Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




«Με μεγάλη επιτυχία η ημιορεινή ανάβαση και η παραποτάμια  διαδρομή που διοργάνωσαν η  Αντιπεριφέρεια Λάρισας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο»     

Μία εντυπωσιακή εμπειρία είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν οι ορειβάτες που πήραν μέρος στην ημιορεινή ανάβαση και την παραποτάμια διαδρομή που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ  «Με θέα το Αιγαίο».
Οι συμμετοχές και στις δύο διαδρομές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού πάνω από 150 άτομα κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας,  δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και περπάτησαν  μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον απαράμιλλου κάλλους.
 Η ημιορεινή ανάβαση ξεκίνησε από τον Αγιόκαμπο με τερματισμό τον καταρράκτη της Μελιβοίας.  Οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν από την διαδρομή αλλά και από την άγρια ομορφιά του καταρράκτη.
Στην παραποτάμια πεζοπορία οι ορειβάτες που ξεκίνησαν από τον Σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης (Οινοποιείο Ραψάνης ), απόλαυσαν το πλούσιο θέαμα του Πηνειού, μέσα από μία δίωρη διαδρομή με ενδιάμεση στάση στην Αγία Παρασκευή Τεμπών.
Τους συμμετέχοντες πλαισίωναν συνοδοί βουνού από τον Ορειβατικό Σύλλογο, καθώς και εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger