Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Άρθρο Μαρίας Μιχ. Πολύζου - Τίτλος: Το πραγματικό Διακύβευμα και η Ιστορική Ευθύνη.

Το πραγματικό Διακύβευμα και η Ιστορική Ευθύνη. 

Η καταστροφική για την Ελλάδα ξενόφερτη πολιτική των εντολών της Τρόϊκας και των αλλοδαπών Μνημονίων συνεχίζεται ακάθεκτη. Η Κυβέρνηση πλέον ζει σε εικονική πραγματικότητα, ως να μην έχει επαφή με το Ελληνικό περιβάλλον. Η δε Συμπολιτευόμενη Αντιπολίτευση παρακολουθεί από τις κερκίδες της αρένας, ως φιλοθέαμον κοινό, τον "Άρτο και Θέαμα" που προσφέρει η Κυβέρνηση και ανάλογα με τις διαθέσεις και τα ταπεινά μικροκομματικά ελατήρια ελίσσεται. Μοναδική φιλοδοξία της Συμπολιτευόμενης Αντιπολίτευσης είναι απλά να μπει στη Βουλή (έστω και με 3%) και όχι να κυβερνήσει. Αποκεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι κανένα από τα Αντιμνημονιακά Κόμματα δεν έχει προτάξει μέχρι σήμερα μια Ολοκληρωμένη Εθνική Λύση, ένα Ολοκληρωμένο Ελληνικό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Σωτηρίας για την Ελλάδα, είναι απλά όπως λέει και ο λαός μας "όπου φυσάει ο άνεμος". 

Στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής λοιπόν και το Φορολογικό Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα "προαπαιτούμενα" μέτρα προκειμένου να "πάρουμε τη δόση". Προαπαιτούμενη είναι λοιπόν η εξόντωση του λαού μας και η Φαβελοποίησή του, ελέω Τρόϊκας, Μνημονίων και Ανυπόγραφων Δανειακών (Το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει εγκρίνει τα Σχέδια Δανειακών Συμβάσεων με EFSF με τον νόμο Ν.4046 και έδωσε εξουσιοδότηση για υπογραφή Δανειακών Συμβάσεων και ενημέρωση Βουλής με τον Ν.4060. Τα σχέδια λοιπόν των δανειακών συμβάσεων ήρθαν στη Βουλή, όχι οι τελικές υπογεγραμμένες δανειακές συμβάσεις (δείτε το σχετικό άρθρο που δεν έχει διαψεύσει κανένας θεσμικός έως
σήμερα: http://olympia.gr/2012/07/20/ανυπόγραφες-οι-δανειακές-με-efsf/).

Στο νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών που ψηφίστηκε σήμερα προβλέπονται με συνοπτικές διαδικασίες, δίχως δικαστική απόφαση, οι κατασχέσεις στα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών (ακόμη και της πρώτης κατοικίας), που θα ξεκινήσουν εντός του 2013. Συγκεκριμένα: στο άρθρο 46 ψηφίστηκε η συντηρητική κατάσχεση περιουσίας χωρίς δικαστική απόφαση (52 ναι, 41 όχι) και στο άρθρο 47 ψηφίστηκε η αναγκαστική εκτέλεση οριστικής δικαστικής απόφασης, σε περίπτωση μη καταβολής των οφειλών εντός μηνός από την ατομική ειδοποίηση (57 ναι, 36 όχι). 

Με τον τρόπο αυτό, θα μπει η οριστική ταφόπλακα στην κοινωνία μας, αφού κάθε έννοια κοινωνικού κράτους θα αποδομηθεί. Ο φόβος, δυστυχώς, για την αύξηση των αυτοκτονιών, που έχουν ήδη πάρει διαστάσεις Ανθρωπιστικής Κρίσης (ξεπερνούν τις 5.000), είναι ορατός με τις επερχόμενες κατασχέσεις. 

Να σημειώσουμε εδώ πως ενώ για το έτος 2013 η πρώτη κατοικία των πολιτών έχει ασυλία για χρέος έως 200.000 ευρώ προς τις τράπεζες, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τα χρέη τους προς το Δημόσιο! Ήδη οι εφορίες πραγματοποιούν προειδοποιητικές τηλεφωνικές οχλήσεις στους οφειλέτες. Κατά συνέπεια το φορολογικό Νομοσχέδιο θα αποτελέσει κυριολεκτικά ένα Δούρειο Ίππο, για την ουσιαστική άρση της Ασυλίας των κατασχέσεων εντός του 2013, από το Δημόσιο, το ίδιο Δημόσιο που προστατεύει την πρώτη κατοικία από τις τράπεζες!!!

Ταυτόχρονα, ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρείται με το το διαίρει και βασίλευε, βρίσκει έδαφος στους πιο αδύνατους να αναπτύξουν τη σκέψη τους για να κρίνουν σωστά και αρκούνται να ακούν τις ειδήσεις-κονσέρβες, που σερβίρουν τα κανάλια της παραπληροφόρησης. Το Διαίρει και Βασίλευε, με αφορμή τις απολύσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου, όταν υποβάλλεται και επιβάλλεται με διαβρωτικό αριστοτεχνικό τρόπο σε μία χειμαζόμενη κοινωνία, όπως η δική μας, είναι επικίνδυνο και προμηνύει μόνον κακές εξελίξεις.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα φέτος θα τελειώσει γρήγορα και στο μικρό καλοκαιράκι του Σεπτεμβρίου, όπου θα λάβουν χώρα οι Γερμανικές εκλογές, θα αποφασιστεί η τύχη της Ελλάδας εν όψει της Ομοσπονδιοποίησης και η παραμονή ή όχι της Χώρας μας στην Ευρωζώνη. Μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα μπορούσε να προκύψει είτε με την απόσυρση της στήριξης από το ΔΝΤ και τη διάλυση της Τρόϊκας, είτε με Εθνικές εκλογές που θα προκηρύξει η Κυβέρνηση θέτοντας (για ακόμη μία φορά) ως διακύβευμα το δίλημμα "Εντός ή εκτός της Ευρωζώνης"

Στην πρώτη περίπτωση (διάλυση της Τρόϊκας, απόσυρση ΔΝΤ) τίποτα δεν αποκλείει και την "ξαφνική" εμφάνιση της λίστας Χριστοφοράκου από τη Γερμανική Κυβέρνηση ("Ο 3ος Κύκλος - Το μνημόνιο σκοτώνει τους πιστούς υπηρέτες του" είναι σε εξέλιξη και εφαρμόζεται, δείτε σχετικά εδώ: http://www.scribd.com/mobile/doc/106814329), και την προσπάθεια σύστασης ελεγχόμενης Κυβέρνησης τεχνοκρατών, μετά την τελική αποδόμηση του σημερινού διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος. 

Στη δεύτερη περίπτωση (προκήρυξη Εθνικών Εκλογών) το διακύβευμα "Εντός ή εκτός της Ευρωζώνης" θα είναι λάθος, όταν το μοναδικό διακύβευμα θα πρέπει να είναι "Εθνικά Κυρίαρχο Κράτος ή Προτεκτοράτο"; (Ας μην ξεχνούμε ότι με το ΦΕΚ 240 έχει εκχωρηθεί κάθε Ασυλία των περιουσιακών στοιχείων της Χώρας, σημερινή ή μελλοντική ενώπιον κάθε δικαστικών ενεργειών από πλευράς των δανειστών και με τα Μνημόνια έχουμε "εξασφαλίσει" ένα δίχως ρήτρα ανάπτυξης ΑΕΝΑΟ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ)!

Έρχεται γρήγορα λοιπόν (από το Σεπτέμβριο) η στιγμή που οι Έλληνες θα κληθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αποφασίσουμε για την τύχη μας και το μέλλον της Χώρας μας. Δεν θα πρέπει να φοβηθούμε. Πρέπει να αδράξουμε την τελευταία αυτή ευκαιρία που θα δοθεί, και να πούμε ΟΧΙ ! Πρέπει να φωνάξουμε δυνατά ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ και να πετάξουμε στον Καιάδα της Ιστορίας αυτούς που με τα τύπου "σουβλάκι αποστολή πακέτο" δισέλιδα εκλογικά προγράμματα ζητούν την εμπιστοσύνη μας. 

Το ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ "Ευρώ ή Δραχμή" δεν είναι το κυρίαρχο, έχει ήδη αυτοακυρωθεί μέσα από τις λάθος πολιτικές των αλλοδαπών Μνημονίων. Ως Ελληνίδα ψηφοφόρος, διατηρώ μία ελπίδα: ότι την εμπιστοσύνη μου θα την κερδίσει εκείνος που θα προτάξει με ΕΝΩΤΙΚΟ τρόπο ένα ολοκληρωμένο Ελληνικό Εθνικό Στρατηγικό σχέδιο σωτηρίας και την ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδας. Το ποιός, από το υπάρχον ή μη πολιτικό προσωπικό, θα προτάξει ένα τέτοιο σχέδιο είναι ένα εξαιρετικά φλέγον ζήτημα, που δεν έχει απαντηθεί ακόμη.  

Το μείζον όμως, το Διακύβευμα, είναι εάν θα ΕΠΑΝΑΚΤΗΘΕΙ η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ελλάδας και εάν θα πορευθεί στο μέλλον ως Κυρίαρχο Έθνος Κράτος (Αρχή Εθνικής Αυτοδιάθεσης). Η Ιστορική Ευθύνη του Διακυβεύματος, αυτή τη φορά, θα βαρύνει αποκλειστικά τους Έλληνες πολίτες. 

Μαρία Μιχ. Πολύζου,
τ. Πολιτευτής Ν. Μαγνησίας
ΕΛΛΗΝΙΔΑ

twitter: @mmpolyzou
(το κείμενο παραίτησής μου: http://wp.me/p2c03r-2ce)

image.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger