Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής έχει ως εξής: "Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» που τη νέα αγωνιστική περίοδο γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, συνεχίζει δυναμικά τη δουλειά που κάνει όλα τα χρόνια στις υποδομές καλαθοσφαίρισης.

Η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου ως μία από τις καλύτερες παραδοσιακά ακαδημίες της επαρχίας, έχει αναδείξει πολλούς ταλαντούχους αθλητές που έχουν επανδρώσει όλες τις Εθνικές ομάδες όπως άλλωστε και την ανδρική ομάδα του συλλόγου.
Σκοπός του συλλόγου είναι να συνεχίσει αυτό το έργο και να χτίσει σε γερά θεμέλια το βολιώτικο μπάσκετ το οποίο και εκπροσωπεί στις...
...μεγάλες κατηγορίες. Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλούν όλους τους γονείς και αθλητές την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.
Προπονητές στο μπάσκετ της Νίκης τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας Θανάσης Κασαπίδης, ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση Σπύρος Στρατίκης, ο τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Γιώργος Οικονόμου, ο πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. και καλαθοσφαιριστής της ομάδας Θωμάς Γεωργίου και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας Παναγιώτης Τσώλης.
Εξάλλου, έχουν αρχίσει οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1998-2007. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger