Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΠΟ όρισε το Ηρόδοτος-ΑΕΚ σε... βοηθητικό γήπεδο!

Στο γήπεδο του χωριού Ελιά Γουβών, το οποίο δεν έχει εξέδρες, όρισε η ΕΠΟ την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρόδοτο και ΑΕΚ.
Παληαρούτας
Ενώ όλοι περίμεναν η ΕΠΟ να όριζε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρόδοτο και ΑΕΚ στις 7 Νοέμβρη, αυτή έκανε την έκπληξη και έβαλε το ματς αυτή την Κυριακή (27/10, 15:00) σε... βοηθητικό γήπεδο χωρίς εξέδρες.

Συγκεκριμένα όρισε τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής στο γήπεδο του χωριού Ελιά Γουβών, το οποίο χρησιμοποιούν ομάδες του Ηρακλείου ως βοηθητικό.
Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει μια πολύ μικρή κερκίδα, που χωρά ελάχιστα άτομα καθώς βρίσκεται σε ένα χωριό που σύμφωνα με την απογραφή, έχει 652 κατοίκους.
Ο Ηρόδοτος το έχει δηλώσει ως έδρα για καθαρά τυπικούς λόγους, ωστόσο η ΕΠΟ στην ιστοσελίδα της το όρισε για τον αγώνα του με την ΑΕΚ.
Οι Κρητικοί ήθελαν να γίνει το παιχνίδι στο Παγκρήτιο τόσο για οικονομικούς λόγος (εισπράξεις από τον κόσμο της ΑΕΚ που θέλει να δει την ομάδα του) όσο και για λόγους ασφαλείας.
Ωστόσο το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός στο ίδιο στάδιο το Σάββατο (26/10) αλλά και η ίδια αναμέτρηση για το κύπελλο την Τετάρτη (30/10), έστελνε το ματς της ΑΕΚ για τις 7/11.
Αυτό είχαν ενημερωθεί οι άνθρωποι της Ένωσης και μένει πλέον να δούμε αν η ΕΠΟ επιμείνει στον ορισμό του παιχνιδιού σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνα της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger