Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Yπ.Πολιτισμού

 
Κι ούτε μυρίζομαι τα φάρμακα, 
τ'αναρρωτήριο πια δε μου βρωμάει,
-θ'ανοιξουν τα γαρύφαλλα,
-η ώρα η καλή-
Τι τάχα αν είσαι φυλακή?
-Να μη λυγάς!
Αυτό είναι όλο.
Δεν είναι άλλη συμβουλή.
 
Ν.Χικμέτ.
 
 
Χθες Τρίτη 2 του Ιούλη επιτεθήκαμε στο υπουργείο Πολιτισμού απ'την πλευρά της οδού Ζαίμη. Σύντροφοι, αφού πήδηξαν την καγκελόπορτα, παρέδωσαν στις φλόγες το σύνολο των οχημάτων ιδιοκτησίας του υπουργείου που βρίσκονταν στο πάρκινγκ και στη συνέχεια αποχώρησαν με την υπόλοιπη ομάδα. 
 
Μια κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξης του αγώνα που δίνει ο αναρχικός Κ.Σακκάς, βάζοντας και το ίδιο του το σώμα μπροστά, έχοντας συμπληρώσει πλέον 1 μήνα απεργία πείνας, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωσή του.
 
Ο Κ.Σακκάς βρίσκεται εδώ και 30 μήνες στη φυλακή πραξικοπηματικά, χωρίς να έχει καταδικαστεί για κάποια υπόθεση. Ο αγώνας που δίνει ενάντια στην πολιτική και φυσική του εξόντωση, είναι κομμάτι των ευρύτερων αντιστάσεων ενάντια στην καπιταλιστική αναδιάρθρωση και στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβάλλει η ντόπια και διεθνή κυριαρχία στην ελλάδα και διεθνώς. Οι απαντήσεις στην επέλαση του νέου ολοκληρωτισμού δίνονται ποικιλοτρόπως και παντού: απ'τις επιθέσεις στην Αθήνα μέχρι τις Σκουριές και από κεί στις φλεγόμενες πόλεις της Τουρκίας, της Βραζιλίας, της Αιγύπτου, της Χιλής.
 
ΑΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ.
 
ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
 
ΥΓ1: Όσον αφορά τις συλλήψεις για τις οποίες ενημερωθήκαμε από τα media, που ακολούθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των εξαρχείων μετά την επίθεσή μας, ξεκαθαρίζουμε πως όλοι πήγαμε και αποχωρήσαμε επιτυχώς και αλώβητοι σύμφωνα με το σχέδιό μας, οπότε οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και με την ενέργεια.
 
ΥΓ2: Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες των γεγονότων της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger