Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μ. Χρυσοβελώνη: «Έχουμε λύσεις εθνικές , λύσεις εφικτές»



Από το Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, ο Πάνος Καμμένος και  τα στελέχη του έστειλαν μήνυμα αλλαγής και αισιοδοξίας στον Ελληνικό λαό. Στην ομιλία του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραβρέθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη,  η οποία μετά το πέρας της εκδήλωσης εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Πάνος Καμμένος και το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούν τη μοναδική ρεαλιστική και ελπιδοφόρα επιλογή για τους ‘Έλληνες ψηφοφόρους.

«Ο Πρόεδρός μας υπήρξε ξεκάθαρος και ο ενθουσιασμός των χιλιάδων πολιτών που προσήλθαν στο Βελλίδειο αποδεικνύει ότι είμαστε εκείνο το αντιμνημονιακό Κόμμα που έχει πρόγραμμα και θέσεις  άμεσα εφαρμόσιμα,  προκειμένου η πατρίδα μας να αλλάξει σελίδα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις εφικτές, λύσεις εθνικές για την οικονομία, για την παιδεία, για την υγεία, για όλους τους τομείς, που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
Η οικονομία χρειάζεται  επανεκκίνηση, η ελληνική οικογένεια στήριξη, η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας ελπίδα. Χωρίς δουλείες και υποτέλειες σε ξένους δανειστές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φέρουμε ξανά το χαμόγελο στον πολίτη. Ήρθε η ώρα που όλοι μαζί θα προχωρήσουμε  με σοβαρότητα, συνέπεια και εθνική στρατηγική στις τομές που απαιτούνται για την Ελλάδα που αξίζουμε και δικαιούμαστε. Για την πατρίδα μας, για μας, για τα παιδιά μας!»  δήλωσε από την Δ.Ε.Θ. η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger