Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στης βόρειες Σποράδες : Πατέρας πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την 9χρονη κόρη του

Ανείπωτη τραγωδία στο Παλαμάρι Σκύρου, όταν 45χρονος πατέρας έχασε την ζωή του στην θάλασσα στην προσπάθειά του να σώσει την 9χρονη κόρη του από τα μανιασμένα κύματα.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, o άτυχος άνδρας εργαζόταν καθημερινά σε εκτροφείο αλόγων και είχε πάρει λίγες μέρες άδεια για να κάνει διακοπές με το κοριτσάκι του. Την Τρίτη το απόγευμα ο 45χρονος πήρε την κόρη του και πήγαν για μπάνιο. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθήσει...
Ξαφνικά στην περιοχή επικράτησαν σφοδροί άνεμοι, αλλά η 9χρονη δεν είχε προλάβει να βγει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα και άρχισε να φωνάζει βοήθεια!
Έντρομος ο πατέρας της βούτηξε στην θάλασσα και κατάφερε να την φέρει στα ρηχά, αλλά δυστυχώς ο ίδιος παρασύρθηκε από τα πελώρια κύματα και εξαφανίσθηκε στα βαθιά. Δεν υπήρχε κάποιος εκείνη την ώρα στην παραλία για να σώσει τον άτυχο άνδρα.

Με κλάματα το κοριτσάκι πήγε τρέχοντας στο σπίτι τους, στην περιοχή Τραχύ, διανύωντας αρκετά χιλιόμετρα για να ειδοποιήσει τους θείους και τα ξαδέρφια της. Η άτυχη μικρούλα έχασε πριν λίγα χρόνια και την μητέρα της από καρκίνο.
Άμεσα ένας ξάδερφος του 45χρονου επέστρεψε στο σημείο και μαζί με το Λιμενικό έψαχναν όλο το βράδυ τον άτυχο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός, να επιπλέει στην ίδια θαλάσσια περιοχή, χθες το μεσημέρι.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger