Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πως είναι σήμερα ο Τριαντάφυλλος που υπήρξε super star στη δεκαετία του '90;

Άλλος άνθρωπος.
 
Τριαντάφυλλος
Ο Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε στην ελληνική δισκογραφία το 1997! Στα18 του, μετακόμισε από την Ρόδο στην Αθήνα. Ποιος δεν θυμάται τον μελαχρινό νεαρό με τα μαλλιά μπούκλες που πολύ γρήγορα έγινε διάσημος; Τα κοριτσάκια ούρλιαζαν κυριολεκτικά σε κάθε εμφάνισή του και τα cd του πουλούσαν σαν... "ζεστό ψωμί".
Ο τραγουδιστής έκανε τεράστια επιτυχία με το "Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο", ενώ στην καριέρα του ακολούθησαν πλατινένιοι δίσκοι και μεγάλες συνεργασίες. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα από τα περιζήτητα ονόματα και οι εμφανίσεις στα σόου της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη ήταν πολύ συχνές. Στις αρχές του 2000, η καριέρα του άρχισε να σημειώνει πτώση με τα τραγούδια που κυκλοφορούσε τότε, να μην ακούγονται τόσο πολύ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και οι συνεργασίες του να μην είναι τόσο δυνατές όσο του παρελθόντος.

Τριαντάφυλλος
Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με εντελώς ανανεωμένο λουκ. Οι μαύρες του μπούκλες είναι πλέον παρελθόν, ενώ έχει σχεδόν ξυρίσει τα πλαϊνά του κεφαλιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger