Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Απόπειρα αυτοκτονίας καθηγήτριας υπό διαθεσιμότητα στον Έβρο... Μήπως πλησιάζει-ήρθε η ώρα να πάρουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα & την πατρίδα; Λέμε... μήπως, αφού οι δικαστές αλλού τυρβάζουν, τα κόμματα κοκορομαχούν για τα μάτια του κόσμου, τα γερμανοτσογλάνια καταπάτησαν ακόμη κι αυτό το δικό τους αστικό Σύνταγμα....

Η είδηση ότι καθηγήτρια η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της έχει συγκλονίσει τον Έβρο.
Μία γυναίκα της καθημερινότητας, μία γυναίκα, η οποία μέχρι τον Ιούνιο προσέφερε γνώση στα παιδιά, σε λίγους μήνες ίσως να είναι άνεργη.
Η γυναίκα, δεν άντεξε.
Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι χάνει τη δουλειά της. Ότι θα ζει όχι όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.
Χθες πήρε χάπια για να...
φύγει από τη ζωή.
Τελικά επέστρεψε. Θα είναι και πάλι στην κοινωνία.
Εργαζόμενη θα είναι;
thrakinea.gr, μέσω "alfavita"
'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων... 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger