Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε!

"Εκανες τη χώρα μας μπουρδέλο... Βενιζέλο, Βενιζέλο..." ΑΓΡΙΟ κυνηγητό στον Βενιζέλο... Τον κυνήγησαν ακόμα και στην ταβέρνα ... Και τώρα μπορείτε να πα να γαμηθείτε!


Επίσκεψη Βενιζέλου - Επεισόδια από Bike_Tight
«Θερμής» υποδοχής έτυχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι Κρήτης...
Εκατοντάδες Χανιώτες των οποίων η ζωή καταστράφηκε τις τελευταίες μέρες, απολυμένοι εκπαιδευτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι αλλά και άλλος κόσμος, κυνήγησαν στην ουσία τον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα της επίσκεψής του στα Χανιά κι ενώ αρχικά σκόπευε να...

μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο στο κέντρο της πόλης, αναγκάστηκε μαθαίνοντας για την "υποδοχή" που του ετοίμαζαν να καταφύγει στο Μ.Α.Ι.Χ. που βρίσκεται έξω από την πόλη.
Και πάλι όμως οι Χανιώτες έμαθαν την αλλαγή του προγράμματος και έτρεξαν να τον προλάβουν εκεί. Οι διαμαρτυρόμενοι, "πολιόρκησαν" και τις 4 εισόδους του Ιδρύματος εμποδίζοντας την είσοδο στα λιγοστά μέλη του ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκαν διαξιφισμοί ανάμεσα σε συγκεντρωμένους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έφευγαν ακούγοντας γιουχαϊσματα και κατάρες!

Τον κυνήγησαν ακόμα και στην ταβέρνα
Λίγο αργότερα κι ενώ το πλήθος είχε αποχωρήσει, μαθεύτηκε ότι ο Βενιζέλος έτρωγε με τους συνδαιτημόνες του σε ταβέρνα έξω από την πόλη, έτσι όσοι το ήξεραν έκαναν "περασάδες" με τα αυτοκίνητά τους έξω από την ταβέρνα κορνάροντας συνεχώς.
Από newsmagazine-gr, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger