Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Λέτε να μονομαχήσουν και για παίκτη;

Λέτε να μονομαχήσουν και για παίκτη;
Ποιον ποδοσφαιριστή που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα "τσεκάρουν" τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά την αποκάλυψη!


Μέσα στο "βαρύ" σκηνικό που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ των δύο συλλόγων, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να δούμε και μια ...μίνι κόντρα για νεαρό άσο της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο μπλοκάκι και των δύο ομάδων.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης, ο οποίος το Σάββατο πήρε για πρώτη φορά ...γεύση από το "Καραϊσκάκη". Ο νεαρός αμυντικός των Ακριτών, παρά τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού, παρουσίασε καλά στοιχεία, ενώ γενικά η άποψη που υπάρχει γι΄ αυτόν είναι πως θα κάνει σπουδαία καριέρα τα επόμενα χρόνια.
Γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε και στο Λιμάνι, είχαν "ψάξει" την περίπτωσή του το καλοκαίρι, όταν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχαν συζητήσει με τον Πανόπουλο για πιθανή μεταγραφή.
Ο Γούτας θεωρείται σπουδαίο ταλέντο για την ηλικία του (είναι μόλις 19), ενώ λόγω των φυσικών προσόντων του, εκτιμάται πως θα έχει σπουδαίο μέλλον.
Το θέμα είναι πως εκτός από τον Ολυμπιακό, για τον Γούτα ενδιαφέρεται έντονα και η ΑΕΚ, η οποία θυμίζουμε πως έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ξάνθη μετά τη μεταγραφή του Μάνταλου.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο νεαρός άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εκτιμά πολύ τα προσόντα του. Ίδωμεν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger