Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η ΑΕΚ απέκτησε Πεταυράκη και Θαναηλάκη

Φωτογραφία για Η ΑΕΚ απέκτησε Πεταυράκη και Θαναηλάκη
O Τραϊανός Δέλλας έδωσε τη συγκατάθεσή του για να αποκτηθούν από την ΑΕΚ οι Πεταυράκης και ο ΘαναηλάκηςΣε δύο μεταγραφές προχώρησε η ΑΕΚ. Η Ένωση απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη και τον 21χρονο αμυντικό Σταύρο Πεταυράκη.

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης δοκιμάστηκε το χειμώνα στη Βαλένθια, ανήκε στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη το πρωί θα ξεκινήσει προπονήσεις στο γκολφ της Γλυφάδας με τη νέα ομάδα του. Υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για 1 συν 4 χρόνια και αμέσως μετά δήλωσε στο σαιτ της ΑΕΚ: «Μου δίνεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου να δουλέψω και να προσπαθήσω να πετύχω στην ΑΕΚ. Η προοπτική της νέας μου ομάδας είναι η καλύτερη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Εύχομαι η ΑΕΚ να βρεθεί γρήγορα εκεί που πρέπει να είναι, να πρωταγωνιστεί. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να το πετύχουμε».

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε ο Σταύρος Πεταυράκης έπεισε τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο οι οποίοι τον είδαν και τον δοκίμασαν. Παίζει αριστερός μπακ και αριστερός στόπερ και αυτό του δίνει μεγάλο αβαντάζ αφού μπορεί να καλύψει δύο θέσεις. Υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για 1 συν 3 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger