Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

''Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ''...

Σε νεκροταφείο θέσεων εργασίας και παραγωγικών υποδομών μετατρέπεται η Ελλάδα, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σε σχόλιό του για την αύξηση της ανεργίας...
Η νέα αύξηση της ανεργίας σε εφιαλτικά για την κοινωνία και την οικονομία επίπεδα, και μάλιστα αφού έχει ξεκινήσει τον συγκεκριμένο μήνα η τουριστική περίοδος, διαψεύδει πλήρως τους πρόσφατους πανηγυρισμούς του υπουργείου Εργασίας περί δήθεν έναρξης μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας, και γι’ αυτό σήμερα προσπαθεί να αναδιπλωθεί με πανικόβλητο τρόπο παραδεχόμενος ότι οι απολύσεις το πρώτο 8ημερο του Αυγούστου είναι περισσότερες από τις προσλήψεις, υπογραμμίζει ο βουλευτής.
Επίσης επιβεβαιώνει, όπως σημειώνει, την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η συνέχιση και η σκλήρυνση, από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των μνημονιακών πολιτικών θα εκτινάξει την ανεργία σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα (35%) και θα ολοκληρώσει τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο νεκροταφείο θέσεων εργασίας και παραγωγικών υποδομών.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως η απογείωση του ποσοστού της ανεργίας των νέων στο 65% τούς οδηγεί όχι μόνο στην ξενιτιά για αναζήτηση εργασίας, αλλά κυριολεκτικά σε κοινωνική γενοκτονία και αυτό αποτελεί ντροπή και αίσχος για την σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση.
« μνημονιακή κυβέρνηση, η τρόικα και τα μνημόνιά τους πρέπει να ανατραπούν και να φύγουν τώρα, προτού η οικονομική, παραγωγική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που επιφέρουν στον λαό, στη νεολαία και στη χώρα μας γίνει ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger