Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Νίκη Βόλου:Πάθος και πίστη για το τρίποντο παρά τις σημαντικές απουσίες

Στο κυανόλευκο "στρατόπεδο", υπάρχει πίστη για άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα τη Δευτέρα. Μπορεί ο αντίπαλος να διαθέτει αξιόλογες μονάδες και να είναι ένα από τα φαβορί για μία θέση στην τετράδα των πλέι οφ στο Βόρειο Όμιλο, αλλά η Νίκη σέβεται χωρίς να φοβάται τον Ηρακλή.


Η ψυχολογία των παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι στα ύψη μετά και την πρόκριση στην Κομοτηνή και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποζημιώσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι απουσίες είναι γνωστές αφού εκτός πλάνων του Κορίνθιου προπονητή είναι οι Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Ισαάκ, ενώ οι Σεϊμάν, Μπακάλης θεωρούνται ανέτοιμοι. Πάντως οι δύο τελευταίοι ίσως βρίσκονται στην αποστολή. Παρά τις βασικές ελλείψεις, υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ.


Έτσι, τη θέση του Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Παπαδόπουλος, αυτή του Ρεπετσά ο Γκότοβος, του Ισαάκ ο Μανουσάκης. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, δηλαδή θα πραγματοποιηθεί την ώρα του αγώνα, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει το καθιερωμένο "χαλάρωμα" πριν ανακοινωθεί η αποστολή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

When someone writes an post he/she keeps the image of
a user in his/her brain that how a user can understand it.
Thus that's why this post is amazing. Thanks!

my weblog - official statement

Powered By Blogger