Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ Οι δοκιμές του Δέλλα στο ΑΕΚ - Ομόνοια

Οι δοκιμές του Δέλλα στο ΑΕΚ - Ομόνοια
Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου, η ΑΕΚ θα έχει το βράδυ του Σαββάτου ένα δυνατό τεστ, κόντρα στην Ομόνοια του Τόνι Σαβέβσκι, με τον Τραϊανό Δέλλα να κάνει τις τελικές δοκιμές έχοντας στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα «κατεβάσει» στα παιχνίδια της Γ' εθνικής.
Ο τεχνικός της Ένωσης έχει καταλήξει στον βασικό κορμό, ωστόσο μένουν τρεις θέσεις «ανοιχτές». Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βούρας, που κερδίζει πόντους αντί του Καραγκιολίδη, ενώ αριστερά στην άμυνα δίνουν «μάχη» Τσουμάγκας και Πεταυράκης, με τον πρώτο να έχει την εμπειρία της περσινής χρονιάς και τον δεύτερο να ξέρει καλύτερα την κατηγορία.
Τέλος, ο Μπρέσεβιτς, που έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα μέχρι τώρα φιλικά, έδειχνε να παίρνει φανέλα βασικού, ωστόσο η έλευση του Ντακόλ βάζει σε... ευχάριστους μπελάδες τον Δέλλα.
Με 17 παίκτες η Ομόνοια
Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο, Στέλιο Μυλωνά, θα ταξιδέψει η Ομόνοια στην Αθήνα ανήμερα του φιλικού με την ΑΕΚ (σέντρα στις 20:00 στο ΟΑΚΑ). Ο Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος θα τιμηθεί από την ΑΕΚ, επέλεξε στην αποστολή τους εξής 17 ποδοσφαιριστές:
Ρασίντ Αλαμπί, Πιέρ Εμπέμπα, Λούκας Γκικίεβιτς, Μπρούνο Αγκουιάρ, Αλίπιο, Σοφιάν Σερφά, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέας Παναγιώτου, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιάννης Χατζηβασίλης, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζάστιν Μενγκόλο, Χοσέ Μορέιρα, Λεάντρο, Τόνι Τέιλορ, Κόριν Μπρουκς και Παναγιώτης Θεράποντος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι πέντε διεθνείς, Μάρκο Σοάρες, Πλατινί, Αντρέ Σκέμπρι, Χάρης Κυριάκου και Χριστόφορος Χαραλάμπους, για ιατρικούς λόγους οι Νούνο Ασίς, Γιώργος Εφραίμ, Χοσέ Θερβέρα και Ονησίφορος Ρουσιάς, όπως και ο Γκανίου Ατάντα του οποίου τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν κατέστη δυνατό να ετοιμαστούν έγκαιρα από τις Ελληνικές αρχές.
Εν τω μεταξύ, οι φίλαθλοί της Ομόνοιας θα καταλάβουν τη θύρα 23 στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ και όχι τη θύρα 20 στο άνω διάζωμα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι οι φίλοι της Ομόνοιας μπορούν να προμηθευτούν από τα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger