Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση Τ.Ε. Βόλου του Κ.Κ.Ε. για τα 69 χρόνια από την απελευθέρωση

Εκδήλωση Τ.Ε. Βόλου του Κ.Κ.Ε. για τα 69 χρόνια από την απελευθέρωση (Poster)
Την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Βόλου
Η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα:

«Η πάλη του λαού για να σπάσει τα δεσμά της εκμετάλλευσης είναι ρεαλιστική, δίκαιη και αναγκαία. 69 χρόνια από την απελευθέρωση, διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε»

την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Βόλου στις 7:30 μ.μ.


Σήμερα που η εργατική και λαϊκή οικογένεια στενάζει κάτω από τα μέτρα για τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του καπιταλισμού και προσπαθούν να την εγκλωβίσουν με νέες αυταπάτες.

Σήμερα που με αφορμή τη δράση της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής φουντώνουν οι επικίνδυνες θεωρίες των δύο άκρων, της ταύτισης της πάλης του εργατικού και λαϊκού κινήματος με τις εγκληματικές ενέργειες των φασιστών. Που με την επίκληση της αντιμετώπισης του φασισμού, το κράτος θωρακίζεται ακόμα περισσότερο για να αντιμετωπίσει την πάλη του λαού.

Σήμερα που η διαστρέβλωση της ιστορίας, η εξίσωση του ναζισμού με τον κομμουνισμό, η λασπολογία εναντίον του σοσιαλισμού, είναι επίσημη πολιτική των χωρών της Ε.Ε. και εργαλεία τόσο των κεντροαριστερών όσο και των κεντροδεξιών κομμάτων της διαχείρισης.

Σήμερα είναι επίκαιρα τα συμπεράσματα που έχει βγάλει το ΚΚΕ από τη μελέτη της ιστορίας του και της ιστορίας του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Σήμερα οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι, μπορούν και πρέπει να εμπιστευτούν τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ από την πείρα του χτες ώστε να γίνουν πιο δυνατοί σήμερα.
Εδκήλωση_ΤΕ_Βόλου_25-10.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger