Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Προκρίθηκε ο Βόλος παίζει με Άρη

volos
Στον Ολυμπιακό Βόλου το ντέρμπι και η πρόκριση! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα, επικράτησαν το Σάββατο (2-0) της Παναχαϊκής στο ΕΑΚ και πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου, όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Άρη (25 ή 26 Σεπτεμβρίου, δεν έχει οριστεί ακόμα).

Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ο Μάριο Μπρέσκα ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ το οποίο πέτυχε ο Γκούρμα και γενικότερα προκαλούσε πανικό στην άμυνα των Αχαιών.
Το σημαντικότερο απ’ όλα για τους «ερυθρόλευκους» βέβαια ήταν πως είχαν σε καλή μέρα τον κεφάτο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην αριστερή πτέρυγα των φιλοξενούμενων. Ο Σλοβάκος άλλωστε, ήταν αυτός που στο 8′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκούρμα που με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.
Παράλληλα ο Μπρέσκα στο 36′ πήγε να… φτιάξει για δεύτερη φορά τον Γκούρμα, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε με τακουνάκι να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, Λαζαρίδη. Συνολικά οι Βολιώτες ήταν πιο επικίνδυνοι από τους Αχαιούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν τον απομονωμένο στην επίθεση Σιτόε και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ.
Ο Γιάννης Κατσίκης στο 88΄, έδιωξε το άγχος από το ΕΑΚ, καθώς εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο κοντρόλ του Λαζαρίδη από το γύρισμα του Μπερτέν και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, γράφοντας το 2-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολ.Βόλου (Γ.Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης (84΄ Γιαλούσης), Ολίσε, Ρόκας, Μπρέσκα, Γενγκά, Πόνσε, Γκούρμα (Ακόστα 58΄, Κατσίκης 73΄).
Παναχαϊκή (Τ.Καβακάς): Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Μπερτέν, Κοκκίνης (89΄ Χοτζάλι), Βιγιαρέχο (46΄ Κοντογουλίδης), Γκαντιάγκα (Πλέγας 63΄), Μπόζιτς, Κιάσσος, Λίτσης, Σιτόε, Μαραγκουδάκης
Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης 50΄, Σπίνουλας 57΄, Γενγκά 78

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger