Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Όμηροι 16.000 επιχειρηματίες του Νομού από την πολιτική κενοδοξία & ανεπάρκεια του κ. Μπασδάνη.



Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Όμηροι 16.000 επιχειρηματίες του Νομού από την πολιτική ανεπάρκεια του κ. Μπασδάνη.

Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  κος Αριστοτέλης Μπασδάνης είχε  το θλιβερό προνόμιο κατά την διάρκεια της ατυχούς θητείας του να «ηγείται» και να έχει το θεσμικό επιχειρηματικό φορέα του νομού Μαγνησίας  μόνιμα «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ » .
Και ενώ σε στιγμιαία αναλαμπή ανάληψη των ευθυνών του  την Τρίτη 20/8/2013 και ώρα 14:15 δήλωσε παραίτηση  μπροστά στον Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Βούκωτο και συμφώνησαν στην από κοινού  κατάθεση της με τον γενικό γραμματέα Ευστάθιο Πλαστάρα, γνωστοποιώντας παράλληλα την απόφαση αυτή και στον νομικό σύμβουλο του Επιμελητηρίου κ. Παπαποστόλου.

Αφού παραιτηθεί  από πρόεδρος ουσιαστικά με την προφορική του δήλωση, εν’ όποιον του Διευθυντού και του πρώην Γεν. Γραμματέα κατηγορεί «άκουσον – άκουσον» την πλειοψηφία της Δ.Ε. που «δεν τον αναγνωρίζουν ως πρόεδρο» για την μη συμμετοχή σε συνεδρίαση οργάνου, ενέργειες που είναι αντι-θεσμικές και πέρα από κάθε λογική και για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Από την πρώτη στιγμή της παρούσης Επιμελητηριακής θητείας ο πρώην πρόεδρος κατέθεσε υποψηφιότητα έχοντας μόνο 6 συμβούλους .
Εκλέχθηκε πρόεδρος με 16 ψήφους, διότι ενήργησε  ως «μαυρογιαλούρος της πολιτικής» τάζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις θέσεις και καρέκλες.
Ήταν επόμενο και προδιαγεγραμμένο που θα οδηγούσε το Επιμελητήριο.
Ως Επιχειρηματική Αναγέννηση από την πρώτη στιγμή επισημάναμε μέσα στα θεσμικά όργανα του Ε.Μ Μαγνησίας την λαθεμένη πορεία που ακολουθούσε το Επιμελητήριο,  αφού η μόνιμη αγωνία του κενόδοξου κ. Μπασδάνη ήταν να δημιουργήσει με τις αποφάσεις του πλειοψηφία συμβούλων στο Δ.Σ. του Ε.Μ.
Δεν δίστασε ο ανεπαρκής για την διοίκηση του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνης, ακόμη και το επιτυχημένο ξεκίνημα της ΕΑΕΜ να το ανακόψει παρανόμως και με παράτυπες διαδικασίας,  τοποθετώντας στην Προεδρία την υποσχόμενη θέση του Προέδρου της ΕΑΕΜ στην κα Θέκλα Καμμένου.
Τα αποτελέσματα των παραπάνω ενεργειών, τα παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στον τύπο, άλλωστε η επιστολή του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΑΕΜ κου Λεβέντη Κωνσταντίνου ήταν κατατοπιστικότατη και αναλυτική για το απόλυτο μπάχαλο που δημιούργησε ο ίδιος ο κ. Μπασδάνης.
Σήμερα έχουμε ένα Επιμελητήριο σε τέλμα, με ομήρους 16.000 επιχειρηματίες, μια αναπτυξιακή με απλήρωτους εργαζομένους και πλήρως ανενεργή, παράλληλα έχουμε σύμφωνα με τις καταγγελίες παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΕΑΕΜ από το Ε.Μ. κ.α.
Ζητήστε συγνώμη κ. Μπασδάνη από τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου που ματαίως περιμένουν το θεσμικό τους φορέα σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή που περνά ο τόπος μας να σταθεί δίπλα του.
Ζητήστε συγνώμη κ. Μπασδάνη από τα μέλη του ΔΣ του Ε.Μ που είναι και αυτοί όμηροι της κενοδοξίας σας και της πολιτικής σας ανεπάρκειας.
Ως Επιχειρηματική Αναγέννηση δεσμευόμαστε  να συνεχίσουμε μαζί με τα μέλη του ΔΣ που θέλουν την διαφάνεια την δράση προς όφελος των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών, να παλέψουμε για ένα Επιμελητήριο που θα είναι κοντά στον επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger