Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Διεκόπη οριστικά το Αλκμάαρ-Ατρόμητος

Οριστικά διεκόπη ο επαναληπτικός αγώνας του Ατρομήτου με αντίπαλο την Αλκμάαρ για τα πλέι οφ του Europa League, κι ενώ το σκορ ήταν υπέρ των Περιστεριωτών με 1-0 σκορ.

Ο λόγος της διακοπής ήταν η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν το 60ο λεπτό της αναμέτρησης στο εστιατόριο του γηπέδου της ολλανδικής ομάδας και δημιούργησε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση.

Το πιο πιθανό είναι η αναμέτρηση να συνεχιστεί αύριο το πρωί, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την UEFA, αφού αύριο το μεσημέρι (13:45) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της φάσης των ομίλων.

Το γκολ της ομάδας του Παράσχου σημείωσε στο 53ο λεπτό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο 19' είχε χάσει πέναλτι. Με 10 παίκτες αγωνίζονταν από το 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι, μετά την κόκκινη που αντίκρισε ο Χένρικσεν για σκληρό μαρκάρισμα στον Ούμπιντες.




Αλκμάαρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ):
Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54’ Μπέγκουινς).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger