Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ροπή του ελληνικού λαού προς τη βλακεία είναι δεδομένη.

imf-fuck-off
Η ροπή του ελληνικού λαού προς τη βλακεία είναι δεδομένη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αδυνατεί να ανατρέψει τις βάρβαρες πολιτικές που αποτυγχάνουν να πετύχουν ακόμα και τους πιο βασικούς στόχους τους, όσο η πικρή πραγματικότητα ότι δέχεται για κυβέρνηση μερικά άτομα που το όνειρο τους είναι να γυρίσουν τη χώρα πίσω στη δεκαετία του '50 σε όλα τα επίπεδα. 

Η πολιτική ομάδα που συμβουλεύεται ο Σαμαράς είναι γνωστή: Φανατικά ακροδεξιοί όλοι τους, με αστεία ονόματα (που ίσως εξηγούν τα κόμπλεξ) και με μία τάση να γεφυρώσουν τις διαφορές με τους ναζί, να τους νοικιάσουν ένα διαμέρισμα στη γαλάζια πολυκατοικία και να τσακίσουν τους διαφωνούντες, που άλλωστε έχασαν στον εμφύλιο πόλεμο το 1949 και πρέπει να τιμωρηθούν. Ας αφήσουμε την οικονομική κατάντια και τις πολιτικές ακραίας λιτότητας στην άκρη. Δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο κείμενο. Ας εξετάσουμε τις απόψεις των ειδικών συμβούλων του Σαμαρά στα υπόλοιπα θέματα, εκεί που δεν υπάρχει ο γνωστός μπαμπούλας της τρόικας. Τι είδους κοινωνία θέλουν αυτοί οι τύποι; 

Λίγες μέρες πριν, στις 23/6/2013, δημοσιεύτηκε ένα κείμενου του Φαήλου Κρανιδιώτη που εντόπιζε την ανάγκη να στραφεί προς τα δεξιά η ακροδεξιά κυβέρνηση των πρασινομπλέ. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το κείμενο αναφέρει:


"Στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα γίνεται δουλειά, όμως ακόμη ο λόγος και οι πρακτικές μας έχουν τα βαρίδια της «πολιτικής ορθότητας». Τι να γίνει; Ακόμη πιο σκληρά, ακόμη πιο δυνατά. Χωρίς φιοριτούρες. Να το πω ωμά: είναι αδιανόητο το ότι ο κάθε Κόλα βλέπει ακόμη τον ήλιο. Ο κάθε επίδοξος λαθραίος στα σύνορά μας να σκέφτεται με τρόμο τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας μας και να πηγαίνει παραδίπλα, αν δεν είναι πράγματι διωκόμενος και σε απόλυτη ανάγκη ασύλου. Περισσότερο από ποτέ αναδεικνύεται η έλλειψη ενός ημιστρατιωτικού σώματος, της Χωροφυλακής, για την ελληνική ύπαιθρο, την οποία λυμαίνονται πάσης φύσεως κατσαπλιάδες. 

Ενα σώμα μάχιμων, που δεν θα περιμένουν την ώρα της μετάθεσης στην Αθήνα. Θα αρχίζουν και θα τελειώνουν την καριέρα τους στην περιφέρεια, οργώνοντας βουνά, λαγκάδια και νησιά, άγρυπνοι φύλακες των Ελλήνων, της ζωής, της τιμής και της περιουσίας τους. Μια αυτοδύναμη κεντροδεξιά κυβέρνηση πρέπει να ανασυγκροτήσει το Σώμα αυτό, αποδίδοντάς του πάλι την πολεμική σημαία του. Η Χωροφυλακή εξάλειψε ξανά στο παρελθόν τη ληστεία από την ύπαιθρο χώρα. Απώλεσε δε το ήμισυ της δυνάμεως της στη Μικρά Ασία! Καταργήθηκε ανορθολογικά, πονηρή προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου στο θυμικό της Αριστεράς".     

Η πιο λογική κίνηση που ενδέχεται να κάνει κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος, μετά από την ανάγνωση ενός τέτοιου κειμένου, είναι να τσεκάρει το ημερολόγιο του. "Κατσαπλιάδες", "ημιστρατιωτικό σώμα", "χωροφυλακή", "πολεμική σημαία"; Σίγουρα έχει μπει το 2013 ή μας έκαναν φάρσα; Τι γίνεται ρε παιδιά;;;; Ο κάθε πνευματικά ανάπηρος μπορεί να οραματίζεται ημιστρατιωτικά σώματα με πολεμικές σημαίες και μπάτσους που θα σε δικάζουν αυτοστιγμής και θα σε τιμωρούν με θάνατο. Το αποκορύφωμα του κρετινισμού είναι ότι το άτομο που τα λέει αυτά συμβουλεύει τον πρωθυπουργό, αλλά ακόμα και αυτό δεν λέει κάτι, από τη στιγμή που ο ίδιος πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι μιλάει με το Θεό.  

Ο Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος που εκτοξεύει εθνικιστικές κορώνες και συνθήματα για να προσεγγίσει, εκτός απο το βλακικό ακροατήριο, και τα ναζιστικά πρόβατα. Στο κοντινό παρελθόν, ο Βορίδης εξέφρασε την επιθυμία του για επαναφορά της θανατικής ποινής, σε ειδικές περιπτώσεις. Ο ένας ονειρεύεται θανατική ποινή και ο άλλος οργανώνει με το μυαλό του τη χωροφυλακή του μέλλοντος. Σε κανά χρόνο από τώρα, αν συνεχίσουμε να ανεχόμαστε μία τόσο ακροδεξιά και επικίνδυνα ηλίθια κυβέρνηση, τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας θα είναι η απαγκίστρωση από την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η άμεση ανάγκη για ανάπτυξη αποτελεσματικότερων μορφών βασανιστηρίων. Και όλα αυτά για να μην έχει απώλειες η ακροδεξιά ΝΔ προς τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Περίπου ένα χρόνο πριν και μετά από δυο μήνες αλλεπάλληλων συσκέψεων, το πενταμελές δικαστήριο της Νορβηγίας αποφάσισε ομόφωνα ότι ο Μπρέιβικ είναι ψυχικά υγιής και πρέπει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών. Μιλάμε για τον ακροδεξιό Νορβηγό που οργάνωσε και εκτέλεσε τις επιθέσεις που σκότωσαν 77 άτομα. Η Νορβηγία είναι μια πανάκριβη χώρα που έχει και αυτή άστεγους, προκλητικές ανισότητες, μετανάστες, νόμους, τράπεζες και υπουργεία. Είναι μία χώρα που έχει καπιταλισμό με ότι αυτός συνεπάγεται. Αλλά έχει καταλάβει ότι το ανθρώπινο είδος πρέπει να κοιτάζει μπροστά, να μετριάζει το μίσος και να στοχεύει στην ανάπτυξη. Οι μπάτσοι που έπιασαν τον Μπρέιβικ, δεν τόλμησαν να τον σκοτώσουν.

Στην Ελλάδα του Φαήλου, του Άδωνι και του Μαυρουδή, το καλύτερο που μπορείς να περιμένεις είναι η λατρεία και η απόλυτη εξουσία της αστυνομίας και των τραμπούκων μπάτσων που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Συμπέρασμα; Αυτούς θέλετε, αυτούς έχετε και αυτοί σας αξίζουν, ακόμα και αν απειλούν να πετάξουν στα σκουπίδια εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια της ανθρώπινης εξέλιξης. 

ΥΓ: Υποθέτουμε ότι η προφητεία του Φαήλου για "νεκρό Κόλα" δεν είναι διαταγή του αρμόδιου υπουργείου. Το μέλλον θα δείξει.
http://imf-fuck-off.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger