Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

47χρονος πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του

Ένας 47χρονος πυροβόλησε τη κόρη του στο κέντρο του Άργους. Βαριά τραυματισμένη με δύο σφαίρες στο κεφάλι νοσηλεύεται η 17χρονη. Αυτοπυροβολήθηκε ο πατέρας
Σοκάρει την κοινωνία του Άργους η απόπειρα δολοφονίας μιας 17χρονης Ελληνίδας, από τον 47χρονο πατέρα της, λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος πυροβόλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ανήλικη κόρη του, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο κέντρο του Άργους.
Σύμφωνα όμως με το argolida-net.blogspot.gr, ο πατέρας (γνωστός επιχειρηματίας του Άργους)
έτρωγε με την 17χρονη κόρη του σε μαγαζί πέριξ της λαϊκής αγοράς του Άργους σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 περίπου, όταν η κόρη πήγε να πάρει τσιγάρα και για άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας την ακολούθησε και την πυροβόλησε, μια σφαίρα βρήκε την κοπέλα στον αυχένα και δεύτερη στο πρόσωπο.
Ύστερα ο δράστης και πατέρας του θύματος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο αλλά δεν τα κατάφερε, τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του να τον συλλάβουν και είναι και αυτός σοβαρά τραυματισμένος.
Η 17χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Άργους, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το ίδιο και ο πατέρας της κοπέλας.
Τόσο η κοπέλα όσο και ο πατέρας της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πηγή: argolida-net.blogspot.gr, argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger