Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Διαβάστε στον «Οδηγητή» του Μάρτη

Το Σάββατο 9/3 κυκλοφορεί το όργανο του ΚΣ της ΚΝΕ, ο «Οδηγητής» του Μάρτη. Μπορείτε να τον προμηθεύεστε από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ και τα περίπτερα σε όλη τη χώρα. Το μήνυμα που στέλνει ο «Οδηγητής» από το εξώφυλλό του είναι ξεκάθαρο: «Σπάμε τις αλυσίδες της ανοργανωσιάς, του φόβου, των αυταπατών, του μικρότερου κακού. Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε».
Ανάμεσα σε άλλα στην ύλη αυτού του μήνα ξεχωρίζουν:
- Μαθητικό Διήμερο της ΚΝΕ για την κρίση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
- Σπουδαστές ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ: «Εργάτες θα βγούμε από εδώ, γι' αυτό πρέπει να είμαστε οργανωμένοι».
- Ο «ενεργειακός πόλεμος» στην περιοχή και τα καθήκοντά μας.
- Η αντίληψη του ΚΚΕ για την εργατική εξουσία.
- 8η Μάρτη: Παγκόσμια ημέρα της εργαζόμενης γυναίκας.

Δίνουν «γην και ύδωρ» στα μονοπώλια

«Αυτό που προσφέρει η Ελλάδα σήμερα, σε όσους θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας, είναι "κόκκινο χαλί"» είπε χτες ο πρωθυπουργός, δείχνοντας ότι παρέχει τα πάντα στα μονοπώλια για σίγουρη κερδοφορία και κάλεσε την ΕΕ να προχωρήσει σε κοινή πολιτική στο θέμα των ΑΟΖ, λέγοντας ότι «το ελληνικό ή το κυπριακό πετρέλαιο ή φυσικό αέριο είναι "ευρωπαϊκό" φυσικό αέριο και "ευρωπαϊκό" πετρέλαιο». Το κόκκινο χαλί στα μονοπώλια ήταν πάντα απλωμένο. Αυτό που κάνει η συγκυβέρνηση μαζί με την τρόικα είναι να ρίχνει πάνω στο χαλί ακόμα μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές, ιδιωτικοποιήσεις υποδομών, φυσικού και ορυκτού πλούτου, και κυρίως μισθούς πείνας και εργασιακό καθεστώς γαλέρας. Η κοινή εξωτερική πολιτική της ΕΕ και η ευρωπαϊκή ΑΟΖ που θέλει ο πρωθυπουργός, σημαίνουν συνεκμετάλλευση και εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Το αποτέλεσμα από τη δράση και την κερδοφορία των μονοπωλίων ο λαός το ζει. Είναι η καπιταλιστική κρίση, η σήψη και η διαφθορά, η ανεργία και η εξαθλίωση. Ανάπτυξη για το λαό μπορεί να γίνει μόνο όταν οι μεγάλες επιχειρήσεις και ο φυσικός πλούτος ανήκουν σ' αυτόν και υπηρετούν τις δικές του ανάγκες.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
  Το Σάββατο και την Κυριακή 16&17 Μαρτίου

Κέφι, ξεφάντωμα για τα παιδιά όλων των ηλικιών υπόσχεται το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχουν διαμορφώσει ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας και το Επιμελητήριο Πιερίας. Το αποκριάτικο σκηνικό στην κεντρική πλατεία και τους γύρω δρόμους θα συνθέσουν χρώματα, χαρούμενοι ήχοι και μουσικές, κλόουν, ζογκλέρ, κομφετί, σερπαντίνες με επίκεντρο «το Ινδιάνικο χωριό».

Ο Αποκριάτικος χορός του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Όταν τα ‘’πεισματάρικα’’ ερωτήματα κατατρέχουν το ΚΚΕ…Mια αναγκαία απάντηση στον 902.gr


Παναγιώτης Μαυροειδής

Στην ιστοσελίδα 902.gr δημοσιεύτηκε ανυπόγραφο σχόλιο-απάντηση στο άρθρο του ΠΡΙΝ με τίτλο ‘’ΚΚΕ και καπιταλιστική κρίση’’. Το άρθρο  στο....
ΠΡΙΝ ηλεκτρονικά μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.   Το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης, δείχνουν ότι το ΚΚΕ, βρίσκεται  πολύ μακριά από την ανάγκη του διαλόγου μεταξύ των κομμουνιστών.

Δεν ανήκουμε, σε αντίθεση με πολλούς υπερασπιστές, των εκάστοτε, αν και αντιτιθέμενων πολιτικών του ΚΚΕ, σε αυτούς που πιστεύουν πως ‘’πάντα, σωστά τα λέμε, τα γράφουμε και τα κάνουμε’’.

Eπειδή δεν φοβόμαστε ούτε να κριθούμε για ανεπάρκειες, μονομέρειες και λάθη, ούτε να κάνουμε και οι ίδιοι την αυτοκριτική μας, τολμούμε να περπατάμε και πιο πέρα από τις σιγουράτζες των τσιτάτων ‘’για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο’’.

Ανταποκρινόμενοι καλόπιστα στις αιτιάσεις του επικριτή μας, θα ξεκινήσουμε την συζήτηση ανάποδα: Όχι υπερασπίζοντας το άρθρο στο ΠΡΙΝ, αλλά επεκτείνοντας τη συλλογιστική του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ?

Η Καλλιμούκου προκαλεί όσους την εμπλέκουν σε βίζιτες (VIDEO)

Η Καλλιμούκου προκαλεί όσους την εμπλέκουν σε βίζιτες (VIDEO)
«Να δω πόσο μάγκες είστε» έγραψε το μοντέλο στο Facebook.

Απάντηση μέσω Facebook έδωσε η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Αντωνία Καλλιμούκου (φωτό) σε όσους την εμπλέκουν σε «βίζιτες». Το όνομά της  ενεπλάκη στην υπόθεση ενός εστεμμένου μοντέλου που συνελήφθη στο Μπάνσκο για πορνεία και η όμορφη κοπέλα θέλησε να απαντήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΗ

Αμηχανία
Θα λέγαμε, μάλιστα, ότι περισσότερο αμήχανο δείχνει το κίνημα απ’ ό,τι ο αστικός Τύπος. Για να ακριβολογήσουμε, θα λέγαμε ότι δεν πρόκειται για αμηχανία, αλλά για ηττοπάθεια…
ΣΕΛΙΔΑ 6

Μεθοδεύσεις τύπου σκανδάλου Βατοπεδίου
Στόχος η παράνομη δόμηση 14,5 εκατ. στρεμμάτων χορτολιβαδικών εκτάσεων
Mε μεθοδεύσεις που θυμίζουν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου εξελίσσεται αυτή την περίοδο ένα σκάνδαλο ευρύτερων διαστάσεων. Ενα σκάνδαλο που έχει ιστορία. Αυτή την περίοδο αφορά την Κρήτη, όμως πρόκειται για διαχρονικό σκάνδαλο, με τις κυβερνήσεις του παρελθόντος –πράσινες και γαλάζιες– και τώρα την τρικομματική να έχουν βάλει ως στόχο να «καταπιούν» 14,27 εκατ. στρέμματα χορτολιβαδικών εκτάσεων σε όλη την Ελλάδα , μέσω παράνομης οικοπεδοποποίησης για την κατασκευή βιλών, ακόμη και πετρελαϊκών εγκαταστάσεων…
ΣΕΛΙΔΑ 9

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ... ORIGINAL 21


Image scaled down
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΑΣ... ORIGINAL 21

Δίκη "Επαναστατικού Αγώνα" - 48η συνεδρίαση Παρασκευή, 8.3.13

Θα ακολουθήσετε το μοντέρνο κατασταλτικό μοντέλο ή θα επιλέξετε το παραδοσιακό μοντέλο του Ποινικού Δικαίου, με την επιστημονικότητα και την ιστορικότητά του; Αυτό το δίλημμα έθεσε στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο Σπύρος Φυτράκης, αγορεύοντας ως υπερασπιστής του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα. Με μια μεστή αγόρευση, η οποία φαινόταν να εστιάζει σε νομικά ζητήματα, ήταν όμως βαθύτατα πολιτική, ο βετεράνος των μεγάλων πολιτικών δικών άφησε στην άκρη όλα τα επιμέρους νομικά ζητήματα (με τα οποία ασχολήθηκαν οι συνάδελφοί του) και εστίασε στον πυρήνα της δίκης, απογυμνώνοντας την υπόθεση από τα πλουμίδια που τη συνοδεύουν και στήνοντάς την γυμνή μπροστά στα μάτια όλων.

Στην Τουριστική Έκθεση Νυρεμβέργης, Freızeıt 2013 η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διάδοση των πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας
Διάδοση των πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας
Με στόχο να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας και την ενίσχυση και προβολή της φυσιογνωμίας της στο τουριστικό κοινό της Γερμανίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική έκθεση Freızeıt 2013 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 27 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2013 στην πόλη της Νυρεμβέργης.
Η έκθεση FREIZEIT, θεωρείται από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις κοινού της Γερμανίας που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Βαυαρίας.  Η τουριστική έκθεση της Νυρεμβέργης διοργανώνεται από το 1968, ενώ ο σύγχρονος εκθεσιακός χώρος της, έκτασης 50.000 τ.μ., προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών. Παράλληλα με την έκθεση FREIZEIT έχει καθιερωθεί και διοργανώνονται στον ίδιο χώρο, με μεγάλη επιτυχία, διάφορες θεματικές εκθέσεις όπως δραστηριότητες στη φύση (κάμπινγκ, ράφτινγκ, ποδηλασία κ.λ.π.), εξοπλισμό κήπου, ενώ πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις για το κοινό και τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Πολιτικά ιδιοτελής ήταν η αγιοποίηση του Κων. Καραμανλή...

Του Γιώργου Δελαστίκ
Πασίγνωστο είναι φυσικά ότι οι πλέον ακατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν την αποτίμηση του έργου μιας πολιτικής προσωπικότητας του παρελθόντος είναι οι εν ενεργεία πολιτικοί. Ο λόγος είναι ότι το κριτήριο που καθορίζει την τοποθέτησή τους δεν είναι η ιστορική, πολιτική ή ιδεολογική αλήθεια, αλλά η ιδιοτελής επιδίωξη αυθαίρετης ιδιοποίησης πτυχών της δράσης του εκλιπόντος με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των σημερινών πολιτικών τους συμφερόντων!
Αλλο πράγμα η προσπάθεια έξαρσης θετικών στοιχείων της...

Η προσέγγιση του Τσίπρα στη δεξιά έχει κέρδη ή μόνον απώλειες;


Το πατριωτικό ριζοσπαστικό ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη και γνωρίζει και δεν έχει αμνησία όπως το νέο ροζ πασοκ αλά ΓΑΠ του κ. Τσίπρα...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αν η ψωλή ήτανε βιολί, θά 'ταν όλοι μουσικοί. ....


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΠΆΣΕΙ ΠΡΏΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ....Σκόπελος: Χωρίς αγροτικό γιατρό πάλι η Γλώσσα

Χωρίς αγροτικό γιατρό πάλι η Γλώσσα Σκοπέλου, πριν καλά- καλά πληρωθεί η θέση. ‘Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος του νησιού Γ. Μιχελής, η γιατρός ήρθε μεν μετά από μια διαδικασία μηνών, με ταλαιπωρίες των κατοίκων μέσα στο χειμώνα και κινητοποιήσεις, ωστόσο φεύγει για να πληρώσει την οργανική της θέση. Και άντε πάλι από την αρχή κατέληξε ο δήμαρχος…

Ξεκινούν οι εξετάσεις για τα ταχύπλοα σκάφη

Ξεκινούν από την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου, οι εξετάσεις υποψηφίων χειριστών ταχύπλοου σκάφους, που γίνονται από το Λιμεναρχείο Βόλου και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, από τις 14 Μαρτίου μέχρι 23 Μαΐου, κάθε δεύτερη Πέμπτη (ανά δεκαπενθήμερο), για την περίοδο τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 25 Ιουλίου, κάθε Πέμπτη και για την περίοδο 8 Αυγούστου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2013, κάθε δεύτερη Πέμπτη (ανά δεκαπενθήμερο).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟ ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ ΕΔΩ ΒΟΥΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ORIGINAL21 ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ


ΚΑΙ Η ΑΛΌΝΝΗΣΟΣ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΛΌΝΝΗΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΊΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΉΘΗΚΕ

 

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ....


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΞΑΔΕΡΦΙΑ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ...


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ....


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ..... ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΥ ΕΔΩ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ .....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΜΠΟΥΓΆΤΣΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΗΜΕΡΑ ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗ Ε ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΊΑΙΤΑ ΕΊΠΑΜΕ..


ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΝΑ ΑΣΤΈΡΙ ΓΕΝΝΙΈΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΈΕΙ ΠΌΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΆΡΕΣΕ Η ΟΜΙΛΊΑ ΤΟΥ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΔΩ Ο ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Κ.ΠΕΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΉ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΊ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΉΣ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΊΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΜΈΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΆ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΊ...


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.....


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑΣ ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΆΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙΣ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΕ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ


Παν σκοπελίτικη απεργία σήμερα και όλο το νησί ήταν στην παραλία.. χωρίς προηγούμενο η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρία !!!(φωτο)


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΙΤΕ !!!!


Αγνοείται ναύτης που έπεσε στη θάλασσα από Κ/Ζ

 Έρευνες αυτή την ώρα από δύτες του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Κατάκολου, για τον εντοπισμό ενός ναύτη μέλους πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Norwegian Jade.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε όταν έσπασε ο κάβος και τον χτύπησε με αποτέλεσμα να πέσει στο λιμάνι.

New Sheriff in Golden Town


Πανσκοπελίτικη απεργία σήμερα!!

Φωνή διαμαρτυρίας υψώνουν φορείς και κάτοικοι ζητώντας λύση στα προβλήματά τους μέσω της σημερινής πανσκοπελίτικης απεργίας. Κοινό μέτωπο δράσης αναπτύσσουν ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και το Σωματείο Οικοδόμων της Σκοπέλου, απευθύνοντας σε όλους τους κατοίκους του νησιού κάλεσμα στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωΐστο Δημοτικό Καφενείο της Σκοπέλου.
Τα βασικά αιτήματα που διατυπώνονται είναι «να επαναλειτουργήσει άμεσα το διοικητικό τμήμα της ΔΕΗ στο νησί. Να μην κλείσει η ΔΟΥ και το ΙΚΑ, να σφραγίζονται χωρίς προϋποθέσεις τα βιβλιάρια ΙΚΑ και ΟΑΕΕ και όλοι να έχουν γιατρό και φάρμακα. Να καταργηθούν, παράλληλα, όλα τα χαράτσια και οι φόροι στο πετρέλαιο και στα είδη πλατιάς κατανάλωσης».

έτσιιιιιιιι... έτσιιιιιιιιιι!!!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου