Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός: Τρεις χιλιάδες οπαδοί ζήτησαν νίκη επί του Ολυμπιακού

Νίκη επί του Ολυμπιακού ζήτησαν οι περίπου 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν απόψε στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι.
Η παρουσία των χιλιάδων οπαδών του «τριφυλλιού» έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων». Όση ώρα βρέθηκαν στο γήπεδο οι φίλοι του Παναθηναϊκού δε σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τους παίκτες και το Γιάννη Αναστασίου και να ζητούν συνέχεια νίκη στο αυριανό ντέρμπι επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Από τη στιγμή που η προπόνηση ήταν ανοιχτή για το κοινό ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει εναντίον των Πειραιωτών. Απευθυνόμενος προς τον κόσμο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τους ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς, όμως, ακρότητες και ρίψεις αντικειμένων.
«Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας δίνετε από την πρώτη ημέρα. Δίνετε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και πιο πολύ στα παιδιά. Σας θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε το γήπεδο μας χωρίς προβλήματα. Για ένα να είστε σίγουροι πως αυτοί που θα μπούνε στο γήπεδο θα κάνουν ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα με φωνές και συνθήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου που όπως και όλοι οι παίκτες αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία των οπαδών και τον τρόπο με τον οποίον δείχνουν την αγάπη τους στο «τριφύλλι», ενώ κοντά του βρίσκονταν και οι άμεσοι συνεργάτες του, Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε και την αποστολή του ντέρμπι που αποτελείται από τους: Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Νάνο, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Μέντες, Λαγό, Ζέκα, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger