Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Φρούτα Και λαχανικά: Τρώτε και τις φλούδες

Βρείτε τρόπο να τρώτε  τα φρούτα και τα λαχανικά με τη η φλούδα τους συνιστούν τώρα κάποιοι ειδικοί, διότι περιέχουν πολύτιμα αντιοξειδωτικά. Όπως εξηγεί  η δρ Μέριλιν Γκλένβιλ, τέως πρόεδρος του Φόρουμ Διατροφής & Υγείας της Βασιλικής Εταιρείας Ιατρικής της Βρετανίας, «όλα τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν μια “βιοσυνέργια”, δηλαδή τα θρεπτικά οφέλη του ενός τμήματός τους ενισχύονται από εκείνα των υπολοίπων». Ποια είναι τα φρούτα και τα λαχανικά που πρέπει να προσπαθούμε να τρώμε ολόκληρα;

Γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία
ftoxeiaΤο Σύνταγμα παραβιάζεται καθημερινά από την κυβέρνηση, αδυνατώντας το ίδιο, ως κατασκεύασμα του πολιτικού συστήματος και όχι ως γνήσιο δημιούργημα του λαού, να μας προστατέψει. Η κοινωνία και ειδικότερα τα μεσαία και κατώτερα οικονομικά στρώματα, οδηγούνται στην εξαθλίωση. Η Εθνική Κυριαρχία παραχωρήθηκε στις ορέξεις των δανειστών. Η Ελλάδα μετατράπηκε από ελεύθερη χώρα σε προτεκτοράτο. Τα εισοδήματα χάθηκαν. Η ρευστότητα επίτηδες και τεχνηέντως στέρεψε για να μας γονατίσουν. Έρχεται τώρα και η σειρά της απώλειας της ακίνητης περιουσίας μας, την οποία θα αγοράσουν πλέον για πενταροδεκάρες ξένοι και Έλληνες φοροκλέφτες. Κι εμείς; Εμείς μένουμε καθηλωμένοι στον καναπέ, παρακολουθώντας από τις τηλεοπτικές οθόνες κάποιες δήθεν συγκρούσεις μέσα στο ίδιο το σύστημα και στρεφόμενοι οι μεν κατά των δε λες κι ότι αυτό θα μας λύσει το πρόβλημα.
Γιατί λοιπόν δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;

Για να ΓΑΜΑΝΕ και να ΔΕΡΝΟΥΝ οι ελίτ…

Κυνηγός φοροφυγάδων... κλέφτης προϊόντων και υπηρεσιών...

Από το "Το blog του Βύρωνα"
Άνεργος αλλά κυνηγός φοροφυγάδων …..
Άνεργος αλλά και κλέφτης προϊόντων και υπηρεσιών….
Άνεργος, φτωχός, άστεγος αλλά και προνομιούχος από εδώ και πέρα, νόμιμο λαγωνικό όχι δίωξης, φοροδιαφυγής, φοροκλοπής, αλλά  νόμιμο λαγωνικό ανεύρεσης του κουλουρά, τυροπιτά, σαντουιτσά, σουβλατζή, μανάβη, μπακάλη, χασάπη, ταβερνιάρη, καφετζή, φούρναρη, ζαχαροπλάστη, που κοροϊδεύει τον Στουρνάρα και δεν ¨κόβει¨ ευκαιριακά ή συστηματικά αποδείξεις.
Στο... ευνομούμενο κοινωνικό κράτος πρόνοιας, δικαίου, ίσων ευκαιριών που ζούμε όλοι αυτοί και αρκετοί άλλοι, όπως:
 •  Δημόσιοι υπάλληλοι
 • Δημοτικοί υπάλληλοι
 • ΔΕΗτζήδες
 • ΟΤΕτζήδες
 • ΗΛΠΑΠτζήδες
 • ΗΣΑΠτζήδες
 • ΟΑΣΑτζήδες
 • ΚΤΕΛτζήδες
 • ΟΣΕτζήδες
 • ΤΑΞΙτζήδες
 • Φορτηγατζήδες
 • Δάσκαλοι
 • Καθηγητάδες

Yπάρχουν βουλευτές που θα ψηφίσουν την παράδοση και κατοχή της πατρίδας μας; Οι δικαστές σιωπούν; Δεν πρόκειται για Εθνική προδοσία και δωσιλογισμό ;

ΤΟ ΒΒC ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ !!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ.Α.Π. - ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ 240 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΤην Δευτέρα 14/1/2013 ψηφίζεται στο Ελληνικό κοινοβούλιο η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (επισυνάπτεται το αντίστοιχο ΦΕΚ 240 της 12ης Δεκεμβρίου του 2012) η οποία παραχωρεί την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μας και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη, η Εθνική Κυριαρχία ενός κράτους εκχωρείται και παραδίδεται μονάχα έπειτα από στρατιωτική ήττα, την οποία το κράτος μας δεν έχει υποστεί, απ’ την στιγμή που τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει εμπλακεί σε κανέναν πόλεμο.

Ευτυχώς που δε φύγαμε από το ευρώ...

Γιάννης Κυριακάκης, οικονομολόγος  (Χανιά)
Φαντάζεστε τι θα είχαμε πάθει αν φεύγαμε από το ευρώ; Όχι θέλω να το φανταστείτε, έστω και για λίγο. Εφιάλτης σκέτος.
Πρώτο και κύριο, δεν θα είχαμε πετρέλαιο να ζεσταθούμε. Η κατανάλωσή του θα ήταν μειωμένη από πέρυσι μπορεί και 80% ! Άσε που η τιμή του θα είχε εκτοξευτεί στα 1,3 – 1,35 ευρώ το λίτρο.
Γιατί μήπως θα είχαμε να πληρώσουμε  το ρεύμα; Οι διακοπές ηλεκτροδότησης θα πήγαιναν σύννεφο. Μπορεί και 30.000 διακοπές μηνιαίως. Και λίγες λέω!
Τα αυτοκίνητα, νομίζετε ότι θα είχαμε βενζίνη να τα κυκλοφορούμε όπως πριν; Χιλιάδες ιδιοκτήτες θα αναγκάζονταν να καταθέσουν τις πινακίδες τους στις κατά τόπους ΔΟΥ. Ουρές να δουν τα μάτια σας.
Επίσης θα έπεφτε γερή πείνα. Αρκετοί θα καταφεύγανε στα συσσίτια. Υπολογίζω ότι μπορεί και 250.000 μερίδες φαγητού να μοιράζονταν καθημερινά σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι θα άρχιζαν να ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών για να φάνε. Τα παιδιά θα λιποθυμούσαν στα σχολεία από την πείνα. Φρίκη σας λέω . Ευτυχώς που δε φύγαμε!

Ο Ράϊχενμπαχ βάζει φρένο στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας

Η υποθήκευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και ο έλεγχός τους από την τρόϊκα είναι πλέον γεγονός. Όχημα για να συμβεί αυτό είναι το Ταμείο για την Αξιοποίηση Ιδιωτικής Περιουσίας του...
Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στο οποίο θα υπαχθεί η διαμεσολάβηση μεταξύ ΥΠΕΚΑ και εταιρειών ώστε τ' αναμενόμενα έσοδα από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου να καταλήγουν απευθείας στα ταμεία του ΤΑΙΠΕΔ. Το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο ελέγχεται φυσικά 100% από την Task Force του Χορστ Ράϊχενμπαχ και κατ'επέκταση την Γερμανία! Πρώτη κίνηση, μάλιστα, ήταν το μπλοκάρισμα της γεώτρησης στον Πρίνο της Καβάλας η οποία και έχει ήδη εγκριθεί, όπως προβλέπει ο Ν. 4001/ 2011, από την κυβερνητική επιτροπή έχει υπογραφεί από τον Υπουργό ΠΕΚΑ Καθηγητή Παναγιώτη Λιβιεράτο και επρόκειτο να σταλεί για επικύρωση στην Βουλή πριν τα Χριστούγεννα. Η γεώτρηση αφορούσε μεταξύ αλλων το κοίτασμα "Ε" το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο και μπορεί να αλλάξει πριν από το Ιόνιο τον χαρτη των ενεργειακών πεδίων της χώρας! Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ κατ'εντολή των Γερμανών ετοίμασε πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, έτσι ώστε αυτό και όχι το ΥΠΕΚΑ ή ο υπό ίδρυση φορέας

Εκ των «πρωταγωνιστών» μοιραίου περιστατικού, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας....
85χρονος, ήταν ο δημοσιογράφος-εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου» Δημήτρης Ρίζος. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στις 20.30 στην παραλιακή δύο ΙΧ συγκρούστηκαν και παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα. Στη συνέχεια ο 85χρονος έπεσε στο διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο εκδότης. Ο Δ. Ρίζος

"Καθαρίστηκαν" από ισλαμιστές "επαναστάτες" όλα τα προάστια της Δαμασκού

Στη Συρία, τα κυβερνητικά στρατεύματα ελέγχουν σχεδόν όλα τα προάστια της Δαμασκού. Σχετική δήλωση έκαναν την Κυριακή εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης.
Στα προάστια της πρωτεύουσας που έχουν απελευθερωθεί από τους μαχητές βρίσκεται και η Νταράγια, μία πόλη-κλειδί, οι μάχες γύρω από την οποία διεξάγονταν όλη την περασμένη εβδομάδα. Η Νταράγια, η οποία βρίσκεται στα νότια της Δαμασκού, θεωρείται ένα σημαντικό στρατηγικό σημείο, επειδή είναι δίπλα στην βάση Mazzeh της

Αναβρασμός σε καθηγητές για τις περιοχές μετάθεσης

Αύριο η ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Τους καθηγητές οι οποίοι θίγονται από τις τελευταίες ρυθμίσεις επανακαθορισμού των περιοχών μετάθεσης καλεί στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στα γραφεία της η ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Στην ανοιχτή συνεδρίαση πρόκειται να καταγραφούν οι απόψεις των εκπαιδευτικών, ώστε να ξεκινήσει διαδικασία αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν ή πρόκειται να δημιουργηθούν.
Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν επίσημα ή ανεπίσημα νομοθετικές ρυθμίσεις για θέματα μεταθέσεων και κατ’ επέκταση, εργασιακών σχέσεων, αναφέρει σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Τα μέλη της διοίκησης της ΕΛΜΕ δέχθηκαν πολλά τηλεφωνήματα εκπαιδευτικών, στα οποία εκφραζόταν η έντονη δυσαρέσκειά τους για τις ρυθμίσεις και η απαίτησή τους για δράση εκ μέρους του Δ.Σ.

Αποκλειστικό .Ο καθηγητής Ακης Τσελέντης εφιστά την προσοχή της πολιτείας

Σε επικοινωνία που είχε το Earthquake-now με τον καθηγητή σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Άκη Τσελέντη για τους σεισμούς στο Βόρειο Αιγαίο και την εξέλιξή τους , μας δήλωσε ότι θα πρέπει να δοθεί τις επόμενες ημέρες προσοχή στην περιοχή της Σαμοθράκης από την πολιτεία.
Επιστημονικές παρατηρήσεις δείχνουν μικρή ενεργοποίηση του γνωστού ρήγματος , γι αυτό και θα πρέπει να ληφθούν κάποια στοιχειώδη μέτρα.

Εισε στην Σκόπελο και Ακόμα πεινάς;


Φωτιά σε όχημα της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών

Φωτιά σε όχημα της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών
Φωτιά σε υπηρεσιακό όχημα μεγάλου κυβισμού της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, που εδρεύει στην πόλη της Ξάνθης, έβαλαν χθες το βράδυ άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.

Η φωτιά ξέσπασε στις τέσσερις τα ξημερώματα όταν ο ή οι δράστες εισήλθαν στο πάρκινγκ του κτιρίου όπου στεγάζεται η υπηρεσία, περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το αυτοκίνητο και του έβαλαν φωτιά.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ακόμα πεινάς;

ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ GYROS.GR KAI TO SKOPELOS DELIVERY

ΣΚΟΠΕΛΟΣ DELIVERY

ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ GYROS.GR KAI TO SKOPELOS DELIVERY

Ένα χρόνο μετά το ναυάγιο του Costa Concordia


Ο κυβερνήτης του πλοίου, Φραντσέσκο Σκεττίνο, κατηγορείται από τους Ιταλούς εισαγγελείς για εξ αμελείας ανθρωποκτονία, σε δίκη που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.


Τελετές μνήμης οργανώνεται σήμερα στο νησί Τζίλιο της κεντρικής Ιταλίας, στα ανοικτά του οποίου, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 13 Ιανουαρίου του 2013, το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia προσέκρουσε σε ύφαλο.
Στο ναυάγιο είχαν χάσει τη ζωή τους τριάντα δύο άτομα, και εκατόν δέκα τραυματίσθηκαν. Στις εννέα σήμερα το πρωί, ώρα Ιταλίας, κομμάτι του βράχου που αποκολλήθηκε λόγω της βίαιης πρόσκρουσης της καρίνας του Concordia, πρόκειται να επανατοποθετηθεί στην αρχική του θέση. Παράλληλα, θα κατατεθεί στεφάνι στο «Πούντα Γκαμπιανάρα», το ακρωτήρι του νησιού που βρίσκεται κοντά στο σημείο της ναυτικής τραγωδίας.

Τέσσερις γυναίκες έβγαλαν τις μπλουζες τους κατά τη διάρκεια της...

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στο Βατικανό υπέρ των γάμων μεταξύ ομόφυλωνΓυμνόστηθη διαμαρτυρία στο Βατικανό υπέρ των γάμων μεταξύ ομόφυλων
Τέσσερις γυναίκες έβγαλαν τις μπλουζες τους κατά τη διάρκεια της προσευχής του ΠάπαΑγία Έδρα 

Με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και «προαπαιτούμενα» η συγκυβέρνηση «τρέχει» την αντιλαϊκή πολιτική

Με την απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος, μπαίνουν προς ψήφιση τη Δευτέρα 14 Γενάρη, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου (ΠΝΠ), που βαφτίστηκαν νομοσχέδιο από τη συγκυβέρνηση.
Οι ΠΝΠ περιλαμβάνουν κάποιες από τις λεγόμενες «προαπαιτούμενες δράσεις» για την εκταμίευση της δόσης, και το υπουργείο Οικονομικών επικαλέστηκε για το κατεπείγον, το ότι θα βρεθούν στο τραπέζι της ομάδας εργασίας του Eurogroup (EWG) τη Δευτέρα.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχώρησαν το Σάββατο από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή όπου συζητήθηκαν οι ΠΝΠ.

Τέλος το επαγγελματικό ασυμβίβαστο για τους Δημάρχους..


Στην κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των δημάρχων προχωρά η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που κατέθεσε χθες στη Βουλή για την κύρωση των σχετικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.
Χαρακτηριστικά, στο άρθρο 18, παράγραφος 1 αναφέρονται τα εξής:...

"Απο την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται το άρθρο 16 καθώς και η παράγραφος 18 του άρθρου 282 του ν.3852/2010 (Α’87)"
Υπενθυμίζεται πως το άρθρο 16 του νόμου για τον "Καλλικράτη" αναφέρει τα εξής : "Αναστέλλεται η άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των δημάρχων κατά τη διάρκεια της θητείας τους σε δήμους άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) κατοίκων."
Επίσης η παράγραφος 18 του άρθρου 282 αναφέρει : "Η αναστολή άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 16 του παρόντος και ειδικά για τη δημοτική περίοδο 2011 – 2014 ισχύει για δήμους με πληθυσμό άνω των είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) κατοίκων."

Μην περιμένεις να σε “αυτοκτονήσουν”...

Η ύφεση, η ανεργία και η εξαθλίωση συνεχίζεται. Σήμερα ο άλλος. Αύριο εσύ. Μην περιμένεις να σε “αυτοκτονήσουν”. Σήκω και... διεκδίκησε τη ΖΩΗ σου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 § 4 Συντ.

- – -  http://unit.letmefree.gr/ - – - 
 Επειδή:
1. Παρά το γεγονός ότι ΟΛΑ τα κόμματα έχουν ενημερωθεί για τη μήνυση και επίσης έχουν κατατεθεί στα γραφεία τους γραπτά σημειώματα από εκατοντάδες πολίτες και bloggers, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, που τους ζητούν επώνυμα να πάρουν θέση για το θέμα της μήνυσης κατά του ΓΑΠ και λοιπών,
2. Όλα τα ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα της παρέλευσης της προθεσμίας, αλλά ΚΑΝΕΝΑ συστημικό κανάλι ούτε εφημερίδα έχει δημοσιεύσει το παραμικρό,
3. Η συντριπτική πλειοψηφία των blogs έχουν δημοσιεύσει εκτενώς το θέμα κι έτσι έχει διαδοθεί, κυρίως στόμα-στόμα και μέσα από κοινωνικά δίκτυα,

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, γνωστοποιώντας παράλληλα τους όρους για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον:

Πάμε Σκόπελος


 


Στη Σκόπελο……..οι διακοπές είναι οικονομικές: Η Σκόπελος προσφέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στους Έλληνες επισκέπτες εκπτώσεις από 10 έως 30% σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες του νησιού.  Οι κάτοχοι της εκπτωτική κάρτας «Πάμε Σκόπελο 2013» μπορούν να απολαμβάνουν τις προβλεπόμενες εκπτώσεις σε όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του προγράμματος. 

http://www.skopelos.gr/joomla/index.php/el/pame-skopelos

ΑΡΧΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΝ (1833-1879)Σκόπελος

ΑΡΧΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ) ΣΚΟΠΕΛΟΥ 1967/68 - 1970/71] Βιβλίο Εισιτήριων Εξετάσεων.


Ανάπτυξη με απόλυτη εξαθλίωση

Ηταν λίγο άτυχος ο Τσίπρας. Με το που πάτησε το πόδι του στην Αργεντινή, εκτεταμένες ταραχές ξέσπασαν σε πέντε μεγάλες πόλεις της χώρας. Πλήθη πεινασμένων εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα, πήραν ό,τι μπόρεσαν, συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η κυβέρνηση έστειλε ενισχύσεις εκατοντάδων χωροφυλάκων και ο τελικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο εξαιρετικά σοβαρά. Τα επεισόδια, που θύμιζαν μέρες του 2001, ξέσπασαν τη μέρα της ενδέκατης επετείου της πτώσης του Φερνάνδο ντε λα Ρούα και της κυβέρνησής του. Κι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Η επέτειος επελέγη, για να συνδέσει το τότε με το τώρα. Ενα τώρα ψηλής ανεργίας και πληθωρισμού που ξεπερνά το 25%, κάνοντας τους φτωχούς ακόμη φτωχότερους και οδηγώντας τα εργαζόμενα στρώματα σε απόγνωση.
 

Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ από την Επιτροπή

Αποχώρησαν χτες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι βουλευτές του ΚΚΕ από τη συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, που ορίστηκε άρον - άρον, για να συζητήσει, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τις επτά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εγκριθούν αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής σε μία και μόνη συνεδρίαση. Με τις Πράξεις αυτές, που κατατέθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, προωθούνται μια σειρά βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα σε εφαρμογή του νέου μνημονίου που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ

φωτογραφία αρχείου Σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 10:55, 40 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λήμνου. Είναι ο τρίτος σεισμός μεγέθους άνω των 4,5 Ρίχτερ που καταγράφεται στην περιοχή από την 8η Ιανουαρίου.
 
φωτογραφία αρχείου
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής καθηγητής Σεισμολογίας στο Τμήμα

Επίθεση δέχθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η αναμέτρηση των «πράσινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

PAOK-ATROMITOS Live Streaming ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live ...

ΔΕΙΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΑ" ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVE STREAMING
PAOK-ATROMITOS LIVE STREAM

13-1-2013
  Πατήστε στους συνδέσμους

ANAGENNISI KARDITSA,. PAE APOLLON 1926, -, -, -,

Καλλονή Λάρισα | Live Kalloni Ael FC v Larissa

LIVE ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ


LIVE Oλυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης

LIVE Oλυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης

Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης μέσω

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(15:00)


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

«Μαλλιά-κουβάρια» με τις αποδείξεις

«ΠΕΝΑΛΤΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟ.... ΠΡΕΠΕΙ

* «Μετράνε» οι αποδείξεις για... «Gucci» και «Hermes», εσωτερικού κι εξωτερικού, αλλά όχι τα έξοδα για ρεύμα, πετρέλαιο, τηλέφωνο!

AEK-ΞΑΝΘΗ πανό αλληλεγγυής στις καταλήψεις

AEK-ΞΑΝΘΗ πανό αλληλεγγυής στις καταλήψεις
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ORIGINAL 21 ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΣΠΑΤΩΝ

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις από την original-21

ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το πανό στο πέταλο

αλήθεια ποιος είναι μεγαλύτερος τρομοκράτης η μια Μολότοφ και μια φωτιά χωρίς να υπάρχουν θύματα για τα μέτρα της τρόικας με χιλιάδες θύματα αυτοκτονίες κλπ?

Αλήθεια έχετε σκεφτεί ότι χιλιάδες Έλληνες συμπαθούν τα παιδιά που και εχτές  έκαναν άλλη μια Νύχτα της  φωτιάς ?

Ανακοίνωση - Αγωνιστικό κάλεμα της Κατάληψης ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37

Έκτακτη Ανοιχτή Συνέλευση για τη προάσπιση της Κατάληψης Λ. Καραγιάννη 37, την Κυριακή 13 Γενάρη 2013, 7 μμ

Image scaled down

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37
Η κλιμακούμενη κατασταλτική επίθεση πάνω στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες είναι μέρος της συνολικής επίθεσης που έχουν εξαπολύσει το κράτους και το κεφάλαιο πάνω σε ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαίτερα στα πληβειακά της στρώματα για τη μεγιστοποίηση της υποταγής και της εξαθλίωσής της μέσα σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης, χρεωκοπίας και αποσύνθεσης του όλου πολιτικοοικονομικού συστήματος. 

ΤΟ SKOPELONEWS γνωρίζει τα ονόματα που έβγαλαν τα Ρουφιανό κανάλια άλλα δεν μπαίνουμε στο κόλπο να τα δημοσίευση ....


ας κοιτάξουν εκεί που πρέπει και να αφήσουν τα....

Ποιοι είναι οι τοπικοί άρχοντες που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ;ανάμεσα τους και ;πρώην δήμαρχος Σκοπέλου και πρώην δήμαρχος Αλοννήσου


Eκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» σύμφωνα με το Έθνος.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου