Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΛ Νικητές και στη Σκόπελο

ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτες τις μπαταρίες τους επέστρεψαν από τη Σκόπελο οι Παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ οι οποίοι έδωσαν φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους της Σκοπέλου στο πλαίσιο σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.
Η λαρισινή αποστολή αποτελούμενη από 31 μέλη απόλαυσε τη φιλοξενία του νησιού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τις διακοπές.
Την πρώτη μέρα οι Λαρισαίοι απόλαυσαν την πισίνα του ξενοδοχείου και φυσικά αργότερα την έξοδο στη νυκτερινή Σκόπελο που κράτησε μέχρι πρωίας με πρωταγωνιστές τους Ντραμπάκουλα, Μπακαρτζή, Στεριόπουλο, Παπαθανασίου (Ταράσης). Τη δεύτερη μέρα η αποστολή του ΣΕΠΛ επισκέφθηκε την καταπληκτική παραλία της Καστάνης. Την παράσταση έκλεψε ο αειθαλής Χρήστος Στεριόπουλος και στη συνέχεια στο δημοτικό στάδιο της Σκοπέλου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας. Με τους
βυσσινοί έπαιξαν οι Ντραμπάκουλας, Πάσχος, Λόης, Παπαθανασίου, Στεριόπουλος, Μπακαρτζής, Καφές, Φακίτσας, Λόιος, Μιχαλές, Γκούλιος, Γαραζανάκης. Το έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4. Τα γκολ για τον ΣΕΠΛ σημείωσαν οι Γκούλιος, Καφές, Μιχαλές, Φακίτσας. Οι ομάδες πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι όπου κέρδισε η ομάδα του ΣΕΠ με 5-2 με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Αντώνη Ντραμπάκουλα που απέκρουσε 3 πέναλτι. Στη συνέχεια ακολούθησε νυκτερινή έξοδος με πολύ κέφι και χορό σε παραδοσιακό ταβερνάκι της Σκοπέλου, ενώ την επόμενη ημέρα άρχισε το ταξίδι της επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger