Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

To "δράμα" της ωραίας δασκάλας

To δράμα της ωραίας δασκάλας
To "δράμα" της ωραίας δασκάλας
Το προσωπικό της "δράμα" ζει από την περασμένη Δευτέρα η εντυπωσιακή ξανθιά δασκάλα που με την εμφάνισή της στην πασαρέλα της 28ης Οκτωβρίου προκάλεσε πλήθος σχολίων στο σύνολο του Τύπου, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Espresso" η καλίγραμμη γυμνάστρια που συνόδευσε στην παρέλαση τους μαθητές του 61ου δημοτικού σχολείου Αθηνών βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έγινε το πρόσωπο των ημερών, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και των στιλιστικών της επιλογών.


"Αυτό που έγινε με την Ελένη είναι απαράδεκτο. Έπεσαν όλοι πάνω της να την κρεμάσουν, επειδή είναι όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη. Πρόκειται για μια εξαιρετική δασκάλα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε στα μέσα" ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της, όπως και κάποια οργισμένα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο.
Η ίδια πλέον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται ακόμη και για τη δουλειά της. "Πρόκειται για μια άριστη μητέρα και καλή νοικοκυρά που παλεύει για να ζήσει την οικογένειά της. Είναι κρίμα και άδικο να τη χαρακτηρίζουν 'μπουζουξού' και 'νυχτόβια' "λένε όσοι την γνωρίζουν.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger