Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

KAΛΕΣΜΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ...

Σε συστράτευση με το ΚΚΕ κάλεσε το λαό ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 78η ΔΕΘ...
Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε ειδικότερα τους πολίτες «να παραμερίσουν το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, φόβου και κάλπικων διλημμάτων» που επιχειρούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και να συμπαραταχθούν με το Κομμουνιστικό Κόμμα για την προώθηση της λαϊκής συμμαχίας.
Χαρακτήρισε επίσης «άσφαιρη» την αντιπαράθεση συγκυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης και είπε ότι απλώς ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα είναι ο καλύτερος διαπραγματευτής με την τρόικα και την Ε.Ε., ενώ σημείωσε πως «οι μισές αλήθειες που λένε είναι τα μεγαλύτερα ψέματα».
Για την κυβέρνηση, επισήμανε συγκεκριμένα ότι επιχειρεί να «εξαπατήσει» τον κόσμο ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες μετά την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος και ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, αλλά «αυτοδιαψεύδεται».
Στρέφοντας στη συνέχεια την κριτική του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι προσπαθεί κι αυτός να «εξαπατήσει» τον κόσμο και να του ρίξει «στάχτη στα μάτια» με υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης.
Ερωτηθείς μάλιστα για τη στάση του ΚΚΕ σε ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουτσούμπας απάντησε: «Τι θα πρόσφερε στην κοινωνία η ανταλλαγή αντιπροσωπειών, για να πίνουμε καφέ, μια στην Κουμουνδούρου και μια στον Περισσό; Πώς μπορεί να συνεργαστεί κανείς με ένα κόμμα που, μέσα σε έναν χρόνο, έκανε τόσες κωλοτούμπες; Με ένα κόμμα που έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του σε εργατοπατέρες και γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger