Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Χιτλερικό Αυγό!




Την ώρα που η - τέσσερις ορόφους υπό τον υπόκοσμο - χιτλερική συμμορία επετίθετο με καδρόνια και καρφιά εναντίον των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, στον μεν ΣΚΑΪ ακούγαμε ότι μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή γιατί να μην την δεχτούμε σε μια συντηρητική κυβερνητική συμμαχία, στη δε «Καθημερινή» διαβάζαμε ότι «σε τελευταία ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή»...Αυτά ανήκουν στον κύριο Μπάμπη Παπαδημητρίου. Πρόκειται για «προσωπικές» του απόψεις που... απλώς «φιλοξενούνται» στο συγκρότημα του εφοπλιστή Αλαφούζου; Να είναι μόνο αυτός που θέλει μια κυβέρνηση που θα συναπαρτίζεται από εθνικιστές ναζί κι από εθνικιστές φασίστες, αρκεί, βέβαια, οι ναζί να είναι «σοβαρότεροι» ναζί και οι φασίστες «σοβαρότεροι» φασίστες;
Αλήθεια, πού το πάνε;...


Απολαύστε!
«...υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι η αύξηση της ανεργίας φρέναρε. Κι ότι οι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται αρχίζουν να εξισορροπούν ή και να ξεπερνούν όσες χάνονται. Η επιβράδυνση της ανεργίας έχει ήδη καταγραφεί. Οι μετρήσεις που έχουμε σε πραγματικό χρόνο, δείχνουν ότι η τάση αντιστρέφεται»!
*
Αυτά ειπώθηκαν από τον κ. Σαμαρά, μόλις το περασμένο Σάββατο. Ηταν ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία της ομιλίας του στη ΔΕΘ. Κι από τα πιο... «απολαυστικά» αν τα αντιπαραβάλει κανείς με τα προχτεσινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη (νέα) εκτίναξη της ανεργίας.

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger