Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μ.Χρυσοβελώνη : Κύριε Σαμαρά γκρεμίζετε την Ελλάδα!

Σκληρότατη κριτική άσκησε στα όσα είπε από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


’’ Ο Πρωθυπουργός εμπαίζει τον ελληνικό λαό χωρίς ίχνος ντροπής και ευαισθησίας! Μίλησε για ανάπτυξη, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα σε μια χώρα που εξαιτίας των πολιτικών του καταρρέει. Είχε το θράσος να κάνει λόγο για ισχυρή και αξιόπιστη Ελλάδα, την στιγμή που η ανεργία έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Υποστήριξε ότι χτίζει τη νέα Ελλάδα με πλούτο και ευκαιρίες, όταν καθημερινά απολύονται χιλιάδες υπάλληλοι και η οικονομία έχει ισοπεδωθεί. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς ζει σε άλλη διάσταση. Δεν δίστασε μάλιστα να επικαλεστεί την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Πως τολμά να μιλά για εθνική αξιοπρέπεια εκείνος που έδωσε και δίνει γη και ύδωρ, υπακούοντας και εκτελώντας υποτακτικά κάθε επιταγή της Τρόικας; Είναι αδιανόητο ο άνθρωπος που έχει κυριολεκτικά γονατίσει την κοινωνία και την οικονομία να λέει ότι θα απαλλαγούμε από τα μνημόνια. Τα μνημόνια αυτός και οι συνεργάτες του τα υπέγραψαν και τα εφάρμοσαν. Κύριε Σαμαρά, για ένα να είστε βέβαιος:

Γκρεμίζετε και μάλιστα εκ βάθρων την χώρα. Και αυτό ο ελληνικός λαός το γνωρίζει καλά, γιατί το βιώνει καθημερινά. Η εμφάνισή σας στη ΔΕΘ ήταν μια παρωδία! ’’ αναφέρει η δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger