Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Στη Σκιάθο το 23ο Πανελλαδικό Συνέδριο ΠΑΝΔΟΙΚΟ

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), σε συνδιοργάνωση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), θα πραγματοποιήσει το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριό του στις Κουκουναριές της Σκιάθου (Σκιάθος Παλλάς) από 20-22 Σεπτεμβρίου 2013 με θέμα: «ΟΤΑ-ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Σκοπός του συνεδρίου είναι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων συνεργασίας μεταξύ των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης, των ΟΤΑ και των οικολογικών οργανώσεων, για την οργάνωση και διαχείριση των αστικών και μη αποβλήτων, του πεδίου εφαρμογής των συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης.


Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως στους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με το περιβάλλον, Συμβούλους Ανάπτυξης των ΠΕΔ, στελέχη των ΦΟΔΣΑ, και φορείς που σχετίζονται με το περιβάλλον, καθώς και πολίτες.

Τα συστήματα, ως η μοναδική και πλέον ανεπτυγμένη μορφή διαχείρισης αποβλήτων, παράλληλα με την διαχείριση των αποβλήτων από τους ΟΤΑ, αποτελούν το συμπληρωματικό μέρος, της προσπάθειας που καταβάλλουν οι ΟΤΑ και απαιτεί η κοινωνία, για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσια υγείας.

Πληροφορίες: Κώστας Βολιώτης, Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής 6977-686838 ΚΕΔΕ 210-3899619

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger