Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των αθίγγανων που είχαν την μικρή Μαρία

Την Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δυο συλληφθέντες αθίγγανοι που εμφανιζόταν ως γονείς της 4χρονης Μαρίας η οποία εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα. Μετά από εντολή του εισαγγελέα, την ίδια μέρα θα δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του ζεύγους των αθίγγανων, καθώς εκτιμάται ότι η δημοσιοποίηση θα διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των αθίγγανων που είχαν την μικρή Μαρία

Η αστυνομία στην Λάρισα δέχεται πλήθος τηλεφωνημάτων από διεθνή ΜΜΕ και πολίτες που ενδιαφέρονται για το θέμα. Η ανταπόκριση έχει εκπλήξει και τους ίδιους τους αστυνομικούς.
Χιλιάδες είναι επίσης τα τηλεφωνήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει καταγράψει περισσότερες από 5.000 κλήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.
Οι αρχές συνεχίζουν μεθοδικά τις έρευνες προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις, σε συνεργασία και με την Interpol και διεθνείς οργανισμούς, που ασχολούνται με εξαφανίσεις ανηλίκων παιδιών, ενώ, μεταξύ των λοιπών, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την εξακρίβωση της ταυτότητας του παιδιού, ως ξεχωριστή αξιολογήθηκε η περίπτωση ενός ζευγαριού.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, τελικά η έρευνα προς την κατεύθυνση αυτή δεν είχε αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις της (Σκάι) η δικηγόρος του ζευγαριού των Ρομά, Μαριέττα Παλάβρα ισχυρίστηκε ότι η 4χρονη Μαρία κατέληξε στα χέρια των «γονιών» της στον καταυλισμό των Φαρσάλων επειδή η «αλλοδαπή» βιολογική της μητέρα δεν είχε τα μέσα να την αναθρέψει και αναζητούσε τρόπο να την «ξεφορτωθεί», όπως επί λέξει υποστήριξε η δικηγόρος.
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των αθίγγανων που είχαν την μικρή Μαρία

Η κ. Παλάβρα ύρα σημείωσε πως η «μητέρα» του κοριτσιού αποφάσισε να μεγαλώσει την 4χρονη Μαρία καθότι τη «λυπήθηκε», και, όπως της εξήγησε, «εκεί που τάιζα πέντε στόματα αποφάσισα να ταΐζω έξι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger