Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τα εισιτήρια με Βέροια

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας και στην κρητική ΠΑΕ περιμένουν τον κόσμο να γεμίσει τα Περιβόλια.

Τα εισιτήρια με Βέροια
Έτσι, εξέδωσαν τη Δευτέρα ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη «βασίλισσα του Βορρά», ήτοι τις τιμές των και τα σημεία διάθεσής τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Βέροια, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 7.15 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα πραγματοποιείται από αύριο Τρίτη έως και το Σάββατο (πλην της Πέμπτης 15 Αυγούστου), από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά και από το νέο σημείο πώλησης εισιτηρίων στα Χανιά, επί της οδού Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ».

Σημειώνεται ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και απογευματινές ώρες, την Τρίτη 13, την Τετάρτη 14 και την Παρασκευή 16 Αυγούστου, από τις 6 έως τις 8, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά.

Τιμές

Θύρα VIP: 30 ευρώ.
Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ».

Με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι άνθρωποι της ομάδας ευχαριστούν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Εργοτέλη και τον περιμένουν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τους 2.000 και πλέον φίλους της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον τελευταίο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό ‘παρών’ το ερχόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων για να ενισχύσουν την ομάδα μας, που αντιμετωπίζει τη Βέροια (ώρα έναρξης 7.15 μ.μ.) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger