Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης και ανάδειξης του δασικού πλούτου της Σκοπέλου


Ανάδειξη του δασικού πλούτουΠολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης και ανάδειξης του δασικού πλούτου της Σκοπέλου είναι η μελέτη που εκπονήθηκε από το αντίστοιχο τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στις 3 Δεκεμβρίου.
Ομάδα στελεχών του ΑΠΘ θα μεταβεί, συγκεκριμένα, στη Σκόπελο, προκειμένου να παρουσιάσει την μελέτη που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου.
Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό, προκειμένου να αναπτυχθεί διάλογος και να κατατεθούν προτάσεις, ενώ όπως εκτιμάται, η συγκεκριμένη καινοτόμα πρωτοβουλία ανοίγει δρόμους για την ανάπτυξη ανάλογων δράσεων και στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.