Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 3-1

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από τη Νίκη Βόλου σε φιλικό που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό. Ασύνδετη, ακίνδυνη και ευάλωτη αμυντικά η Ένωση του Τραϊανού Δέλλα, κέρδισε τις εντυπώσεις ο Καζβιρόπουλος με το ωραίο γκολ που πέτυχε.
Η ΑΕΚ της Football League 2 δεν ήταν έτοιμη για ένα τόσο δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα που πέρυσι διεκδίκησε την άνοδό της στη Super League. Πολλά τα λάθη από τους ποδοσφαιριστές του Δέλλα, οι οποίοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν ήξεραν τι να την κάνουν.
Μηδενική δημιουργία από τους "κιτρινόμαυρους", για τους οποίους η καλύτερη ευκαιρία ήταν ένα μακρινό σουτ του Ρόβα στο 15' που κόντραρε σε αντίπαλο και πέρασε ελάχιστα έξω από αριστερό δοκάρι των Βολιωτών.

Αντίθετα η Νίκη, πιο συμπαγής και οργανωμένη στο γήπεδο, ήταν σαφώς πιο απειλητική. Εξ ου και μετά τη χαμένη ευκαιρία του 9' με τον Μπακάλη, έφτασε στο 1-0 με το κοντινό πλασέ του Σοϊλέδη στο 34'. Το ίδιο αποτελεσματικός, μετά την ευκαιρία του Μπακάλη στο 48', ήταν και στο 70' ο Γέσιτς, όταν κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Νίκη σε μια φάση διαρκείας, στην οποία είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Τζιώρα στο οριζόντιο δοκάρι.

  Ο Δέλλας προχώρησε σε πολλές αλλαγές κατά το δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να λείψει από την ΑΕΚ η ομοιογένεια και να μην είναι παραγωγική. Ο νεαρός Καζβιρόπουλος πάντως σκόραρε με ωραίο σουτ στο 86', προτού ο Χοβέ με κεφαλιά στο 91ο λεπτό εκθέσει ξανά την άμυνα των "κιτρινόμαυρων" με το τρίτο γκολ της Νίκης και διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


  Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Ρεπετσάς, Μασάνα, Μπακάλης, Μανουσάκης, Τζιώρας, Γκολόσεβατς, Γέσιτς.
ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου (59' Τζανετόπουλος), Ρόβας (79' Ζιβάνοβιτς), Σταθάκης (59' Τσουκαλάς), Κορδέρο (69' Παληαρούτας), Γροντής (63' Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (79' Παυλής), Ανάκογλου (84' Τσεβάς), Δημγκιόκας (49' Πεταυράκης), Τσουμάγκας (63' Μούργκα), Τσούπρος (73' Ντούμπερετ)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger