιλογές του, μιας και είναι γυρισμένο στα ίδια ακριβώς μέρη που περπάτησε ο «Πρωτοκαπετάνιος» μαζί με τους αντάρτες του, ενώ βασίζεται στις ζωντανές μαρτυρίες των τελευταίων.

- Ολόκληρο το τεύχος του περιοδικού «Ιστορία του Έθνους» (προς ελεύθερη ανάγνωση και κατέβασμα), αποκλειστικά αφιερωμένο στον θρυλικό ηγέτη και τις τελευταίες μέρες της ζωής του (η αρθρογραφική παρουσία των Χάγκεν Φλάισερ και Ιάσωνα Χανδρινού εγγυώνται απλώς την εγκυρότητα των όσων διαβάζουμε).

Σημείωση: Ο τίτλος-στίχος του αφιερώματος βασίζεται στο μύθο που αναπτύχθηκε στις συνειδήσεις των κατοίκων των ορεινών χωριών της Ρούμελης και ήθελε τον Άρη να παραμένει ζωντανός, κρυμμένος με το άλογό του στα βουνά της περιοχής και κάποια στιγμή να επιστρέφει...

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΡΕ ΑΡΗ

ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ,ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καθημερινή Εφημερίδα της Σκοπελου. 24ωρη ενημέρωση, ειδήσεις, σχόλια ... Daily Journal of Skopelos. 24 Hour http://efimerida-skopelos.blogspot.gr/

LIVE: Δείτε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ τα γεγονότα στην Τουρκία [live stream]

LIVE: Δείτε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ τα γεγονότα στην Τουρκία [live stream]


85
55

Έγγραφο της Digea με εσωτερικές οδηγίες σχετικά με τη μετάδοση της ΕΡΤ και τον 902

...
 
ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ 902
ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ-ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί κόψατε τον 902?
Από τις αρμόδιες αρχές μας ζητήθηκε, να διακόπτεται άμεσα οποιαδήποτε εκπομπή προγράμματος φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής αυτής, ως παράνομη.
 
Γιατί είναι παράνομη?
Διότι από τις 11/6 και 12 τα μεσάνυχτα και ως τη σύσταση νέου φορέα έχει πάψει η εκπομπή οποιουδήποτε προγράμματος που φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής της.
 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο ... ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ!

  
Περνούν ΤΑ Χρόνια ΚΑΙ ΤΑ νεφρά Μας φιλτράρουνε το Αίμα αφαιρώντας ...

άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο, που μπαίνει στο σώμα μας. 
ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ πάροδο τα άλατα συσσωρεύονται ΚΑΙ Αυτο απαιτεί θεραπευτική αγωγή Καθαρισμού. 
Πως γίνεται αυτό? 
Είναι πολύ εύκολο. 

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

Οξύ Picdump (116 pics)

ΠΑΑΣ Φθιώτιδας: ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΥΠΑΤΗ


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Η ΠΑΑΣ Φθιώτιδας καταγγέλλει την απαράδεκτη και ανιστόρητη απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων Γ. Κοτρωνιά να καλέσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δηλαδή τους υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού, να επιστρέψουν στο χώρο του εγκλήματος, να παραβρεθούν και να «αποτίσουν» φόρο τιμής στα θύματα των πολιτικών προγόνων τους, που αυτοί σφαγιάσανε στο Ολοκαύτωμα της Υπάτης. Η προκλητική αυτή απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων έρχεται σε βαθιά αντίθεση με τις δημοκρατικές, αντιφασιστικές και πατριωτικές παραδόσεις του Φθιωτικού Λαού. Αποτελεί ύβρη των ηρωικών αγώνων του λαού ενάντια στο Ναζί-φασίστα κατακτητή, με τον τιτάνιο αγώνα της Εθνικής Αντίστασης, μέσα από τις τάξεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και με πρωτοπόρους του Έλληνες κομμουνιστές και το ηρωικό επαναστατικό ΚΚΕ. Αυτή η απόφαση έρχεται, 69 χρόνια μετά, να καθαγιάσει τους συνεργάτες των Ναζί, τα τάγματα ασφαλείας και τους γερμανοτσολιάδες προδότες.

Σε μια περίοδο που στο έδαφος της βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης βαθαίνει η ιμπεριαλιστική υποδούλωση και εξάρτηση της χώρας, ο λαός εξαθλιώνεται, οξύνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και οι αγώνες του λαού φουντώνουν, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούνται από το σύστημα σαν δύναμη εκφοβισμού του λαού και δυνητική δύναμη για την εφαρμογή σκοτεινών αντιδημοκρατικών σχεδίων και μεθοδεύσεων.

Οι επιστρατευμένοι καθηγητές που απέργησαν…

Τάκης Διαμαντίδης, Γιώτα Ιωαννίδου, Γιάννης Κυριακάκης, Άννα Μπαχτή, Σταύρος Τζιορτζιώτης
Οι επιστρατευμένοι καθηγητές που απέργησαν στις 13 Ιούνη, δεν το έκαναν με τη σιγουριά του δημόσιου υπάλληλου, γιατί αυτή δεν υπάρχει πια.
Ούτε  διεκδίκησαν να μην τους αυξήσουν τις ώρες εργασίας, γιατί τους απειλούσαν ότι αν απεργήσουν, θα τους  στερήσουν την εργασία πλήρως.
Άφοβοι δεν είναι. Στις τάξεις διδάσκουν πως ο άνθρωπος πάντα φοβάται το άγνωστο, που εγγυήσεις δεν έχει.
Σωφροσύνη όμως είναι να υπολογίζεις το φόβο και να προχωράς κι όχι να σε αλυσοδένει.
Οι καθηγητές απέργησαν στις 13 Ιούνη για την ελευθερία και την αγωνιζόμενη κοινωνία, δηλαδή για το συλλογικό εαυτό τους.
Για να δείξουν ότι οι μαύρες οθόνες από το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι μαύρες ημέρες της εξαθλίωσης του λαού μας, δεν μπορεί να είναι η ζωή μας.
Για να ζωντανέψουν την ιστορία που νεκρώνεται μέσα από τις σελίδες των βιβλίων και τη βουή της τάξης.
Η κυβέρνηση, η ΕΕ, το ΔΝΤ έστειλαν το μήνυμα. Η «ελεύθερη» αγορά τους, χρειάζεται σκλάβους για να ξεπεράσει την κρίση της. Θα την επιβάλλουν με κάθε τρόπο. Με τη σιδερένια μπότα του αυταρχισμού και της καταστολής, του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», ισοπεδώνοντας κι αυτή την ανάπηρη δημοκρατία που μας κανοναρχούσε.
Γι αυτό λογαριάζουν να μας γυρίσουν στα σκοτάδια. Γιατί γνωρίζουν το φως που φωλιάζει στις καρδιές των ανθρώπων και το φοβούνται.
Οι καθηγητές όμως που απέργησαν, εμπιστεύονται αυτό το φως. Το βλέπουν στα μάτια των συναδέλφων τους και των μαθητών τους.

Αδέσμευτη Γνώμη - η εφημερίδα των απεργών στα ΜΜΕ

Θα τη βρείτε στα περίπτερα - στηρίξτε την προσπάθεια - κόντρα στα απεργοσπαστικά φύλλα των εθνικών εργολάβων
Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: adesmeftignomi.pdf (application/pdf)
Σε ψηφιακή μορφή PDF για όποιον ενδιαφέρεται

ΝΕΡΙΤ

Ενα σκίτσο για την ΝΕΡΙΤ.Για όσους δυσκολεύονται να εκφράσουν το θυμό τους με λόγια
Ενα σκίτσο για την ΝΕΡΙΤ.Για όσους δυσκολεύονται να εκφράσουν το θυμό τους με λόγια

μετάδοση ΕΡΤ: το υπουργείο εξωτερικών ζήτησε από το Ισραήλ να ρίξει το δορυφορικό σήμα

Και το υπουργείο εξωτερικών συμμετέχει στην επιχείρηση φίμωσης.
Όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ,  Λαμπρίδης, ζήτησε από την ισραηλινή κυβέρνηση να παρέμβει, ώστε ο εμπλεκόμενος πάροχος να κατεβάσει το σήμα της ΕΡΤ από το δορυφόρο.
Απαιτήθηκε επίσης από την EBU να σταματήσει να μεταδίδει εικόνα και ήχο από την ΕΡΤ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

LIVE ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Live

  Νίκη Βόλου Ολυμπιακός Βόλου 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Θαλάσσιες εκδρομές στην Αλόννησο

alt
Τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων, η Αλόννησος αποτελεί μια θαυμάσια πρόταση διακοπών, έναν ιδανικό τόπο αναψυχής για τους περιπατητές και τους λάτρεις των θαλάσσιων εκδρομών.
Το νησί, στο οποίο έχουν εντοπιστεί ίχνη κατοίκησης που ανάγονται στην Παλαιολιθική Περίοδο, υπήρξε κατά την αρχαιότητα κομβικό σημείο στις θαλάσσιες διαδρομές από το Βόρειο Αιγαίο στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ γνώρισε περίοδο ακμής χάρη στην εκτεταμένη αμπελοκαλλιέργεια και την εξαγωγή κρασιού σε πόλεις του Ευξείνου Πόντου, την Αθήνα κ.α.
Το γαλήνιο περιβάλλον της Αλοννήσου, ο παραδοσιακός οικισμός της Χώρας με τα πετρόχτιστα αρχιτεκτονικά στολίδια και τα λιθόστρωτα καλντερίμια, οι δαντελωτές ακρογιαλιές, οι γραφικοί όρμοι με τα γαλαζοπράσινα νερά, οι πευκόφυτες περιοχές, το πυκνό δίκτυο σηματοδοτημένων περιπατητικών μονοπατιών εντυπωσιάζουν τους έλληνες και ξένους παραθεριστές.

Σκόπελος Διακοπές στο νησί που σας ταιριάζειΑν λατρεύετε το πράσινο θα λατρέψετε και τη Σκόπελο. Εκεί που τελειώνουν οι συστάδες με τα πεύκα, ξεκινούν τα καταπράσινα νερά και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα χρειαστείτε ομπρέλα για την παραλία.
ΠΥΞΙΔΑ: Περιδιαβείτε στη γοητευτική πρωτεύουσα και χαθείτε στους στενούς λιθόστρωτους δρόμους που ανηφορίζουν ανάμεσα σε περιποιημένες κατοικίες και αρχοντικά, κοντοσταθείτε στις μικρές πλατείες και τις διάσπαρτες στον οικισμό εκκλησιές. Το βράδυ, η παραλία του λιμανιού σφύζει από ζωή, με ταβέρνες, τσιπουράδικα και μπαράκια να απλώνουν τα τραπέζια τους κάτω από μουριές.

Φόβοι για εμφύλιο στην Τουρκία μετά την επέμβαση της Αστυνομίας

Αντιδιαδηλώσεις από τους υποστηρικτές του Ερντογάν
Φόβοι για εμφύλιο στην Τουρκία μετά την επέμβαση της Αστυνομίας

Οξύνεται επικίνδυνα η κατάσταση στην Τουρκία μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ και στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν από τις αντι-διαδηλώσεις που εξήγγειλε ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν.
Σήμερα Κυριακή αναμένονται οι αντιδιαδηλώσεις των οπαδών του Ερντογάν ενώ την ίδια ώρα έχουν εξαγγείλει δικές τους, νέες διαδηλώσεις οι διαμαρτυρόμενοι.
Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις των διεθνών πρακτορείων υπήρξαν δεκάδες τραυματίες και ένας τουλάχιστον νεκρός.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Yurt, ένα άτομο έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας. Το πάρκο Γκεζί άδειασε μέσα σε μισή ώρα από διαδηλωτές.
Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών, ενώ με αντλίες νερού προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές. Παράλληλα απέκλεισε όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Ταξίμ, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τις σκηνές που είχαν στήσει οι διαδηλωτές. Σύμφωνα με μαρτυρίες διαδηλωτών, ασθενοφόρα παραλάμβαναν τραυματίες.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου