Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η Νίκη γιορτάζει τα 90 χρόνια μαζί με την ΑΕΚ


Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης Βόλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 25 Αυγούστου, με την διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.
Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή της. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΑΕΚ, για την τιμή που της έκανε να αποδεχθεί την πρόσκληση.
Στο μεταξύ η συμπεριφορά του Ιβάν Γέσιτς στο φιλικό της Νίκης Βόλου με τον Πανελευσινιακό στις 19 Αυγούστου δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση της ομάδας.
Ο 32χρονος Σέρβος άσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου. Η τιμωρία του Γέσιτς ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όμως, δεν έγινε γνωστό το ποσό των χρημάτων που θα κληθεί να καταβάλει.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή ΓΕΣΙΤΣ Ίβαν, με την αιτιολογία της αντιαθλητικής συμπεριφοράς, στη φιλική αναμέτρηση της 19ης Αυγούστου με τον Πανελευσινιακό, στο Πανθεσσαλικό στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger