Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

«Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» .

Ο Νάσος Αθανασίου πλάκωσε στα μπινελίκια την Αλ Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ και την Παπακώστα!

20131226-191419.jpg
Τα χειρότερα συνέβησαν όταν έσβησαν τα φώτα στο πλατό του STAR, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ λέγοντάς της: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» .

Το ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβε η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία απευθυνόμενη στον Νάσο Αθανασίου του είπε: «Ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία» με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή τα πυρά του: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Άντε
βούλωσ’ το μωρή».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον φραστικό προπηλακισμό στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του.
Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.
Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger