Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Έτσι θέλει να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Τα… κουκιά είναι μετρημένα. Και ο Χουμπ Στέφενς έχει επιλέξει πώς θα κατεβάσει τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάλκε για την ιστορική πρόκριση. Φαβορί να ξεκινήσει βασικός ο Σπυρόπουλος.

Έτσι θέλει να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ
Έμειναν λίγες ώρες πριν την ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και όλοι στον «Δικέφαλο του βορρά» είναι έτοιμοι να δώσουν και την… ψυχή τους απέναντι στην Σάλκε για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ακόμα κι αν η Τούμπα θα είναι άδεια. Η αποστολή άλλωστε της ομάδας θα φτάσει στο γήπεδο με… συνοδεία οπαδών για ψυχολογικές ντόπες.

Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα, με μοναδικό ερωτηματικό να είναι η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1, ο Χακόμπο θα είναι κάτω από την εστία, με τον Κίτσιου ως δεξί μπακ και τον Σπυρόπουλο να είναι φαβορί για αριστερά (μετά την απουσία του Λίνο). Αν δεν ξεκινήσει ο διεθνής άσος, τότε λογικά ο Σκόνδρας θα παίξει με ανάποδο πόδι. Στόπερ θα είναι οι Κατσουράνης και Βίτορ. Τζιόλης και Κάτσε (αντί του τραυματία Λάζαρ) θα απαρτίζουν το δίδυμο στον άξονα, ενώ τριάδα μπροστά τους θα είναι οι Λούκας (δεκάρι), Στοχ (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Πιθανώς το σχήμα να μετατρέπεται και σε 4-4-2, με τον «Σάλπι» να παίζει πιο κοντά στον Κλάους. Σε αυτή την περίπτωση, ο Λούκας θα παίζει ως δεξί εξτρέμ και ο Στοχ κανονικά στην θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger