Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

H μυστική συνάντηση Μπούτου και Σκορδά στο Άμμος της Κηφισιάς και η (ανήθικη) πρόταση στη Φαίη!

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από τα πρωινά του..
Μega και τουAnt1. Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο Μπούτο να έχει μπει ανάμεσα σε ένα ακόμη ζευγάρι-τονΓιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά-με έναν τρόπο που ακόμη κι αυτό το σατανικό μυαλό του Γιάννη Λάτσιου δεν θα μπορούσε να επινοήσει.

Ο Μπούτος τηλεφώνησε στην Σκορδά και της πρότεινε να συναντηθούν στο Άμμος της Κηφισιάς που συχνάζουν άνθρωποι του πνεύματος όπως ο Μπασινάς και ο Νικοπολίδης.Στη διάρκεια του ραντεβού έβαλε στο τραπέζι λευκή επιταγή και της πρότεινε να την συμπληρώσει.

-Σε θέλω πίσω στo Mega συμπαρουσιάστρια του Κωστόπουλου. Νομίζω ότι μαζί σου ο Πέτρος μπορεί να απογειωθεί, άσε που θα προκληθεί φοβερή ίντριγκα με αυτά που θα γράφουν οι δημοσιογράφοι...

Η Φαίη γούρλωσε τα μάτια και τον ρώτησε τι παίρνει.

-Γκουαράνα...

της απάντησε ο Μπούτος.

.Καλά πιες κάνα ουίσκι να στανιάρεις και στη συνέχεια μιλάμε. Άλλωστε ξέρω ότι ετοιμάζεις την Μπαλατσινού για να τους βγάλεις σαν ζευγάρι απέναντί μας.

Ομολογώ Πέτρο ότι οι πρωτοποριακές ιδέες σου με συναρπάζουν. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι βλέπω απέναντί μου τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο πιο γεμάτο του. Κι επειδή σε ξέρω πολύ καλά, είμαι σίγουρη ότι έχει μιλήσει ήδη με τους αντικαταστάτες του Πέτρου και της Τζένης. Μπορείς να μου πεις ποιους έχεις στο μυαλό σου για την περίπτωση που δεν κάνουν νούμερα;

Ο Μπούτος απάντησε σε κλάσματα δευτερολέπτου

-Το ζεύγος Βορίδη. Τον Μάκη και την Δανάη που είναι και φίλοι του αφεντικού!...



Η Φαίη έμεινε Παυλόπουλος!

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/09/h_24.html#ixzz2fp7rquaZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger