Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Ενοχλημένη εμφανίστηκε η κυβέρνηση, διά του υπουργού Υγείας Αδ.Γεωργιάδη, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και στελέχους της ΝΔ, Γιάννη Αδαμόπουλου περί...
αντισυνταγματικότητας της ΠΝΠ που ανοίγει το δρόμο για κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σαββατοκύριακα, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και τον μήνα Αύγουστο.

Σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε «πως ο κ. Αδαμόπουλος παραμένει στέλεχος της ΝΔ», σημείωσε όμως ότι «ο ΔΣΑ το τελευταίο διάστημα κάνει σκληρή αντιπολίτευση».

«Είναι δικαίωμα του. Δεν έχει βγάλει υποστηρικτική δήλωση ούτε μια φορά» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι για την νομοθετική πράξη «υπάρχει πλήρης κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

«Ο ΔΣΑ έχει πρωτοστατήσει σε διάφορες δικαστικές μάχες κατά του μνημονίου. Έχει υποστεί παταγώδεις ήττες» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών δήλωσε ότι η ανακοίνωση περί αντισυνταγματικότητας δεν αφορά στους ελέγχους, αλλά στις πράξεις εκτέλεσης κατασχέσεων.

«Δεν μιλάμε για ελέγχους αλλά για πράξη εκτελέσεως» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger