Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Μια προσφορά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη στους οπαδούς της Ενωσης σε όλο τον κόσμο

 θα μεταδωθεί ζωντανά η παρουσίαση της Αγια Σοφιάς!

Σε μια απόφαση που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στα εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλο τον κόσμο προχώρησε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έφερε σε πέρας η Αγγελική Αρκάδη η παρουσίαση της Τετάρτης θα μεταδωθεί απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ αλλά και όποιας άλλης ιστοσελίδας το επιθυμεί, το aek365 θα είναι μία από αυτές, αλλά και δορυφορικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η 6η Νοεμβρίου είναι ιστορική ημέρα για την οικογένεια της AEK. Θα γίνει η παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η επιθυμία των φίλων της ομάδας μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρευρεθούν στην εκδήλωση είναι τεράστια και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό.
Για το λόγο αυτό με μεγάλο σεβασμό προς τον κόσμο μας, πήραμε την απόφαση να τους δώσουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν με διάφορους τρόπους. Θα μεταδοθεί live μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ www.aekfc.gr και θα δοθεί η δυνατότητα στις ιστοσελίδες που επιθυμούν να καλύψουν την εκδήλωση με τον ίδιο τρόπο να το πραγματοποιήσουν.
Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα από την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και Ελληνόφωνα Μέσα από την υπόλοιπη Ευρώπη να μεταδώσουν μέσω δορυφόρου την εκδήλωση.
Θα είναι διαθέσιμη μέσω του δορυφόρου Hellasat 2 στις
39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης :
Συχνότητα: 10962,750
Πολικότητα: V
Symbol Rate: 3,300
FEC: 5/6
Διαμόρφωση: DVBS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger