Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ Δ.Ο.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ-ΣΚΙΑΘΟΥ Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά και συντονισμένα ενάντια στο κλείσιμο των νησιωτικών Δ.Ο.Υ.»



«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παράλογη απόφαση της συγκυβέρνησης, να προχωρήσει σε οριστικό κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. Σκοπέλου και Σκιάθου και δη τον μήνα Αύγουστο, απόφαση που αποδεικνύει ξεκάθαρα την ύπουλη συμπεριφορά αλλά και την αδιαφορία των συγκυβερνώντων απέναντι στους κατοίκους των εν λόγω νησιών. 
Πρόκειται για ολοκληρωτική υποβάθμιση των νησιών αυτών, όπως και όλης της νησιωτικής Ελλάδας, καθώς με την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για οριστικό κλείσιμο 16 νησιωτικών Δ.Ο.Υ., που στηρίζεται σε αβάσιμα κριτήρια, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων των νησιών, η μη εξυπηρέτησή τους και η πλήρης υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για όλους μας παρά να αντιδράσουμε μαζικά ώστε, έστω και την τελευταία στιγμή, να ανακληθεί η παράλογη απόφαση της συγκυβέρνησης για λουκέτο στις Δ.Ο.Υ. Σκοπέλου και Σκιάθου, στηρίζοντας όχι μόνο τους
εργαζομένους αλλά κυρίως διεκδικώντας τα δικαιώματά μας ως πολίτες αυτής της χώρας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger