Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Καλλονή, όνομα και πράγμα στο Βικελίδης

Με γκολ του Αναστασιάδη στο 11' και του Γκαρσία στις καθυστερήσεις η Καλλονή κέρδισε 2-0 τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη σε επίπεδο Super League
Ιστορική νίκη για την Καλλονή, που σημείωσε κόντρα στο Αρη την πρώτη της νίκη σε επίπεδο Super League. Η ομάδα του Ματζουράκη προηγήθηκε νωρίς με τον Αναστασιάδη και στη συνέχεια με
σωστή αμυντική τακτική κρατούσε το μηδέν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Σιδεράκης, που ήταν σε ετοιμότητα κάθε φορά, που χρειάστηκε. Στις καθυστερήσεις και ενώ ο Αρης ήταν γυμνός αμυντικά οι νησιώτες σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Γκαρσία, που έδωσε πανηγυρική νότα στο τρίποντο. Η ομάδα του Χατζηνικολάου απογοήτευσε για δεύτερη σερί αγωνιστική, έμεινε πάλι άσφαιρη και παραμένει η μόνη ομάδα, που δεν έχει κερδίσει βαθμό.
Με επιθετική διάθεση μπήκε στο ματς ο Αρης, που στα πρώτα λεπτά απείλησε σε δύο περιπτώσεις με Ελσνερ και Ουντότζι. Η Καλλονή όμως είχε απάντηση και στο 11' άνοιξε το σκορ μετά από φάουλ του Λεοζίνιο και κοντινή κεφαλιά του Αναστασιάδη. Εντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τη φάση, θεωρώντας πως έχει γίνει φάουλ στον Διούδη.
Με το υπέρ της γκολ η Καλλονή ήλεγχε το ματς, κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους και ψάχνοντας τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Οι κίτρινοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην ανάπτυξη-δημιουργία, αλλά κατάφεραν να αυξήσουν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά. Εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Σιδεράκης, που σταμάτησε τετ α τετ του Μανιά στο 38', αλλά και καλό σουτ του Τάτου στο 43'.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στην επανάληψη με τον Αρη να ψάχνει διαδρόμους, αλλά τους φιλοξενούμενους να τους έχουν κλείσει σωστά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 57' όταν ο Λεάντρο πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Μανιά, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Καλλονή όταν ο Καζάκης στο 65' με κεφαλιά ψαράκι από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Η είσοδος του νεαρού Σταυρόπουλου από τον Χατζηνικολάου έδωσε πνοή στον Αρη, δημιουργώντας ρήγματα από τα αριστερά, αλλά η επιθετική δυστοκία των κίτρινων συνεχιζόταν, ενώ και ο Σιδεράκης ήταν πάντα σε ετοιμότητα. Οσο πλησίαζε το τέλος οι κίτρινοι αύξαναν την πίεσή τους και είχαν στρατοπεδεύσει κυριολεκτικά έξω από την αντίπαλη περιοχή. Σε ξαφνική αντεπίθεση όμως και ενώ όλοι οι κίτρινοι ήταν μπροστά, η Καλλονή βρήκε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να σκοράρει με τον Γκαρσία και να πετύχει πανηγυρικά την πρώτη της νίκη στην κατηγορία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger