Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΡΗΞΗ Δ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ: ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΡΟ & ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ!

melissanidis-aek-parousiash-fanelas
"Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε στο στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κουράδες είναι αυτές."Έκρηξη του Δημήτρη Μελισσανίδη-στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ-για το θέμα που προέκυψε με την χορηγία του ΟΠΑΠ και τον ΟΣΦΠ.

Τα όσα γράφονται-λέγονται-κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες από την πλευρά του Ολυμπιακού έχουν εξοργίσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μια ... σπίθα αρκούσε για να φέρει την μεγάλη έκρηξη. Στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ, το αφεντικό της ομάδας ρωτήθηκε κάποια στιγμή για το θέμα που έχει ανοίξει με την χορηγία του ΟΠΑΠ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του. Φανερά οργισμένος (αλλά και αποφασισμένος) έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα...
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Εγώ τα βάζω με άντρες. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν. Εμείς θέλουμε και τον Παναθηναϊκό δυνατό, και τον ΠΑΟΚ δυνατό», είπε αρχικά ο Τίγρης και σε εκείνο το σημείο άκουσε την ερώτηση: «Τον Ολυμπιακό;». «Ο Ολυμπιακός είναι ήδη δυνατός», αποκρίθηκε και συνέχισε: «Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εμείς θέλουμε να φτιάξουν γήπεδο και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός... Δεν ασχολούμαστε με τους άλλους, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ" Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε.
Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε στο στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου.... ες είναι αυτές. Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς, να την πάρουν. Αλλιώς... φιλάκια. Όμως να μας στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με νεροπίστολα και... τσίου τσίου νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι; Εγώ βεντέτα ανοίγο μόνο με μάγκες».
Σύμφωνα με το aek365.com, παρά τον έντονο εκνευρισμό του, ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο και με τον κόσμο του δεν έχει κανένα θέμα. «Με τον σύλλογο και τον κόσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Τον σέβομαι όπως σέβομαι όλες τις ομάδες. Όμως να σταματήσουν κάποιοι να ασχολούνται με την ΑΕΚ. Ο ΑΕΚτζής μπορεί να χάσει τα πάντα, αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger