Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έκοψε» δέκα παίκτες ο Δέλλας

«Έκοψε» δέκα παίκτες ο Δέλλας
Η κίνηση του Τραϊνού Δέλλα για «περικοπές» στο ρόστερ της ΑΕΚ ήταν αναμενόμενη, με τον Έλληνα τεχνικό να προχωρά στη δημιουργία ενός γκρουπ δέκα παικτών που θα προπονούνται ξεχωριστά από εδώ και στο εξής.

Ο Δέλλας θεωρούσε και θεωρεί ότι το ρόστερ της Ένωσης είναι μεγάλο κι απαιτείται μία «συρρίκνωση», ώστε να μπορεί και ο ίδιος να ελέγξει καλύτερα την πορεία όλων των ποδοσφαιριστών του. Αποτέλεσμα τούτου ήταν η απόφασή του να ορίσει ένα γκρουπ δέκα παικτών, το οποίο θα προπονείται ξεχωριστά και δεν θα υπολογίζεται όπως ο βασικός κορμός.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ως και τα τέλη της εβδομάδας θα προπονούνται μόνοι τους , είναι οι εξής: Μούργκα, Ζιβάνοβιτς, Δημγκιόκας, Νουμπερέτ, Κέζος, Θαναηλάκης, Καζβιρόπουλος, Κάτσικας, Τζάθας και Παυλής. Έκπληξη αποτελεί στην εν λόγω λίστα το όνομα του Μιχάλη Παυλή, ο οποίος είχε πάρει πολύ χρόνο στα φιλικά με την πιο λογική εξέλιξη που υφίσταται να έχει να κάνει με τον τραυματισμό του.

Μούργκα και Κάτσικας επίσης είχαν πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά κι αναμένεται στο άμεσο μέλλον να δούμε τι ακριβώς θα γίνει με τους δέκα προσωρινά «κομμένους» από την πρώτη ομάδα που έμεινε, πλέον, με 23 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger