Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος Κωστόπουλος και Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνουν το πρωινό του Mega

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι τελικά ο νέος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Mega, αφού ο Λάκης Γαβαλάς μπαινοβγαίνει στις φυλακές και δεν μπορούσε να το αναλάβει. Παρτενέρ του Πέτρου Κωστόπουλου δεν θα είναι η Τζένη Μπαλαξινού αλλά ο Κώστας Λαλιώτης.

Οι ιθύνοντες του Mega επέλεξαν τον Πέτρο Κωστόπουλο για την πρωινή ζώνη, με το σκεπτικό πως είναι καλό ο παρουσιαστής να έχει την ίδια ηλικία με τις συνταξιούχες και τις νοικοκυρές που παρακολουθούν την εκπομπή.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ιδανικός –λόγω προσωπικής εμπειρίας- να εξηγήσει στις ηλικιωμένες νοικοκυρές πως ο άντρας τους θα αποφύγει την φυλακή λόγω πτώχευσης της επιχείρησής του, ενώ θα μπορεί να τους δίνει συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσουν τον προστάτη του άντρα τους και την ακράτεια.
Ο Κώστας Λαλιώτης κρίθηκε ιδανικός για παρτενέρ του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί ξέρει από σκληρό ροκ, ενώ είναι κοινή πεποίθηση πια πως ήρθε επιτέλους η ώρα η ηρωική γενιά του Πολυτεχνείου να δοκιμαστεί και στο ρόλο της Μενεγάκη.
Η πρωινή εκπομπή του Mega θα έχει το λιτό τίτλο «Η ζωή είναι θλιβερή όταν είσαι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ, όταν επιθυμείς κάτι πάρα πολύ, δεν χρειάζεται να συνωμοτήσει το σύμπαν, αφού μπορείς να γελοιοποιηθείς και μόνος σου».
Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κάνει και βραδινή εκπομπή, αν και ο στόχος του Mega είναι να προετοιμάσει καλά φέτος τον Πέτρο Κωστόπουλο, ώστε να είναι έτοιμος του χρόνου να κάνει μεσημεριανή εκπομπή και να ανταγωνιστεί την Τατιάνα Στεφανίδου.
http://pitsirikos.net/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger