Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

«Παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στην επαρχιακή οδό Ραψάνης»



Άμεση ήταν η παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Λάρισας για την αποκατάσταση των ζημιών που είχε υποστεί η επαρχιακή οδός  που οδηγεί από την Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης στον οικισμό της Ραψάνης.
Ο δρόμος είχε υποστεί σοβαρές ζημιές εξαιτίας έντονων καιρικών συνθηκών (βροχοπτώσεων), με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας πραγματοποίησε εργασίες σε μήκος 50 περίπου μέτρων και σε όλο το πλάτος της οδού. Ήδη ολοκληρώθηκε η προστασία του επιχώματος με
συρματοκιβώτια, ενώ στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί επίχωση  με επιλεγμένα υλικά, κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου και ερείσματος από σκυρόδεμα, καθώς και τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων.
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου τόνισε χαρακτηριστικά: «Προχωρήσαμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς στις απαιτούμενες εργασίες προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί προς τον οικισμό της Ραψάνης και να παραδοθεί στην κυκλοφορία ασφαλής.  Με μικρές, αλλά πολύ ουσιώδεις παρεμβάσεις, προσπαθούμε να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας, ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται αλλά να είναι και ασφαλείς, κατά τις καθημερινές τους μετακινήσεις, οι συμπολίτες μας».
Το έργο, που χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger